Boston – San Jose 4:5 (kon.) | Buffalo – Dallas 1:3 (kon.) | Philadelphia – Los Angeles 2:3 (0:1 po s.n.)
Columbus – St. Louis 3:1 (kon.) | Pittsburgh – Minnesota 4:3 (kon.) | Toronto – Colorado 5:1 (kon.)
Nashville – Anaheim 3:2 (kon.) | Calgary – New Jersey 3:2 (kon.)
konec
Columbus Blue Jackets
3:1 (1:1, 1:0, 1:0)
St. Louis Blues
Středa 18.11.2015, 01:00 • Nationwide Arena, Columbus • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Brandon SAAD - 3:1
     
    59:26
    Columbus právě vstřelil branku!
    A je definitivně rozhodnuto, tedy alespoň si to troufám tvrdit! Ryan Johansen odvedl skvělou práci u mantinelu a na této brance má lví podíl. Obehrál totiž jednoho z hostujících hráčů a posléze přesunul kotouč na BRANDONA SAADA, který do prázdné branky vsítil svůj dnešní druhý gól! Asistence: Ryan Johansen.
     
    58:49
    Brian Elliott míří ze své branky a Blues to zkusí se šesti hráči v poli!
     
    55:51
    Sergej Bobrovskij teď sklidil potlesk od svých příznivců, jelikož si pořádně vychutnal zákrok lapačkou proti dělové ráně Scotta Gomeze! Rodák z Novokuzněcku hýří sebevědomím.
     
    54:37
    Konečně nějaká zajímavé akce! Matt Calvert prokázal svojí šikovnost, když se přes nedůrazně bránícího Bouwmeestera protlačil až před Briana Elliotta. Ten ovšem byl pozorný a nenechal se dnes potřetí překonat!
     
    52:16
    David Backes (STL) vrazil na hrazení poměrně tvrdě Bourquea a dostal tak dvě trestné minuty.
     
    44:35
    Šance pro hosty. Za nedovolené bránění míří na trestnou lavici Rene Bourque (CBJ). Jednalo se o nešťastný zákrok, ale vyloučení zřejmě bylo na místě.
     
    44:04
    Po akci Robbyho Fabbriho se k dorážce dostal Scott Gomez, ale Bobrovskij vyrazil puk betonem! K němu se posléze propracoval obránce Joel Edmundson, který ovšem nedal své střele dostatečnou razanci!
     
    38:58
    Na druhé straně střílel od modré z pozice falešného obránce Kyle Brodziak, ale jeho pokus se neujal. Na druhou stranu tak do rychlé protiakce pádil Cam Atkinson, jehož střela zápěstím skončila jen těsně vedle Elliottovy klece!
     
    32:10
    Scott Gomez trestuhodně přišel o kotouč a Matt Calvert se tak dostal do samostatného úniku! Tváří v tvář brankáři soupeře se ale svou bekhendovou kličkou nedokázal prosadit!
     
    29:44
    Kyle Brodziak (STL) se ale provinil držením Connautona v útočném pásmu a zbytečně tak míří na trestnou lavici.
     
    25:08
    A další velmi dobrá šance Columbusu přišla prakticky hned po buly! Boll dobře přistrčil puk spoluhráči na modrou, po jehož střele se k dorážce protlačil Gregory Campbell! Brian Elliott ale chytil puk takovým způsobem, že o tom sám ani moc netušil!
    Brandon SAAD - 2:1
     
    24:10
    Columbus právě vstřelil branku!
    Domácímu týmu to ale vadit nemusí, protože vzápětí se dostává do vedení! Ryan Murray viděl dobře postaveného BRANDONA SAADA, který zakončil zády k Elliottově brance. Tohle byl parádní bekhend a hostující gólman nedokázal zasáhnout, Modrokabátníci tak vedou 2:1! Asistence: Ryan Murray a Cam Atkinson.
     
    21:58
    A pozor, další komplikace pro St. Louis. Za pozdražení usedá na trestnou lavici Robert Bortuzzo (STL).
     
    18:32
    Krásná kombinace na jeden dotek v podání Modrokabátníků! Na jejím konci byl Cam Atkinson, ale v rozhodující chvíli promáchl kotouč! To byla ale škoda, krásná branka to mohla být.
     
    18:24
    Scottie Upshall (STL) inkasuje dvouminutový trest za hákování.
    Cody GOLOUBEF - 1:1
     
    16:39
    Columbus právě vstřelil branku!
    Zmatky v obraně Bluesmanů a v Nationwide Areně poprvé zazněla rána z kanónu oslavující vstřelenou branku! Domácí tým se dostal do přečíslení a celé ho na sebe vzal CODY GOLOUBEF, který vystřelil z levé strany. Jeho pokus Brian Elliott sice zkrotil lapačkou, ale ne natolik, aby mu puk nepropadl za jeho záda. Obránce s číslem 29 se tak dočkal své první branky v sezoně! Asistence: Kerby Rychel a Gregory Campbell.
     
    07:36
    Dvě minuty za hru vysokou holí dostal Ryan Murray (CBJ). Původně měly být minuty čtyři, ale kvůli brance se polovina trestu zrušila.
    Kevin SHATTENKIRK - 0:1
     
    07:36
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Tak pozor, Blues se z první vážnější akce dostávají do vedení! Magnus Pääjärvi nejprve neúspěšně střílel z levé strany, posléze se ale k puku dostal znovu a posunul ho jen za sebe, kde už si pro něj sjel KEVIN SHATTENKIRK, jehož dělová rána skončila v síti! Shattenkirk se trefil poprvé od ledna 2015! Vše bylo při ponechané výhodě, po níž měl přijít dvojnásobný trest, takže tak jako tak budou Blues hrát přesilovou hru. Asistence: Magnus Pääjärvi a Dmitrij Jaškin.
     
    04:46
    První vážnější akce! Střelu Codyho Goloubefa z pravého křídla vyrazil Brian Elliott jen před sebe, kam si pro puk snažil jste Cam Atkinson! Naneštěstí pro něj ale hostující strážce svatyně zbystřil a puk ukryl ve své moci.

    Michal Belšán

    Branky a nahrávky: 17. Goloubef (Rychel, Campbell), 25. Saad (Murray, Atkinson), 60. Saad (Johansen) – 8. Shattenkirk (Pääjärvi, Jaškin)


    Columbus Blue Jackets: Bobrovskij (McElhinney) – Johnson, Savard, Murray, Goloubef, Ťjutin, Connauton – Jenner "A", Johansen, Saad – Calvert, Foligno "C", Atkinson – Hartnell "A", Karlsson, Bourque – Rychel, Campbell, Boll
    St. Louis Blues: Elliott (Allen) – Bouwmeester, Pietrangelo "A", Gunnarsson, Shattenkirk, Edmundson, Bortuzzo – Steen "A", Backes "C", Tarasenko – Jaškin, Lehterä, Pääjärvi – Fabbri, Gomez, Brouwer – Upshall, Brodziak, Reaves

    Rozhodčí: Hebert, Rehman – Knorr, Nowak

    Diváci: 12 161
    bahis siteleri