Masarykova univerzita – VUT Brno 5:2 (kon.)
konec
Masarykova univerzita
5:2 (1:0, 3:1, 1:1)
Vysoké učení technické v Brně
Pondělí 09.11.2015, 20:00 • DRFG Arena, Brno • Derby univerzit
Partner:
     
    57:44
    Masarykova univerzita právě vstřelila branku!
    Je pravděpodobně definitivně rozhodnuto! Truhlář se dočkal bodu za asistenci, když byl na začátku akce bratrů Brzobohatých. Michal našel před bránou PATRIKA BRZOBOHATÉHO, a ten uklidil puk do sítě. Asistence: Michal Brzobohatý, Václav Truhlář.
     
    47:04
    VUT Brno právě vstřelilo branku!
    VUT snižuje na 4:2! Jmenovec bývalého vynikajícího extraligového hokejisty Krále, Matouš Král, vymyslel krásnou přihrávku skrze brankoviště a pro RICHARDA MAJOLU nebyl problém uklidit puk do brány! Asistence: Matouš Král, David Prokop.
     
    39:47
    Masarykova univerzita právě vstřelila branku!
    Hráči VUT se pravděpodobně už vidí na avizované afterparty. Po přihrávce Skočovského se tak prosazuje už čtvrtou brankou Masarykovy univerzity JAKUB KADLEC. Asistence: David Skočovský.
     
    36:12
    Masarykova univerzita právě vstřelila branku!
    Tatíček Masaryk by byl hrdý! Jakub Kadlec vyšperkovanou zadovkou vrátil puk zpoza branky na volného PATRIKA MEDŘICKÉHO, který neměl problém uklidit za Bartoška. Asistence: Jakub Kadlec, Peter Bustin.
     
    35:40
    Masarykova univerzita právě vstřelila branku!
    To jsou paradoxy. Vysoké učení technické skvěle zvládlo ubránit přesilovku, následně ale inkasovalo z ušmudlané střely norského vikinga SIMENA BREKKEHO, na kterou byl i Bartošek krátký. A pak, že není Erasmus užitečný. Asistence: Michal Matouš.
     
    20:53
    VUT Brno právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno! Tak tohle byla akce na razítko do indexu! Tomáš Popolanský míchal dostatečně dlouho za brankou až zmátl obranu modrých. Před brankou našel nehlídaného MATĚJE ŠIDÁKA, který bez větších potíží rozvlnil Dohnálkovu síť. Kejkle Popolanského za brankou velmi připomínaly někdejšího extraligového hráče Zlína Petra Lešku.
     
    14:39
    Masarykova univerzita právě vstřelila branku!
    Modří jdou do vedení! PATRIK MEDŘICKÝ se ujal puku a situaci dvou na jednoho vyřešil sám, když pověsil puk do bližší šibenice. Do ISu si tak napíše první branku dnešního utkání. Bez asistence.

    Marek Janoš

    Branky a nahrávky: 15. Medřický, 36. Brekke (Matouš), 37. Medřický (Kadlec, Bustin), 40. Kadlec (Skočovský), 58. Brzobohatý P. (M., Truhlář) – 21. Šidák (Popolanský), 48. Majola (Král, Prokop)


    Masarykova univerzita: Dohnálek (Kalina) – Koukal, Šídák, Novák, Zítka, Hnilička, Pospíšil, Truhlář, Kadlec, Medřický, Polesný J., Skočovský, Poledný D., Brekke, Brzobohatý M., Vrba, Bustin, Brzobohatý P., Matouš, Harmin, Hron.
    Vysoké učení technické v Brně: Bartošek (41. Kuchař) – Sedláček, Cvrček, Hofman, Lažek, Majola, Václavík, Šídák, Potoček, Touška, Červenka, Štěrba, Zvolánek, Zídek, Prokop, Klema, Popolanský, Nešpor, Vojáček, Grmela, Král.

    Rozhodčí: Dědek, Honza – Komínek, Kříž
    bahis siteleri