Nový Jičín – Poruba 2011 5:2 (kon.) | SK Karviná – Frýdek-M. 0:7 (kon.) | Technika Brno – Kopřivnice 4:5 (po pr.)
Břeclav – Vsetín 1:11 (kon.) | SHK Hodonín – Val. Meziříčí 6:3 (kon.) | Opava – Mor. Budějovice 7:4 (kon.)
Pelhřimov – Trutnov 7:3 (kon.)
po prodl.
HC Technika Brno
4:5 (3:1, 0:2, 1:1 - 0:1)
HC ISMM Kopřivnice
Středa 11.11.2015, 18:00 • Sportcentrum Lužánky • 2. liga skupina Východ • 18. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    63:01
    Kopřivnice právě vstřelila branku!

    A hrdinou dnešního zápasu se stává JAKUB TEPER. Ten využívá přesilovku a ranou od modré rozhoduje o bodu navíc pro Kopřivnici. Jekel měl zakrytý výhled a střela byla tak prudká, že okamžitě vyletěla pryč z brány. Kopřivnice tak s hrstkou fanoušků oslavuje své dnešní vítězství. Asistence: Martin Tomášek
     
    62:27
    Sluštík zůstává ležet za kopřivnickou bránou na ledě a Ondřej Látal (TEC) oslabuje svůj tým za vražení na hrazení.
     
    60:47
    Benýšek, Jurča, Strýček. Ani jeden ze zmiňovaných se nedokázal trefit ve velkém tlaku před Unzeitigem do kotouče přesně a na hrdinu dnešního zápasu, vyjma Petra Jurči, si tak budeme muset ještě počkat.
     
    56:48
    Tu teď udělal hostující Adam Kofroň (KOP), který je za vysokou hůl vyloučen na dvě minuty.
     
    51:42
    Další souhra obranné dvojice, tahle však byla ještě nebezpečnější. Střela kapitána byla nadvakrát tečována a jen pár čísel chybělo k tomu, aby puk zajel kolem tyče do brány. Nyní stála štěstěna na straně hostů.
     
    50:55
    Ondřej Sluštík (KOP) pyká za podražení, Technika má velkou možnost skórovat.
     
    47:30
    Technika právě vstřelila branku!

    Kapitán jak se patří! JAN HABROVEC těsně po návratu Koukala z trestné lavice srovnává krok zápasu a po nahrávce od slovenského rodáka Bustina překonává Unzeitiga. Asistence: Peter Bustin, Ondřej Látal.
     
    46:06
    Suchý nahrál před bránu na osamoceného Pargáče. Bývalý hráč Techniky se však s nynějším gólmanem brněnského celku jako spoluhráč nestřetl, čemuž lze usuzovat jeho neproměněnou šanci. Recept na Jekela totiž nezná a nepřišel na něj ani tentokrát.
     
    43:55
    Síly na ledě se však na dvě minuty vyrovnají, Dominik Suchý (KOP) je vyloučen na dvě minuty za hákování.
     
    43:25
    Hrubý zůstal po zákroku Štěpána Koukala (TEC) ležet na ledě, přičemž se mu z úst řinula krev. Brněnský bek je tak potrestán na dvě plus dvě minuty.
     
    43:05
    Snad minutu nyní kopřivnický útok doslova drtil obranu domácích! Obrana domácích nevěděla, kde jí hlava stojí a jen díky pořádnému kusu štěstí Brno neinkasovalo.
     
    41:21
    Kopřivnice právě vstřelila branku!

    Obrat je dokonán. Gólman domácích byl znovu vyjetý mimo bránu, čehož tentokrát využil TOMÁŠ JINDŘICH a posílá svůj tým poprvé v zápase do vedení. Bez asistence.
     
    39:47
    Kopřivnice právě vstřelila branku!

    Tak přeci jen se hosté dočkali, třináct vteřin před sirénou. Gólem do šatny se blýskl jeden z nejaktivnějších kopřivnických forvardů ADAM ČERVENKA, který využil tlaku svého týmu a srovnává. Asistence: Martin Tomášek, Daniel Hrubý.
     
    38:34
    Petr Jurča (TEC) se znovu dostane do zápisu, tentokrát poprvé ne jako střelec branky. Za držení protihráče míří na trestnou lavici.
     
    34:24
    Štěpán Koukal (TEC) míří dnes již podruhé na trestnou lavici, Kopřivnickou snahu za vyrovnáním totiž kontroval podražením.
     
