Novokuzněck – Vladivostok 0:2 (kon.) | Omsk – Riga 2:3 (1:2 po s.n.) | Barys – Jokerit 2:0 (kon.)
Novosibirsk – Chabarovsk 0:7 (kon.) | Jekatěrinburg – Nižněkamsk 0:4 (kon.) | Chanty-Mansijsk – Čeljabinsk 3:1 (kon.)
Toljatti – Ufa 3:0 (kon.) | Jaroslavl – CSKA Moskva 0:2 (kon.) | Kazaň – Magnitogorsk 2:3 (0:2 po s.n.)
N.Novgorod – Záhřeb 5:2 (kon.) | Minsk – HC Slovan 2:1 (kon.) | Petrohrad – Viťaz 5:3 (kon.)
Soči – Čerepovec 4:1 (kon.) | Spartak Moskva – Dynamo Moskva 0:3 (kon.)
konec
Avtomobilist Jekatěrinburg
0:4 (0:3, 0:0, 0:1)
Neftěchimik Nižněkamsk
Čtvrtek 12.11.2015, 15:00 • KrK Uralec • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Je konec! Nižněkamsk dnes naprostou zaslouženě vítězí díky perfektní první periodě, ve které nasázel soupeři tři góly. Jekatěrinburg se už nedokázal vrátit zpět do zápasů, ač se snažil jak to jen šlo. V závěru zápasu přidali hosté rozhodující gól, když se do prázdné trefil Žukov. To je pro dnešek vše. Loučím se s vámi a přeji hezký zbytek dne. (17:26:48)
     
    Konec zápasu.
     
    59:02
    Mohlo to být už o pět gól! Grigorenko ujel do samotatného úniku, avšak jeho bekhendová klička Ustinského nepřekvapila.
     
    58:46
    Utkání už se dohrává. Domácí se snaží vstřelit alespoň čestnou branku, jenže dnes si mohou vylámat zuby na bezchybné defenzívě soupeře.
     
    57:17
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    O vítězi je definitivně rozhodnuto. Domácí odvolali brankaře a vzhledem k tomu, že další vhazovaní prohráli, soupeř se dostal do protiútoku a do prázdné se trefuje MICHAJL ŽUKOV. Asistence: Nikita Šcitov, Jegor Milovzorov.
     
    57:05
    Ačkoliv domácí dlouho drželi kus černé pryže v pásmu, tak následná střela Romana nebyla nebezpečná a Sudnicin bez potíží zasáhl.
     
    56:12
    Zakázané uvolnění hostů vrátí hru před Sudnicina. Uvidíme, jak si s tím Jekatěrinburg poradí.
     
    55:24
    Po vhazování ve středním pásmu Nižněkamsk vyhrál vhazování. Sexton kotouč odpálil k brance Ustinského.
     
    54:58
    Nevypadá to na žádné závěrečné drama, protože moc času už nezbývá a domácí tým se k náporu vůbec nedostává. Hosté výborně brání.
     
    53:11
    Velmi nepřesná přihrávka Simakova zpoza brány Sudnicina znamená, že se Jekatěrinburg vlastní chybou vykázal z pásma soupeře.
     
    52:57
    Hosté v plném počtu.
     
    52:24
    Domácímu celku se vůbec nedaří. Ačkoliv se Avtomobilist drží v útočné třetině, nemůže si dát pořádnou přihrávku a Neftěchimik se tak v pohodě brání.
     
    51:42
    Následně se vhazovalo na protější straně a po vyhraném buly domácích zakončoval Gusev. I tato rána byla zneškodněna brankařem.
     
    50:57
    Bude se vylučovat na straně Nižněkamsku. Za sekání směřuje na trestnou lavici Kennedy
     
    50:05
    Z levého kruhu napřáhl Achmetov. Jeho pokus Ustinskij pohotově zneškodnil, ale neriskoval a raději přerušil hru.
     
    48:50
    V této chvíli je hra hodně plynulá. Přechází se z jedné strany na druhou, avšak to může vyhovovat pouze hostujícímu týmu.
     
    47:19
    Zblokovaná střela domácích znamenala rychlý útok, který vedl Pankov po levé straně. V indiviudální akci nicméně neuspěl.
     
