Chrudim – Kairat 1:4 (kon.) | Györ – Jugra-Jugorsk 2:5 (kon.) | Bratislava – SL Benfica 5:4 (kon.)
konec
ETO Futsal Györ
2:5 (0:2)
TTG Jugra-Jugorsk
Středa 11.11.2015, 19:00 • Magvassy Mihály Sports Hall, Györ, Maďarsko • Liga mistrů
     
    39:19
    Györ právě vstřelil branku!
    Domácí se přece jen ještě prosazují! Kvalitně secvičená power-play přinesla druhou trefu pro slovenského reprezentanta TOMÁŠE DRAHOVSKÉHO, který snižuje na rozdíl tří branek – 2:5!
     
    38:55
    Za problém s rozlišovacím dresem je ještě žlutě oceněn jeden z hráčů hostující Jugry.
     
    38:55
    Jugra právě vstřelila branku!
    Chvíli po čtvrté radosti přichází ještě jedna trefa do sítě Györu, pro kterého je tento výsledek velmi krutý! Katata připravil míč tentokrát pro ROBINHA, který měl před sebou pouze stojícího obránce – 1:5!
     
    38:18
    Jugra právě vstřelila branku!
    A po parádní kombinaci až do prázdné branky rozhodují ruští futsalisté o svém postupu do Final Four! Přečíslení dva na jednoho vymyslel Robinho skvěle pro DMITRIJE LYSKOVA, který neměl před prázdnou brankou sebemenší problém – 1:4!
     
    36:00
    Pěkně rozehraná standardní situace přinesla velkou šanci pro Drótha, maďarský hráč ale balon do sítě propasírovat nedokázal!
     
    35:55
    Katata podkopl Drahovského a vyfasoval žlutou kartu.
     
    33:07
    Jugra právě vstřelila branku!
    Tentokrát se již ruští futsalisté radují z důležité branky! DANIIL DAVYDOV si narazil s Afanasjevem a prudkou střelou po zemi k tyči propálil vše před sebou! Jugra se krůček po krůčku blíží do Final Four – 1:3!
     
    31:46
    Lódi stál připraven na zadní tyč, z ostrého úhlu ale minul branku! Nyní měla Jugra opravdu ohromné štěstí!
     
    30:55
    Katata mohl navýšit vedení Jugry, zůstal naprosto osamocen před brankou Györu! Jeho jemnou teč ale gólman Matkovics fantasticky přečetl a zlikvidoval!
     
    29:24
    Deset minut před koncem sahá Györ ke hře bez brankáře a pokusí se definitivně smazat náskok ruské Jugry!
     
    26:22
    Další zajímavá střela Edera Limy nadělala brankáři Matkovicsovi velkou řadu problémů, maďarská jednička nakonec dokázala ukrotit míč pod svým tělem!
     
    20:57
    Györ právě vstřelil branku!
    A rázem je všechno mnohem zajímavější! Tlak maďarského mistra přináší ovoce! Kapitán Lódi rozehrál aut přímo na nohu skluzujícího TOMÁŠE DRAHOVSKÉHO, jenž poslal balon přímo za záda gólmana Kupatadzeho – 1:2!
     
    19:31
    To se však ruskému mistrovi vůbec nepovedlo! Z rychlého protiútoku Drózd sklepl míč pro Tomáše Drahovského, který prudkou ranou jen těsně minul prostor mezi třemi tyčemi!
     
    18:38
    Následně se s míčem na středu hřiště otočil Fouad Amrani, který ve velké příležitosti nechal vyniknout gólmana Kupatadzeho!
     
    17:22
    Robinho nejprve hrubě chyboval, následně musel Drahovského faulovat, čímž připsal na konto Jugry pátý akumulovaný faul. Györ cítí šanci a bude hrát znovu v pěti s prázdnou brankou!
     
    16:53
    Katata ve stoprocentní šanci minul branku Matkovicse!
     
    13:45
    Györ znovu přebírá aktivitu a navíc zkouší hru bez brankáře! Do rozlišovacího dresu se oblékl slovenský reprezentant Tomáš Drahovský!
     
    12:57
    Juanra vybojoval pro Györ stoprocentní příležitost, rána kapitána Lódiho ale zamířila trestuhodně úplně vysoko nad břevno!
     
    11:25
    Jugra právě vstřelila branku!
    Ruský mistr se krůček po krůčku přibližuje postupu do Final Four! První klinickou smrt domácí ještě přežili poté, co Amrani vykopl balon z brankové čáry, následnou akci EDERA LIMY již nikoliv! Naturalizovaný ruský reprezentant udělal hodně šikovnou kličku brankáři a poté lehkým lobem poslal balon do sítě – 0:2!
     
    07:45
    Jugra právě vstřelila branku!
    Fantasticky secvičená akce ruského týmu započala u Robinha, přes Davydova doputoval balon na jeden dotek až ke KATATOVI, který z voleje prostřelil přesouvajícího se Matkovicse – 0:1!
     
    05:28
    Ruský mistr rázem přeřadil na vyšší obrátky a nyní se snaží o otevření brankového stavu! Blízko byl znovu Šajachmetov, jeho další povedená rána skončila jen o centimetry mimo!
     
    04:12
    Marcénio předvedl pěknou samostatnou akci, vyběhl si ze strany do středu a vypálil. Matkovicsovi mířila rána do protipohybu, a tak měl maďarský brankář velké štěstí, že jen těsně minula branku Györu!
     
    03:46
    Šajachmetov si našel na středu hřiště kousek prostoru a prudkou ranou orazítkoval břevno maďarské klece!
     
    00:18
    Po dvaceti vteřinách hry zde byly dvě obrovské šance pro Györ! Maďarský tým mohl poslat do vedení Tomáš Drahovský, kterého ale nadvakrát z bezprostřední blízkosti vychytal Kupatadze!

    Petr Dejnožka

    Branky: 21. Drahovský (Lódi), 40. Drahovský (Dróth) – 8. Katata (Davydov), 12. Eder Lima, 34. Davydov (Afanasjev), 39. Lyskov (Robinho), 39. Robinho (Katata)

    Karty:   36. Katata (JUG)


    ETO Futsal Györ: Matkovics – Lódi (C), Dróth, Juanra, Drahovský – Farkas, Constantino, Harnisch, Tóth, Sáhó, Amrani, Seidler, Jakatics. Trenér: Illa Solé Jordi.
    TTG Jugra-Jugorsk: Kupatadze (C) – Katata, Davydov, Eder Lima, Robinho – Šajachmetov, Lyskov, Čiškala, Eder, Afanasjev, Marcénio, Nijazov, Signěv. Trenér: Kaká.

    Rozhodčí: Peško (Slovensko), Coelho (Portugalsko) – Malfer (Itálie)
    bahis siteleri