Marseille – Nice 0:1 (kon.) | Bordeaux – Monaco 3:1 (kon.) | Lyon – Saint-Étienne 3:0 (kon.)
konec
Girondins Bordeaux
3:1 (2:1)
AS Monaco
Neděle 08.11.2015, 21:00 • Stade Bordeaux-Atlantique (kapacita: 42 215) • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 13. kolo
Předzápasové kurzy
    90+3. Uwa Echiejile (ASM)
     
    90+3
    Další tutovka pro svěřence kouče Jardíma! El Shaarawy dostal balón do šestnáctky, kde se kulatý nesmysl po odrazu od spoluhráče dostal k Echiéjilemu, jenž jej ranou z první poslal pouze do břevna! Vypadá to, že více toho už hosté nestihnou.
     
    90
    Sudí nad rámec základní hrací doby nastaví ještě tři minuty!
     
    88
    Další šance a znovu se v ní ocitl El Shaarawy. Tentokrát zvolil razantní střelu na bližší tyč, tam však číhal Prior a dobrým zákrokem nyní podržel své spoluhráče!
    87. Stephan El Shaarawy (ASM)
     
    87
    Tohle může hosty mrzet, kontaktní branku měl na dosah Stephan El Shaarawy. Italský křídelník nasadil jesle Biyogo Pokovi a jeho následná technická rána skončila jen o vlásek vedle levé tyče Priorovy svatyně!
     
    86
    Poslední střídání dnešního mače. Enzo Crivelli dnes sice gól nedal, ale opět předvedl velice povedený výkon. Na závěrečné minuty jej nahradí Cheick Diabaté.
     
    79
    Po sérii několika šťastných odrazů se míč dostal až k nohám Guida Carrilla, jehož ránu ještě lehce tečoval domácí kapitán Sané a kulatý nesmysl zamířil jen těsně vedle levé tyče branky Bordeaux!
     
    75
    A kouč Leonardo Jardím sahá k poslednímu střídání. Místo téměř neviditelného Pašaliće na poslední čtvrthodinku zaujme Almany Touré.
     
    72
    Na hřišti se přitvrzuje a sudí rozdává více karet než v první půli. Fabinho si počíhal na Crivelliho a zcela jasně ho fauloval, tady nad rozhodnutím hlavního sudí nemůžeme pochybovat.
     
    70
    A pro Maurice-Belaye to byla poslední akce v dnešním utkání. Trenér Sagnol ho totiž stahuje ze hry a místo něj na trávník posílá Adama Ounase.
    67. Enzo Crivelli (BOR)
     
    67
    Mohlo být rozhodnuto! Akci Bordeaux po pravé straně vedl Wahbi Khazri, který parádním a velice přesným centrem našel Enza Crivelliho, jenž velice razantní hlavičkou orazítkoval břevno Subašičovy branky!
     
    66
    Standardní situace ale hostům nevyšla, následnou protiakci nedovoleným zákrokem musel zastavit El Shaarawy a sudí Milloot je nucen vytáhnout další žlutou kartu.
     
    65
    Poprvé se bude žlutit na straně domácích. Khazri svůj skluz vůči Echiéjilemu načasoval velmi špatně a sudí je nekompromisní.
     
    62
    Hosté si připravili svou druhou změnu v sestavě. Odpracováno má pro dnešek Carvalho, kterého nahradí ofenzivněji laděny Brazilec Gabriel Boschilia.
     
    54
    Monaco bude poprvé střídat. Costu, střelce zatím jediné branky hostí, nahradí Stephan El Shaarawy.
     
    48
    Bordeaux právě vstřelilo branku!
    A Bordeuax vede už o dvě branky! Hosté zaváhali v rozehrávce, čehož se rychlým brejkem snažil využít Crivelli. Poté však zvedl hlavu a zpětným pasem našel JAROSLAVA PLAŠILA, která přízemní střelou k tyči nedal Subašičovi šanci!
    40. Cédric Yambéré (BOR)
     
    40
    Bordeaux právě vstřelilo branku!
    A domácí obrací nepříznivé skóre ve svůj prospěch! Khazriho centr nedokázala obrana Monaca odvrátit, míč se poté se štěstím dostal až do míst, kde stál CÉDRIC YAMBÉRÉ, jenž ve skluzu kulatý nesmysl dopravil do branky!
    36. Nicolas MAURICE-BELAY - 1:1
     
    36
    Bordeaux právě vstřelilo branku!
    Domácí po chybě brankáře Subašiče srovnávají! Po pravé straně se prosmýkl Khazri, jehož přízemní centr nakonec se štěstím a s drobnou tečí doputoval až k NICOLASI MAURICE-BELAYOVI, jehož rána propadla chorvatskému brankáři Monaca až do sítě!
     
    30
    A poprvé se bude žlutit! André Biyogo Poko omylem přišlápl nohu ve skluzu hrajícího Moutinha – tady není o čem diskutovat.
     
    26
    Je tomu skutečně tak! Carrasso za doprovodu týmových lékařů opouští hřiště, zbytek zápasu za domácí dochytá Jérôme Prior.
    23. Hélder COSTA - 0:1
     
    23
    Monaco právě vstřelilo branku!
    A hosté se dostávají do vedení! Echiéjilé nacentroval přesně na nohu Bernarda Silvu, který ihned vypálil. Jeho ránu Carrasso vyrazil jen do před brankou stojícího HÉLDERA COSTY, jenž poměrně snadným a šťastným gólem otevírá brankový účet dnešního utkání!
    22. João Moutinho (ASM)
     
    22
    Na obrovské příležitosti už je to 1:1! Toulalan milimetrově přesným centrem oslovil Moutinha, který dostal dost času na to se s míčem otočit a vypálit. Po jeho ráně Carrasso balón konečky prstů vyrazil do pravé tyče!
     
    12
    Tohle byla obrovská šance domácích! Po Crivelliho pasu si Subašiče položil Khazri, avšak vynesl se z ideálního úhlu a míč za brankovou čáru už dostat nedokázal!

    Vojtěch Tůma

    Branky: 36. Maurice-Belay, 40. Yambéré, 48. Plašil (Crivelli) – 23. Costa

    Karty:   30. Biyogo Poko (BOR), 65. Khazri (BOR) – 66. El Shaarawy (ASM), 72. Fabinho (ASM)


    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 6:8. Střely mimo: 3:5. Rohy: 4:10. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 6:7.
    Girondins Bordeaux: Carrasso (26. Prior) – Yambéré, Sané (C), Pallois, Contento – Plašil, Biyogo Poko – Maurice-Belay (70. Ounas), Khazri, Saivet – Crivelli (86. Diabaté).
    Náhradníci: Prior – Pablo, Guilbert, Ounas, A. Traoré, Diabaté, Jussiê.

    AS Monaco: Subašič – Fabinho, Raggi, R. Carvalho (62. Boschilia), Echiejile – Moutinho, Toulalan (C), Pašalić (75. A. Touré) – B. Silva, Carrillo, Costa (54. El Shaarawy).
    Náhradníci: Nardi – Wallace, A. Touré, Boschilia, Rony Lopes, El Shaarawy.

    Rozhodčí: Benoît Millot – Julien Pacelli, Tugdual Philippe

    Diváci: 21 090
    bahis siteleri