    46:13
    Avtomobilist musí riskovat, protože nemá na výběr. Prohrává o tři góly a čas se hodně krátí.
     
    45:33
    Megalinskij se propasíroval přes celé kluziště, až za bránu Sudnicina. Následně si před něj najel, ale nedokázal ho propálit.
     
    44:39
    Nižněkamsk nikam nespěchá. Drží se s kotoučem v pásmu soupeře, ale nechce udělat chybu v rozehrávce a nechat tak Avtomobilist vyniknout v protiútocích.
     
    43:46
    Hosté v plném počtu.
     
    42:47
    Nicméně síly na ledě se vyrovnají. Domácí hráli v šesti, a tak se bude pokračovat ve čtyřech a následovat bude krátká přesilovka hostů.
     
    42:13
    Domácí jsou na začátku třetího dějství lepším týmem. Trápí je ale koncovka, a tak se jen s velkými obtížemi dostávají k brance soupeře.
     
    41:46
    Šance pro Jekatěrinburg. Na trestnou míří Stas, který se provinil hrou vysokou holí.
     
    41:10
    Garejev vysunul do šance Romana, který zakončoval z mezikruží. Sudnicin ale na puk dobře viděl a dokázal včas zasáhnout.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Druhá třetina branku bohužel nenabídla, nicméně jsme viděli velmi dobrý výkon domácího celku, který měl velký tlak! Obrovské šance měl Torčenjuk a Pankov, ani jeden se však prosadit nedokázali! Neftěchimik zatím drží svůj tříbrankový náskok a je velmi blízko vítězství!

    Poslední třetina začne přibližně v 16:52!
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:33
    Avtomobilist se však zatím brání skvěle, a Neftěchimik se nemůže dostat do pásma!
     
    38:47
    Grigorenko byl však při zakončení hákován Alexejevem, který míří na trestnou lavici! Domácí si tak zahrají přesilovou hru!
     
    38:47
    Krásna akce hostujícího celku! Jeff Taffe se dokázal uvolnit na levé straně, a posílal před branku kotouč pro Sextona. Americký útočník ještě vylepšil pozici pro Grigorenka, ten však Ustinskije nepřekonal!
     
    38:09
    Obránce Kivistö to zkusil ze středního pásma. Tvrdou střelu finského beka však Sudnicin lapil, a raději přerušil hru!
     
    37:39
    Vitalij Popov mohl potrestat chybu Grigorenka při rozehrávce, nicméně do protiútoku mířil sám, a ke střele se přes Berezina nedostal!
     
    37:21
    Gusev hledal na modré čáře Ondřeje Romana, český útočník si však nezpracoval kotouč dobře, a ten mu sebral Ogurcov!
     
    36:49
    Hostující celek měl lehké problémy v obraně, a tak obránce Sergejev vyhodil kotouč do útočného pásma tak, aby se nepískalo zakázané uvolnění.
     
    36:21
    Jekatěrinburg se dostal do zajímavého protiútoku, který táhl po pravé straně Trjamkin. Ruský útočník však následně pokazil přihrávku na Golyševa, a je po akci.
     
    35:19
    Nižněkamsk se nedokázal dostat do třetiny, a Megalinskij je již zpět na ledě!
     
    34:50
    Avtomobilist však své oslabení zvládá velmi dobře, a zatím svého soupeře nepouští do třetiny!
     
    33:53
    Od modré čáry vyslal hodně ostrou střelu hostující Rjasenskij, který však branku Avtomobilistu minul!
     
    33:21
    Za následnou potyčku u branku Sudnicina míří na trestnou lavici domácí Dmitrij Megalinskij, a Neftěchimik si zahraje další přesilovou hru!
     
    33:21
    Alexander Pankov obdržel kotouč za brankou, vybruslil si před Sudnicina, a velmi dobře vystřelil. Jeho pokus však Sudnicin vyrazit. Dorážet se pokoušel Petr Koukal i Anatolij Golyšev, ani jeden však nedokázal dostat kotouč za brankovou čáru!
     
    32:36
    Z rychlého protiútoku se mohl znovu prosadit hostující celek! Kennedy táhl protiútoku po pravé straně, a následnou přihrávkou našel na levé straně Žukova, tomu však střela nesedla.
     
