Kovo Praha – Hr. Králové 2:1 (kon.) | Kladno – Pardubice 3:2 (kon.) | Ústí n/L – Letohrad 3:0 (kon.)
Plzeň – Karviná 7:1 (kon.) | Most – Třinec 6:2 (kon.) | Kert Park Praha – Sudoměřice 5:4 (kon.)
konec
HBC Plzeň
7:1 (4:1, 3:0, 0:0)
HbK Karviná
Sobota 21.11.2015, 14:30 • Hokejbalová hala • CROSSDOCK Extraliga • 13. kolo
     
    28:55
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Západočeši se prosazují v přesilové hře! DAVID POKORNÝ využil chyby obrany soupeře, zmocnil se balonku, který poté nekompromisně napálil do sítě. Bez asistence.
     
    26:31
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Mečouni zvyšují na 6:1! LUKÁŠ HANUŠ se dostal z pravé strany na střed modré čáry, odkud napálil míček za záda brankáře Tabáška, jenž na střelu ani nezareagoval. Asistence: Daniel Krásný.
     
    20:11
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tlak mečounů ale nakonec vyústil v pátou branku! JIŘÍ KAVALÍR se opřel na modré do balonku a jeho dělovka po cinknutí o horní tyč zapadla do klece. Asistence: Daniel Krásný, Jaroslav Pauer.
     
    14:08
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Dlouhotrvající obléhání svatyně Karviné nakonec ukončil MARTIN KRCH, který se probil před Tabáška, jehož překonal z blízkosti přesnou ranou. Bez asistence.
     
    11:00
    Karviná právě vstřelila branku!
    Karvinští dávají první branku přímo z čistého nebe! Po chybě plzeňské obrany se sám na gólmana Návaru řítil LUKÁŠ PACAS, který své sólo zakončil zdařilým blafákem. Asistence: Vojtěch Pirch, Lukáš Zaremba.
     
    09:43
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Mečouni zvyšují na 3:0! MARTIN KRCH při rychlém brejku napřáhl ke střele, která k překvapení všech nakonec skončila za karvinským gólmanem! Asistence: Jakub Kolařík.
     
    02:54
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Plzeň odskakuje na rozdíl dvou branek! JAROSLAV KEJŘ v plné rychlosti napálil míček zpoza modré přesně k tyči, gólman Tabášek na jeho střelu nestihl prakticky ani zareagovat. Jiří Benedikt, Ondřej Benedikt.
     
    01:01
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Mečouni se ujímají vedení z první své útočné akce! Menší závar před gólmanem Tabáškem nakonec skončil brankou. Úspěšným střelcem, jenž dokázal dotlačit balonek do sítě, byl JAROSLAV PAUER. Asistence: Ondřej Malý.

    Tomáš Majer

    Dominik Rejthar

    Branky a nahrávky: 2. Pauer (Malý), 3. Kejř (J. Benedikt, O. Benedikt), 10. Krch (Kolařík), 15. Krch, 21. Kavalír (Krásný, Pauer), 27. Hanuš (Krásný), 29. Pokorný – 11. Pacas (V. Pirch, Zaremba)


    HBC Plzeň: Návara (Kráčina) – Edl, O. Benedikt, Slanec, Vodrážka, Pokorný, Kavalír – Průcha, J. Benedikt, J. Kejř, Polívka, Švarc, Pauer, Malý, Kolařík, Ondra, Krásný, Gřonka, Krch, Zeman.
    HbK Karviná: Tabášek – A. Pirch, Zaremba, Vašek, Růžička, V. Pirch, Kozma, Diviš, Rosůlek, Pietrasz, Pacas, Procházka, Řehůřek.

    Rozhodčí: Gráca, Kovárník

    Diváci: 65
    bahis siteleri