B. Bystrica – Senec 1:0 (kon.) | Borčice – Nové Mesto n/V 0:0 (kon.) | Teplička n. Váhom – Lok. Košice 0:1 (kon.)
Bardejov – MFK Zvolen 0:1 (kon.) | Haniska – Spiš. N. Ves 1:0 (kon.) | Poprad – L. Mikuláš 1:2 (kon.)
konec
TJ Iskra Borčice
0:0 (0:0)
Nové Mesto nad Váhom
sk Sobota 14.11.2015, 13:00MONACObet liga
Předzápasové kurzy
     
    TJ Iskra Borčice si tak po bezgólovom rezultáte rozdelili body s Novým Mestom nad Váhom. Domáci mali viac z hry, no nedokázali si vypracovať žiadnu výraznejšiu príležitosť na skórovanie. Hosťujúci gólman Tomáš Belic s pomocou svojich spoluhráčov, ktorí v defenzíve podali veľmi kvalitný výkon, zvládli dnešný duel na pôde druhého celku tabuľky a z ihriska tak odchádzajú s cenným bodovým ziskom. (15:03:15)
     
    90+2
    Koniec zápasu. A teraz počujeme záverečný hvizd arbitra dnešného stretnutia, Dušana Sedláka, ktorý tak definitívne ukončuje nádej domácich na trojbodový zisk.
     
    90
    A v závere súboja sledujeme ešte jedno taktické striedanie. Z ihriska odchádza Daniel Rapavý. Šancu na ihrisku dostane Dominik Jantošovič.
     
    90+1
    Borčice majú loptu vo svojej moci, no nedokážu sa dostať na dostrel hosťujúceho brankára Tomáša Belica, ktorý dnes predvádza medzi tromi žrďami veľmi dobrý výkon.
     
    90
    V závere zápasu uvidíme ešte dve nadstavené minúty.
     
    89
    V záverečných minútach zrejme nebude ani jeden z tímov riskovať zisk bodu a možno očakávať, že oba kluby budú čakať za záverečných hvizdom.
     
    88
    Borčice majú loptu vo svojej moci, no sú príliš ďaleko od brány, aby dokázali vymyslieť niečo produktívne, Nové Mesto nad Váhom si drží svojho súpera na dištanc a nedovoľuje mu vypracovať si záverečný tlak.
     
    87
    Cenné sekundy teraz zbiera hosťujúci tím, ktorý do hry posiela čerstvého hráča. Mária Lopušana strieda Martin Jurkovič.
     
    87
    Aby toho nebolo málo. Hostia z Nového Mesta nad Váhom sa teraz prezentovali aj veľmi dobrou akciou, ktorá sa našťastie pre domácich gólom neskončila.
     
    86
    Iskra Borčice sa ale napriek tomu snaží o strelenie gólu, snaží sa pritlačiť na súpera, no ten dnes pricestoval veľmi dobre pripravený, čo sa odráža aj na dnešnom výsledku.
     
    85
    Na ihrisko sa na záverečných päť minút dostáva aj Martin Luhový. Zápas zo striedačky dopozerá Michal Živčic.
     
    85
    Do konca zápasu ostáva už len päť minút, výsledok je stále nerozhodný a všetko nasvedčuje tomu, že oba tímy si dnes body podelia.
     
    83
    Borčice by si ale kvôli remíze skomplikovali situáciu na druhej priečke. Bodovo by sa síce dotiahli na prvé FK Pohronie, no na hráčov lídra tabuľky čaká ešte zajtrajší domáci duel so Šaľou.
     
    82
    Nové Mesto by sa vďaka remíze bodov dotiahlo na piatu Nitru, ktorú zajtra čaká súboj proti "béčku" bratislavského Slovana.
     
    81
    TJ iskra má posledných desať minút na to, aby strelila gól a víťazstvom potešila svojich fanúšikov. Nové Mesto nad Váhom dnes predvádza veľmi dobrý futbal a je tak otázne či sa domácim podarí skórovať.
     
    80
    Do konca zápasu ostáva desať minút, zápas je stále nerozhodný 0:0.
     
    79
    Borčice majú loptu vo svojej moci, no nedokážu sa dostať na dostrel hosťujúcej brány a na prvý gól v zápase tak stále márne čakáme.
     
    78
    Žltou kartou je teraz napomínaný hosťujúci futbalista Petr Kurtin. Borčice budú rozohrávať loptu v strede poľa.

    Dávid Lech

    Branky:

    Karty:   29. Plavšić (BOC), 61. Siva (BOC) – 28. Jurica (NMV), 44. Šupák (NMV), 78. Kurtin (NMV)


    TJ Iskra Borčice: Penksa – Bašista, Púček, Augustini, Barčík, Plavšić, Kováč, Novák, Živčić, Siva (C), Bagi. Tréner: Jozef Majoroš
    Náhradníci: Janec, Decký, Gábor, Luhový, Le Giang, Klabník, Preković

    Nové Mesto nad Váhom: Belic – Šupka (C), Šupák, Kutaj, Vlado, Lopušan, Múdry, Jurica, Kurtin, Rapavý, Urban. Tréner: Miloš Lintner
    Náhradníci: Jastráb, Jurkovič, Zvarík, Jantošovič, Druxa

    Rozhodčí: Sedlák – Špivak, Ličko
    thejrc.org