    31:53
    Po delší době se hostující celek podíval do útočného pásma! Jeff Taffe zakombinoval ve středním pásmu se Sextonem, a najel do útočného pásma. Jeho následná rána nebyla přesná!
     
    31:06
    Hostující celek je teď opradu pod velkým tlakem. Hráči Neftěchimiku sice dokázali vystřídat, avšak opět je z toho zakázané uvolnění.
     
    30:34
    Avtomobilist pokračoval v tlaku v útočném pásmu, hostující celek se dokázal osvobodit pouze za cenu zakázaného uvolnění.
     
    29:23
    Avtomobilist svého soupeře v posledních minutách jednoznačně přehrává, nicméně se stále nemůže prosadit! Tentokrát dostal před branku Sudnicina přihrávku Alexander Pankova, kterému však klička před brankářem nevyšla, a jeho následná střela mířila nad branku!
     
    28:33
    O další střelecký pokus domácího celku se postaral opět Pankov, který však nemířil přesně!
     
    26:55
    Obrovskou šanci měl domácí celek! Obránce Megalinskij nahazoval kotouč od modré čáry, puk tečoval Torčenjuk. Brankář Sudnicin však dokázal zareagovat, a kotouč vyrazil. Aktivní Dubrovskij touš vrátil před branku, nicméně Pankovovi se nepodařilo puk zasunout za záda Sudnicina!
     
    26:05
    Avtomobilist je v posledních minutách velmi aktivní hlavně v útočném pásmu. K další střele se dostal obránce Kivistö, jehož pokus však obrana Neftěchimiku srazila do ochranné sítě!
     
    25:26
    Finský útočník Elo našel na levé straně najetého Petra Koukala, který svižnou střelou Sudnicina nepřekonal!
     
    24:49
    Dan Sexton najel po pravé straně do útočného pásma, a ostrou střelou se pokoušel překonat Ustinskije. Domácí brankář si však střelu amerického brankáře pohlídal!
     
    24:02
    Vyhození Timašova se pokoušel na modré čáře zachytit střelec třetí branku, Jegor Milovzorov. Ruský útočník však zachytil kotouč už ve středním pásmu, a je odpískán ofsajd!
     
    23:22
    Obránce Alexejev poslal z vlastní modré ostrou přihrávku, kterou ve středním pásmu tečoval Koukal. Následně se však ke kotouči nikdo z domácích nedostal.
     
    22:48
    Na druhé straně zahrozil také domácí Avtomobilist! Torčenjuk poslal kotouč pod sebe, kam najel Kivistö. Střelu finského obránce však dokázal Sudnicin vyrazit!
     
    22:06
    Neftěchimik vyrazil do nebezpečného protiútoku, který táhl po pravé straně Grigorenko. Jeho přihrávka našla na levé straně Sextona, jehož střelu však Ustinskij dokázal vyrazit!
     
    21:35
    Ke kotouči se dostal obránce Sergejev, který však vyhodil puk na zakázané uvolnění, a bude se vhazovat před brankou Sudnicina.
     
    21:07
    Do druhé třetiny vstoupilo lépe domácí mužstvo, které si vytvořilo tlak v útočném pásmu, nicméně do zakončení se zatím nedostalo.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    První třetina nabídla velmi vyrovnaný hokej! Domácí Avtomobilist však dělal velmi často zbytečné chyby, a hosté byli velmi produktivní! Do vedení Neftěchimik dostal v páté mintuě Jeff Taffe! O další branku hostů se postaral opět Jeff Taffe, který se prosadil z dorážky. Třetí úder zaznamenal v samotném závěru třetiny hostující Jegor Milovzorov!

    Druhá třetina začne přibližně v 16:00!
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
    Jegor MILOVZOROV - 0:3
     
    19:37
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    A rozdíl ve skóre je již tříbrankový! JEGOR MILOVZOROV našel přihrávkou na levé straně volného Jevsejenkova, který velmi chytře kotouč svému spoluhráči vrátil, a ten puk doklepl do branky! Asistence: Alexander Jevsejenkov
     
    19:06
    Neftěchimik pokračoval v aktivní hře v útočném pásmu, a do zakončení se dostal i obránce Rjasenskij. Jeho střelu však Ustinskij dokázal vyrazit!
     
