Turín – Inter 0:1 (kon.) | Empoli – Juventus 1:3 (kon.) | Frosinone – Janov 2:2 (kon.)
Palermo – Chievo 1:0 (kon.) | AS Řím – Lazio 2:0 (kon.) | Sassuolo – Carpi FC 1:0 (kon.)
Neapol – Udinese 1:0 (kon.) | Sampdoria – Fiorentina 0:2 (kon.)
konec
Frosinone Calcio
2:2 (2:1)
Janov CFC
Neděle 08.11.2015, 15:00 • Stadio Comunale Matusa, Frosinone • Italská Serie A • 12. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90
    Střídání v týmu Frosinone Calcio: ze hřiště odchází Luca Paganini, přichází Aleksandar Tonev.
     
    89
    Střídání v týmu Frosinone Calcio: ze hřiště odchází Robert Gucher, přichází Samuele Longo.
     
    84
    Střídání v týmu Janov CFC: ze hřiště odchází Diego Perotti, přichází Armando Izzo.
    75. Serge GAKPÉ - 2:2
     
    75
    Janov právě vstřelil branku!
    Hostující celek předvádí ve druhém poločase zlepšený výkon, a i v oslabení dokázal vyrovnat na 2:2! Na pravém křídle se dokázal uvolnit Darko Lazović, který následně našel na zadní tyči volného SERGE GAKPÉHO, který doklepl míč do sítě!
     
    71
    Janov je však v posledních minutách hodně nebezpečný! Tentokrát zůstal na pravé straně osamocený Lazović, který svým centrem našel na zadní tyči osamoceného Gakpého, jehož hlavička však mířila mimo!
    69. Povedená rána Lazoviće
     
    69
    Hostující celek hodně dlouho vyčkával s rozehrávkou standardní situaci. Poté se však do míče opřel Darko Lazović, který trefil svou tvrdou střelou břevno! Leali byl na střelu krátký!
     
    67
    Zajímavá příležitosti pro Janov! Před pokutovým územím domácího celku poslal Leonardo Blanchard k zemi Perottiho,a je z toho standardní sitauce! Blanchard navíc obdržel žlutou kartu!
     
    61
    Střídání v týmu Janov CFC: ze hřiště odchází Tino Costa, přichází Serge Gakpé.
     
    60
    Před pokutovým územím se dostal k míči Gucher, který velmi pěkným centrem našel za obranou Federica Dionisiho. Italský útočník se však nacházel v těsném ofsajdu, i tak dohrál brankáře Perina, a dostává žlutou kartu!
    38. Modibo DIAKITÉ - 2:1
     
    38
    Frosinone právě vstřelilo branku!
    Frosinone otáčí skóre utkání, a v závěru poločasu se dostává do zaslouženého vedení! Exekuce standardní situace se ujal Gucher, jehož střela byla zblokována jedním z hráčů hostů. Míč se šťastně odrazil za obranu Janova, kam si naběhl MODIBO DIAKITÉ, který poslal míč k tyči!
     
    37
    Hostující celek bude utkání dohrávat o deseti! Sebastian De Maio poslal před vápnem k zemi Federica Dionisiho, a dostává druhou žlutou kartu, což znamená, že míří předčasně do sprch!
    31. Leonardo BLANCHARD - 1:1
     
    31
    Frosinone právě vstřelilo branku!
    Domácí celek je za svou aktivitu odměněn, a zaslouženě vyrovnává! Ze středu hřiště poslal do vápna střídající Gori, míč se v pokutovém území odrazil na nohu LEONARDA BLANCHARDA, který však podklouzl, a úvodní střela se mu nepovedla. Následně se k němu míč odrazil znovu, a italský stoper se opřel do míče v leže, a krásným obloučkem překonal Perina!
     
    30
    Žlutou kartu dostává Sebastien De Maio (Janov CFC).
     
    28
    Rozehrávky standardní situace se ujal Robert Gucher, jehož centr byl však odvrácen. Následně se k míči dostal Ciofani, kterému míč uskočil, a dostal se ke Gorimu, jehož ostrá rána skončila těsně nad brankou!
    16. Velká šance Ciofaniho
     
    16
    Střídající Gori poslal na pravé křídlo pas pro Paganiniho, který vybojoval rohový kop. Exekuce se ujal Gucher, jehož centr našel ve vápně Daniela Ciofaniho. Jeho tvrdou střelu však dokázal Perin vyrazit na další rohový kop!
     
    13
    Ve středu hřiště předvedl hodně ostrý zákrok hostující Alberto Costa, který dohrál střídajícího Goriho. Hlavní rozhodčí neváhal, a udělil první žlutou kartu dnešního utkání.
     
    10
    To je pro domácí velká rána! Raman Chibsah si přivodil zranění, které mu nedovolí pokračovat v dnešním utkání. Na jeho místo tak přichází již v desáté minutě italský středopolař Gori!
    6. Leonardo PAVOLETTI - 0:1
     
    6
    Janov právě vstřelil branku!
    Hostující favorit dnešního utkání jde do velmi brzkého vedení, což natěšení domácí fanoušci rozhodně nečekali! Po pravé straně prošel do pokutového území Darko Lazović, který před brankou krásně předložil míč na nohu LEONARDA PAVOLETTIHO, pro kterého již nebylo těžké poslat míč do opuštěné "kasy"!

    Jan Havlovic

    Branky: 31. Blanchard, 38. Diakité (Gucher) – 6. Pavoletti (Lazović), 75. Gakpé (Lazović)

    Karty:   60. Dionisi (FRS), 67. Blanchard (FRS) – 13. Costa (JAN), 30. De Maio (JAN)   37. De Maio (JAN)


    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 9:5. Střely mimo: 9:5. Rohy: 6:5. Ofsajdy: 5:0. Fauly: 15:23.
    Frosinone Calcio: Leali – Rosi, Diakité, Blanchard, Crivello – Paganini (90. Tonev), Chibsah (10. Gori), Gucher (89. S. Longo), Soddimo – Ciofani, Dionisi.
    Náhradníci: Zappino, L. Gomis – Russo, Gori, Verde, S. Longo, Ciofani, Tonev, Sammarco, Carlini, Bertoncini.

    Janov CFC: Perin – De Maio, Burdisso, Ansaldi – Figueiras, Rincón, Costa (61. Gakpé), Laxalt – Lazović, Pavoletti, Perotti (84. Izzo).
    Náhradníci: Lamanna, Ujkani – Izzo, Gakpé, Capel, Ntcham, Ierardi, Tachtsidis, Ghiglione, Cissokho.

    Rozhodčí: Calvarese – Stallone, Vivenzi (vš. Itálie)
    bahis siteleri