    30:21
    Nebezpečný tah na bránu od kopřivnických forvardů v čele s Horákem. Ani ten, ani jeho spoluhráči ale nedokázali Jekela nakonec z těsné blízkosti překonat.
     
    27:52
    Nešťastné vyloučení na straně hostů. Za podražení je vyloučen Adam Kofroň (KOP).
     
    20:34
    Začíná se nám v zápase rodit nové pravidlo. Pokud jeden z týmů vstřelí branku, vzápětí je jeden hráč z týmu vyloučen. Nyní jde pykat za hákování Daniel Hrubý (KOP).
     
    20:09
    Kopřivnice právě vstřelila branku!

    Neuběhlo ani prvních deset vteřin a je sníženo. Po vyhraném buly nahodil kopřivnický bek kotouč na Jekela, který nevěděl, co s pukem. Váhal až do té doby, než se u něj objevil Červenka, kterému se snažil ujet za bránu a puk rozehrát. Hostující forvard však jeho nejistoty využil, obral ho o puk a nahrál přímo před prázdnou bránu ADAMU KOFROŇOVI. Ten nemohl nic jiného než prázdnou zírající bránu trefit a Kopřivnice tak střílí kontaktní branku. Asistence: Adam Červenka.
     
    15:49
    Technika právě vstřelila branku!

    Čepice na led! PETR JURČA střílí i třetí branku brněnského celku. Zorientoval se nejrychleji po střele Čtvrtníčka, která hostujícímu gólmanovi propadla za svá záda a brněnský ostrostřelec pouze zametl kotouč za brankovou čáru. Asistence: Jiří Čtvrtníček, Jan Boček.
     
    13:55
    Boček ani ze čtvrté dorážky nedokázal gólmana hostů překonat a jeho střelecká smůla se zdá být nevyčerpatelná.
     
    12:11
    A početní výhodu si vyzkouší také domácí. Za hákování míří na trestnou lavici Michael Dusík (KOP).
     
    09:48
    Záhy však přichází další vyloučení na straně domácích, na dvě minuty míří za katr Štěpán Koukal (TEC).
     
    08:47
    Technika právě vstřelila branku!

    Čtvrtníček našel zpoza hostující svatyně PETRA JURČU přímo u pravé tyče, odkud dvoubrankový střelec dnešního utkání okamžitě poslal puk za záda Unzeitiga. Brněnští si tak berou zpět vedení. Asistence: Jiří Čtvrtníček.
     
    04:37
    Kopřivnice má možnost přidat další gól, na dvě minuty odjíždí na trestnou lavici Látal (TEC).
     
    04:21
    Kopřivnice právě vstřelila branku!

    Odpověď hostujícího celku na sebe však nenechává dlouho čekat. Po nahrávce od exbrněnského Pargáče překonává Jekela ADAM ČERVENKA a začínáme od začátku. Asistence: Jiří Pargáč.
     
    02:21
    Technika právě vstřelila branku!

    Tak to bylo rychlé. PETR JURČA neodolal slibné šanci na otevření skóre a osamocen mezi kruhy prostřelil lapačku hostujícího gólmana. Brno se tak ujímá vedení. Bez asistence.

    Dominik Turan

    Branky a nahrávky: 3. Jurča, 9. Jurča (Čtvrtníček), 16. Jurča (Čtvrtníček, Boček), 48. Habrovec (Bustin, Látal) – 5. Červenka (Pargáč), 21. Kofroň (Čevenka), 40. Červenka (Tomášek, Hrubý), 42. Jindřich, 64. Teper (Tomášek)


    HC Technika Brno: Jekel (Šalena) – Habrovec (C), Koukal, Šidák, Havíř (a), Navrátil, Strýček – Kadlec, Látal, Bustin, Brzobohatý P., Benýšek (A), Brzobohatý M., Jurča, Boček, Čtvrtníček, Polesný. Trenér: Roman Kaňkovský.
    HC ISMM Kopřivnice: Unzeitig (Vrba) – Dusík, Jašek, Čintala, Imrich, Jindřich, Marek, Merenda, Teper – Kofroň, Bartošák, Niec, Sluštík (A), Suchý, Hrubý, Stránský, Tomášek (C), Pargáč, Mach, Horák, Červenka. Trenér: Václav Slabý.

    Rozhodčí: Czubaj – Vožda, Zedník

    Diváci: 121
    bahis siteleri