    18:26
    Americká dvojice Taffe – Sexton se dostala do kombinace v útočném pásmu. Jeff Taffe našel na modré volného Sextona, který vyslal prudkou střelu, tu však zablokovala domácí obrana.
     
    17:49
    Do útočného pásma najel po levé straně Pavel Kulikov, který byl tísněn dvojicí obránců, i tak se však dostal do zakončení. Ustinskij však střelu dokázal lapit!
     
    16:43
    Domácí měli obrovskou šanci na vyrovnání! Krásnou přihrávku mezi kruhy dostal Anatolij Golyšev, který vystřelil prudkou střelu, tu však Sudnicin dokázal vyrazit před sebe. Dorážku Golyševa už obrana Nižněkamsku dokázala zablokovat!
     
    16:11
    Hostující celek měl znovu problémy při rozehrávce, čehož využil Avtomobilist, který skvěle napadal, získal kotouč, a kombinuje v útočném pásmu.
     
    15:19
    Teď při rozehrávce chyboval i hostující tým, a ve středním pásmu se zmocnil kotouče Petr Koukal. Českého útočníka však skvěle bránil obránce Sergejev!
     
    14:42
    Domácí celek uklidnil hru ve vlastním pásmu, a pokoušel se konstruktivně rozehrát. Přihrávka Timašova však ve středním pásmu nikoho z domácích nenašla.
    Jeff TAFFE - 0:2
     
    13:33
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Domácí teď můžou dvě nevyužité přesilové hry hodně mrzet, neboť se hosté prosazují! Do útočného pásma zavezl kotouč Dan Sexton, který krásnou zadovkou našel JEFFA TAFFEHO, jehož první střelu Ustinskij ještě vyrazil. Na dorážku amerického útočníka byl již krátký! Asistence: Dan Sexton
     
    12:59
    Teď Jekatěrinburg zastavil odpískaný ofsajd, a za pýr sekund se dostal zpět na led vyloučený Volkov!
     
    12:41
    Avtomobilistu se však zkárcená přesilová hra zatím příliš nedaří. Domácí celek se nemůže dostat do útočného pásma.
     
    11:45
    Hned po vhazování se dostal kotouč k Golyševovi, který našel najetého Megalinskije, ten pohotově vystřelil. Jeho rána však skončila v lapačce Sudnicina!
     
    11:36
    Jekatěrinburg pokračoval v kombinaci v útočném pásmu! Od modré poslal kotouč před branku Timašov, jehož nahození tečoval Elo. Sudnicin nepředvedl jistý zákrok, poté však kotouč přikryl pod lapačku!
     
    11:13
    Skvělou práci odvedla bránící trojice Neftěchimiku, které se podařilo dostat kotouč do středního pásma, a hosté jsou již ve čtyřech!
     
    11:03
    Hostující tým teď nezvládá své oslabení, a dalším vyloučeným je Igor Vokov, který na modré čáře podrazil pronikajícího Golyševa! Domácí tak čeká přesilovka pět na tři!
     
    10:19
    Alexej Šimakov operoval s kotoučem na pravé straně, a svou následnou přihrávkou našel přes brankou Torčenjuka, ten však promáchl!
     
    09:49
    Jekatěrinburg vyhrál v útočném pásmu vhazování, a kombinoval. Hostující hráči však skvěle napadali, a podařilo se jim vyhodit kotouč do středního pásma.
     
    09:13
    Další přesilová hra pro domácí celek! V pásmu Neftěchimiku skvěle napadal Garejev, který se dostal ke kotouči. Následně byl však faulovaný Berezinem, který si půjde sednout na trestnou lavici!
     
    08:16
    Avtomobilist svou úvodní přesilovou hru nesehrál špatně, nicméně branku Sudnicina nedokázal ohrozit, a Milovzorov je již zpět na ledě!
     
    07:39
    Domácím vyšel přechod přes modrou čáru bez větších problémů, a kombinovali v útočném pásmu. Následná zadovka Simakova však našla pouze Sextona, který vyhazuje.
     
    07:03
    Jekatěrinburg však dokazuje, že se mu v letošní sezóně při přesilových hrách daří. Domácí se velmi rychle dostali zpět do pásma, a po přihrávce Ela pálil Dostojnov. Jeho ránu však srazil jeden z hostů do ochranné sítě!
     
