Česko – Nizozemsko 2:2 (kon.)
konec
Česko
2:2 (1:1)
Nizozemsko
Sobota 14.11.2015, 17:00 • Městský fotbalový stadion Srbská • Reprezentace U20
Předzápasové kurzy
    90. KETTING - 2:2
     
    90
    Nizozemsko právě vstřelilo branku!
    Stejně jako ve Znojmě, i dnes přišel český výběr o vedení v závěru utkání. RICK KETTING, jako při svém prvním gólu, uklidil centr do sítě Nemravy hlavou a raduje se tak se svým týmem z vyrovnání – 2:2.
     
    87
    Hykel v dvojité šanci nejdříve neprostřelil Verripse ze středu brankoviště, o pár sekund později nedokázal uklidit neposedný míč do sítě zhruba pět metrů před opuštěnou klecí.
     
    86
    Nemrava vyběhl pomoci své obraně dostat míč do bezpečí, k úděsu většiny místních diváků však uklouzl a nabídl tak hostům velkou příležitost k vyrovnání, na poslední chvíli se ale domácí gólman zvedl a zastavil pronikajícího forvarda.
     
    80
    Jankto unikl po levé straně až za obranu a hledal Hykela, který si nabíhal do tutovky, nepodařilo se mu však najít přihrávkou svého spoluhráče.
    77. YUNIS - 2:1
     
    77
    Česko právě vstřelilo branku!
    Přímý kop pár metrů od rohového praporku znamená vedení pro české barvy! JAKUB YUNIS si skvěle naběhl do vápna, kde našel centrovaný míč a poslal ho hlavou pod horní tyč – 2:1.
     
    75
    Dobře hrající Suchan odchází ze hřiště, nahradí ho Tomáš Hykel.
     
    73
    Dnešnímu utkání přihlíží 1026 diváků!
     
    71
    Marek Šíša si už dnes nezahraje, přenechává své místo na hřišti Michalu Řezáčovi.
     
    66
    Yunis hlavičkoval po centru Puchela přímo do středu brány, kdyby se mu podařilo lépe umístit kulatý předmět, Verrips by pravděpodobně neměl mnoho šancí zabránit gólu.
     
    61
    Střídání také na straně Nizozemců. Ze hřiště odchází Richairo Zivkovic, místo něj si zahraje Vito Van Croy.
     
    60
    Dvojí střídání na domáící straně. Moravec odchází z hrací plochy a místo něj přichází Jakub Jankto. Marka Szotkowskeho, autora první branky, pak střídá Jakub Yunis.
    40. KETTING - 1:1
     
    40
    Nizozemsko právě vstřelilo branku!
    Po slibné akci Kasteneera, který dělá české obraně velké problémy, zahrávali Nizozemci rohový kop, na který si skvěle naběhl RICK KETTING. Nemrava si na míč sáhl, mimo tři tyče ho ale vytěsnit nedokázal – 1:1.
     
    38
    První žlutou kartu v dnešním utkání vidí Van Der Lely a Češi tak dostávají příležitost v podobě přímého kopu z dobré pozice kousek od rohu hřiště.
    32. SZOTKOWSKI - 1:0
     
    32
    Česko právě vstřelilo branku!
    A Češi jdou do vedení. MAREK SZOTKOWSKI se dostal pas na hranici velkého vápna, udělal dva rychlé kroky a poslal tvrdou střelu k pravé tyči nizozemské klece. Verrips neměl nárok cokoliv udělat – 1:0!
     
    20
    Suchan odcentroval míč téměř od postranní čáry až na vzdálenější tyč, domácí útočník v dobré pozici před Verripsovou svatyní ale nedotlačil balón do sítě.
    12.
     
    12
    S balónem si v těchto chvílích více rozumí hosté a před bránu se dostal Zivkovic. Z pravé strany, konkrétně z hranice malého vápna prověřil Nemravu, ten byl pozorný a připsal si tak důležitý zákrok.
    7.
     
    7
    Erik Puchel se hnal z levé strany sám na Verripse a parádní střelou orazítkoval levou tyč! Tak to je velká škoda pro český výběr.

    Matěj Laža

    Branky: 32. Szotkowski, 77. Yunis – 40. Ketting, 90. Ketting

    Karty:   38. Lely (NED)


    Česko: Nemrava – Šísa, Toml (C), Takács, Kulhánek, Puchel, Szotkowski, Moravec, Sadílek, Suchan, Šural.
    Náhradníci: Buchvaldek, Řezáč, Yunis, Jankto, Hykel, Spurný.

    Nizozemsko: Verrips – Bai Kamara, Van Der Lely, Ouwejan, Zivkovic, Celik, Mirani (C), Ketting, Spierings, Kastaneer, Vaarnold.
    Náhradníci: Groothuizen, Loof, Alberto, Kada, Van Crooy, Hevel.

    Rozhodčí: Machálek – Peřina, Vysloužil

    Diváci: 1026
    bahis siteleri