Novokuzněck – Vladivostok 0:2 (kon.) | Omsk – Riga 2:3 (1:2 po s.n.) | Barys – Jokerit 2:0 (kon.)
Novosibirsk – Chabarovsk 0:7 (kon.) | Jekatěrinburg – Nižněkamsk 0:4 (kon.) | Chanty-Mansijsk – Čeljabinsk 3:1 (kon.)
Toljatti – Ufa 3:0 (kon.) | Jaroslavl – CSKA Moskva 0:2 (kon.) | Kazaň – Magnitogorsk 2:3 (0:2 po s.n.)
N.Novgorod – Záhřeb 5:2 (kon.) | Minsk – HC Slovan 2:1 (kon.) | Petrohrad – Viťaz 5:3 (kon.)
Soči – Čerepovec 4:1 (kon.) | Spartak Moskva – Dynamo Moskva 0:3 (kon.)
konec
Torpedo Nižnij Novgorod
5:2 (4:1, 0:1, 1:0)
Medveščak Záhřeb
Čtvrtek 12.11.2015, 17:00 • Konovalenko Sports Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:56
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    A je rozhodnuto! Domácí hráči dostali puk ze svého pásma, v neutrální zóně se jej ujal KASPARS DAUGAVINŠ a ten už jej s přehledem umístil do odkryté sítě. Asistence: Vjačeslav Kuljomin.
    26:47 Tomáš MERTL - 4:2
     
    26:47
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Už už to vypadalo, že hosté celou akci překombinovali, ale nakonec přeci jen skórují! Po veliké šanci vypálil z levého kruhu Morrisonn, který ale napálil jen beton Proskurjakova. Od něj se ale kotouč odrazil do mezikruží, kde byl volný TOMÁŠ MERTL a ten už dokázal dorazit puk do sítě! Asistence: Geoffrey Kinrade a Shaone Morrisonn.
    18:57 Shaone MORRISONN - 4:1
     
    18:57
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Tak přeci jen se hosté zmohli ještě na odpověď! Tomáš Mertl zavezl puk po pravé straně až na brankovou čáru a následně fantastickým křížem našel v druhé vlně SHAONE MORRISONNA! Ten ihned vypálil, ale Proskurjakov se proti jeho ráně vrhl a stihl ji zbrzdit. I přes veškerou jeho snahu však kotouč nakonec skončil za brankovou čarou! Asistence: Tomáš Mertl a Mark Katic.
    18:31 Sergej KOSTICYN - 4:0
     
    18:31
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    A čtvrtý hřebíček do rakve Medveščaku! Od modré čáry přišla tvrdá rána z hole ALEXANDERA BUDKINA a ta nakonec už čistě prošla až do sítě. Zpočátku to vypadalo, že se ještě teče dopustil Kosticyn, ale ten nakonec kotouč nezasáhl. Asistence: Carter Ashton a Oleg Piganovič.
    17:35 Sergej KOSTICYN - 3:0
     
    17:35
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Tady už se schyluje k pořádnému výprasku, když tak útok Novgorodu vidím! Domácí opět přišli s rychlým protiútokem, Ashton předvedl na pravé straně otočku a přihrál na druhou stranu volnému SERGEJI KOSTICYNOVI! Tomu už stačilo jen vypálit do odkryté branky za Krošeljova záda! Asistence: Carter Ashton a Linus Videll.
    14:18 Danil ILJIN - 2:0
     
    14:18
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Hosté byli jasně lepší, ale inkasují a Krošelj teď tedy nemá čisté svědomí! DANIIL ILJIN přebruslil vracejícího se Smoleňáka a vypálil z téměř nulového úhlu. Chorvatský gólman měl ale špatně pokrytou bližší tyč a právě mezi ní a jeho tělem propadl kotouč za brankovou čáru! Asistence: Kaspars Daugavinš a Arťom Aljajev.
    00:49 Linus VIDELL - 1:0
     
    00:49
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Tak to byl bleskový vstup do utkání od domácích! LINUS VIDELL si sjížděl před bránu a dostal chytrou střílenou přihrávku rovnou na hůl! Švédský střelec ji rovnou usměrnil na branku a puk skončil až za Krošeljovými zády! Asistence: Arťom Aljajev a Carter Ashton.

    Filip Ardon

    Branky a nahrávky: 1. Videll (Aljajev, Ashton), 15. Iljin (Daugavinš, Aljajev), 18. Kosticyn (Ashton, Videll), 19. Budkin (Ashton, Piganovič), 60. Daugavinš (Kuljomin) – 19. Morrisonn (Mertl, Katic), 27. Mertl (Kinrade, Morrisonn)


    Torpedo Nižnij Novgorod: Proskurjakov (Birjukov) – Budkin, Chomickij, Jegoršev, Aljajev, Osipov, Piganovič, Sergijenko, Makarov – Ashton, Videll, Kosticyn – Sopin, Daugavinš, Sjomin – Galuzin, Frolov, Kuljomin – Dvurečenskij, Klingberg, Iljin
    Medveščak Záhřeb: Krošelj (21. Taylor) – Kinrade, Morrisonn, Kousa, Mäntylä, Parlett, Katic, Deutsch, Jurčina – Smoleňák, Saarinen, Mertl – Bolduc, Bjorkstrand, Kvapil – Giliati, Hedberg, Jämtin – Glumac, Perkovich

    Rozhodčí: Safijullov, Oskirko – Šichanov, Sivov
    bahis siteleri