    06:44
    Hráči domácího celku kombinovali v útočném pásmu, nicméně nakonec se ke střele nedostali. Kotouče se zmocnil Sergejev, který jej vyhodil až k brance Ustinskije.
     
    06:16
    Avtomobilist se dostal velmi rychle do útoku, a do kombinace v útočném pásmu. Z toho vyplynul nedovolený zákrok hostujícího Jegora Milovzorova, a i domácí si zahrají přesilovou hru!
     
    05:29
    Další velkou šanci měli hosté! Tim Kennedy sice mezikruhy kotouč ztratil, toho se však zmocnil jeho spoluhráč Taffe, který však svou bekhendovou střelou Ustinskije nepřekonal!
    Jeff TAFFE - 0:1
     
    04:37
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Z následného protiútoku se hostující celek dostává do vedení! Do útočného pásma zavezl kotouč obránce Rjasenskij, který následně našel u modré čáry najetého JEFFA TAFFEHO, na jehož ránu byl Ustinskij krátký! Asistence: Jevgenij Rjasenskij.
     
    04:19
    Hned po návratu domácího hráče se Avtomobilist dostal do tlaku v útočném pásmu. Torčenjuk se uvolnil v pravém rohu, a svižnou přihrávkou hledal Golyševa, ten se do zakončení nedostal!
     
    03:47
    Neftěchimiku první přesilová hra v tomto zápase nevyšla, a Dostojnov je zpět na ledě!
     
    03:06
    Od modré čáry vyslal nebezpečný pokus Dmitrij Ogurcov. Ustinskij vyrazil kotouč pouze před sebe, nicméně Kivistö následně vyhazuje!
     
    02:29
    Na levé straně zůstal osamocený obránce Maxim Berezin, který vyslal slabou střelu, tu Ustinskij v pohodě lapil do lapačky.
     
    01:59
    Úvod přesilové hry však hostujícímu celku nevychází dle představ. Obrana Avtomobilistu pracuje velmi dobře, a Nižněkamsk se zatím nemůže dostat do pásma.
     
    01:18
    Hned ve druhé minutě je však vyloučený domácí Alexej Dostojnov, který oslabuje svůj tým!
     
    00:56
    Úvod utkání vyšel lépe domácímu celku, který se dostal do kombinace v útočném pásmu. Od modré to zkoušel obránce Vasilevskij, avšak Sudnicin byl na své místě!
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Neftěchimik Nižněkamsk

    má o šest bodů méně než dnešní soupeř, a to zatím stačí přesně na střed východní konference, konkrétně to je 7 pozice se ztrátou dvou bodů na šestou Kazaň. V posledním duel Nižněkamsk nestačil na Jugru, které podlehl 1:2.
     
    Avtomobilist Jekatěrinburg

    má po 29 odehraných zápasech 48 bodů a sezónu má výborně rozjetou, jelikož se drží na druhé příčce se ztrátou 11 bodů na suverénní Novosibirsk. Aktuálně se ale tento tým poměrně trápí. Z posledních pěti duelů odešel třikrát poražen.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 5. Taffe (Rjasenskij), 14. Taffe (Sexton), 20. Milovzorov (Jevsejenkov), 58. Žukov (Šcitov, Milovzorov)


    Avtomobilist Jekatěrinburg: Ustinskij (Fomin) – Kivistö, Megalinskij (A), Timašov, Vasiljevskij, Gusev (C), Trjamkin, Žuravljov, Turbin – Simakov, Torčenjuk, Golyšev – Garejev, Roman, Pankov – Dostjnov, Koukal (C), Elo – Alexejev, Popov, Dubrovskij
    Neftěchimik Nižněkamsk: Sudnicin (Fedotov) – Rjasenskij, Sergejev, Berezin (A), Ogurcov, Brjancev, Jevsejenkov (A), Šcitov, Kuzmin – Sexton, Taffe, Grigorenko (C) – Volkov, Stas, Achmetov – Žukov, Kennedy, Milovzorov – Romancev, Kulikov, Kitarov

    Rozhodčí: Bukin, Rogačjov – Michel, Strelcov

    Diváci: 3.954
    bahis siteleri