NY Rangers – Toronto 4:3 (kon.) | Chicago – Calgary 4:1 (kon.)
konec
New York Rangers
4:3 (0:1, 2:1, 2:1)
Toronto Maple Leafs
Pondělí 16.11.2015, 01:00 • Madison Square Garden, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Mats ZUCCARELLO - 4:3
     
    59:06
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí se ujímají vedení necelou minutu před závěrečnou sirénou! Nahození Ryana McDonagha stačil Bernier pouze vyrazit před sebe, což se mu stalo osudným, protože v tomto prostoru se přesně zrovna pohyboval MATS ZUCCARELLO, který se svým bekhendovým blafákem nemýlil! Asistence: Ryan McDonagh.
     
    55:58
    Antti Raanta opět vytáhl další důležitý zákrok proti dorážce Lupula!
     
    55:36
    Toronto si v samotném závěru třetí třetiny zahraje další přesilovou hru. Na trestnou míří Brassard za vysokou hůl.
     
    52:37
    Brassardovi se nepodařilo prostřelit jeho tvrdou ránou Berniera, ten jeho ostrou ránu ale pouze vyráží do rohu kluziště!
     
    51:11
    Lindberg se parádně prokličkoval přes tři obránce Toronta, avšak svoji bekhendovou střelou trefuje pouze pravou tyčku!
     
    49:21
    Poměr sil na ledě se vyrovná. Parenteau si jede odpykat dvouminutový trest za podražení. Uvidíme tak hru 4 na 4.
     
    47:34
    Toronto si zahraje přesilovku. Na trestnou lavici míří Chris Kreider za jeho nešetrný krosček zezadu.
    Dion PHANEUF - 3:3
     
    45:15
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Hosté podruhé vyrovnávají vývoj utkání! Ihned po vhazovaní v obranném pásmu Rangers, se ke střele dostal DION PHANEUF, který zřejmě překvapil nepřipraveného Anttiho Raantu, a tak změnil skóre zápasu na 3:3! Asistence: Tyler Bozak.
    Derick BRASSARD - 3:2
     
    43:37
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí se podruhé v zápase ujímají vedení! Po parádní akci jdou domácí Rangers do vedení 3:2, na které má největší zásluhu Mats Zuccarello, který famózně našel zpoza branky DERICKA BRASSARDA, jenž se pohyboval zcela nekrytý přímo před Bernierem, a měl už tak jednoduchý úkol! Asistence: Mats Zuccarello, Kevin Klein.
    Joffrey LUPUL - 2:2
     
    37:38
    Toronto právě vstřelilo branku! Hosté vyrovnávají vývoj zápasu na 2:2! Po nahození Diona Phaneufa od modré čáry se jako první před brankovým prostorem zorientoval JOFFREY LUPUL, který nadvakrát dokázal překonat dnes vynikajícího Antti Raantu. Asistence: Byron Froese, Dion PHaneuf.
     
    35:22
    Antti Raanta se opět ukázal v dobrém světle, když skvělým reflexivním zákrokem vyrazil nebezpečnou dorážku Bozaka!
    Derek STEPAN - 2:1
     
    33:55
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí jdou do vedení! Po obrovské chybě hostujícího brankáře Berniera se ujímají Rangers vedení! DEREK STEPAN zkusil vypálit zápěstím přibližně z půlky hřiště, což se jeho týmu parádně vyplatilo! Bernier si totiž toto nahození vůbec nepohlídal a po obrovské chybě loví puk ze své svatyně! Asistence: Chris Kreider, Marc Staal.
     
    31:49
    Stepan skvěle nahodil puk do útočného pásma, který se jak Stepan chtěl, odrazil přesně do míst, kde se právě nacházel volný Kreider! Tomu se však nepodařilo blafákem a následnou střelou Berniera překonat!
     
    31:03
    Hostujícímu brankáři se podařilo odolat několika nepříjemným dorážkám soupeře!
     
    27:53
    Kadri teď velice nepříjemně protáhl Raantu, ten však vyrazil kotouč vyrážečkou do levého rohu kluziště!
     
    23:26
    Rick Nash se teď objevil ve velice dobré pozici, avšak ani jemu se nepodařilo urvat vedení na svoji stranou jeho střelou z mezikruží!
    Ryan MCDONAGH - 1:1
     
    20:44
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí vyrovnávají vývoj zápasu po rychlém úderném brejku! Po útočné akci Toronta se domácí dostali do přečíslení, které sehráli na jedničku! Mats Zuccarello parádně vyvezl puk do útočného pásma, a poté ještě líp našel úplně volného RYANA MCDONAGHA, který bezmocného Berniera překonavá! Asistence: Mats Zuccarello, Dan Girardi.
    Peter HOLLAND - 0:1
     
    17:57
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Hosté se po chybě domácích dostávají překvapivě do vedení! PETER HOLLAND se dostal k puku po velké chybě obránce Staala, kterého o puk velmi chytře připravil Byron Froese, který kotouč poté posunul Hollandovi, a ten se zcela nekrytý dostal přímo před Raantovo brankoviště, odkud se nemýlil! Asistence: Byron Froese.
     
    15:57
    I druhou velkou příležitost Brassarda, po ráně McDonagha od modré čáry, se podařilo Bernierovi zneškodnit! Zatím to vypadá, že tento zápas bude spíše souboj obou brankářů.
     
    12:24
    Brassard dostal přihrávku od Yandla do ideální pozice, avšak ani jemu se nepodařilo poprvé změnit skóre dnešního duelu!
     
    10:26
    A opět se puk nachází u hostujícího brankáře. Ani hostům se zatím první přesilová hra dvakrát nedaří.
     
    09:41
    Girardi míří na trestnou lavici, kde si odpyká 2 minuty za hákovaní, a tak si hosté také zahrají v první třetině jejich první přesilovou hru v tomto zápase.
     
    07:29
    Antti Raanta teď vytáhl druhý velice důležitý zákrok svým betonem po nebezpečné teči Bozaka!
     
    04:21
    První přesilovku zápasu si zahrají domácí. Na trestnou lavici míří Kadri a odsedí si dvouminutový trest za příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    03:32
    O první nebezpečnou střelu utkání se postaral Spaling, který se pokusil překvapit Raantu ránou z pravé strany kluziště. Domácí brankář však jeho ránu stihl parádně vyrazit i za pomoci své hole!

    Branky a nahrávky: 21. McDonagh (Zuccarello, Girardi), 34. Stepan (Kreider, Staal), 44. Brassard (Zuccarello, Klein), 60. Zuccarello (McDonagh) – 18. Holland (Froese), 38. Lupul (Froese, Phaneuf), 46. Phaneuf (Bozak)


    New York Rangers: Raanta (Lundqvist) – Girardi, McDonagh "C", Klein, Staal "A", McIlrath, Yandle – Zuccarello, Brassard, Nash – Miller, Stepan "A", Kreider – Stalberg, Hayes, Lindberg – Fast, Stoll, Moore
    Toronto Maple Leafs: Bernier (Reimer) – Phaneuf "C", Gardiner, Rielly, Hunwick "A", Polák, Harrington – Komarov, Kadri, Van Riemsdyk – Parenteau, Bozak "A", Matthias – Lupul, Spaling, Winnik – Holland, Froese, Grabner

    Rozhodčí: O’Halloran, Charron – Pancich, Alphonso

    Diváci: 18006
    bahis siteleri