Bastia – GFC Ajaccio 1:2 (kon.) | Caen – Angers 0:0 (kon.) | Rennes – Bordeaux 2:2 (kon.)
Saint-Étienne – Marseille 0:2 (kon.)
konec
Stade Rennes
2:2 (1:1)
Girondins Bordeaux
Neděle 22.11.2015, 17:00 • Roazhon Park • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 14. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Já se s vámi loučím. Přeji krásný zbytek nedělního večera a krásný vstup do nového týdne. (19:05:28)
     
    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 3:5.
    Střely mimo: 5:3.
    Rohy: 5:2.
    Ofsajdy: 4:2.
    Fauly: 17:12.
     
    Dehberoucí utkání končí! Druhý poločas začal neaktivním fotbalem a už se čekalo, že se nic nestane. Jenže nejdříve krásnou brankou skóroval Kamil Grosicki, kterého pár sekund na to napodobil na druhé straně Contento. Už se zdálo, že utkání skončilo remízou, ale byla nařízena penalta pro domácí. Pokutový kop ani následný přímý kop ovšem brankou neskončili, a tak dnešní divoké utkání končí remízou!
     
    90+8
    Konec zápasu.
     
    90+8
    Domácí fotbalisté ještě kopali přímý kop, který patičkou ve vápně zakončoval Diagne, ale míč skončil jen těsně vedle levé tyčky!
    90+6. Penalta
     
    90+6
    Tak ne! Hostující brankář Carrasso dokázal vystihnout směrem střely Giovanna Sia, který tak zahodil již druhou šanci v dnešním utkání!
     
    90+5
    Červenou kartu dostal obránce Pallois, jenž byl střídán Jaroslavem Plašilem v prvním poločase! Na střídačce protestoval a nejspíše také pronesl nějaké nemilé slůvko.
    90+4.
     
    90+4
    A dnešní utkání nakonec ještě pozná vítěze! Centrovaný míč z pravé strany ve vápně zasáhl ruku Chantômeho a je z toho tak penalta!
     
    90+2
    A další faul. U postranní čáry byl faulován hostující Guilbert, jemuž v souboji šlápl na koleno jeden z domácích. Hodně nepříjemný a hlavně nezaviněný faul.
     
    90+1
    Centrovaný míč ovšem schoval ve svých rukavicích vyběhnutý Carrasso. Následně domácí kapitán fauloval Yambérého. Další žlutá karta.
     
    90
    Enzo Crivelli následně zkušeně zastavoval pronikání Bogy. Se žlutou kartou ovšem počítal a ani neprotestoval. Standardka pro domácí.
     
    89
    Krásná akce, která byla zakončena ještě hezčí brankou, kterou vsítili domácí, nakonec neplatí. Giovanni Sio byl nachytán v hodně těsném ofsajdu!
     
    88
    Sylla následně ve středu travnaté plochy kopl do paty Jaroslava Plašila. Rozhodčí faul odpískal, ale kartu se neodhodlal rozdat.
     
    87
    U míče jsou domácí fotbalisté, kteří se snaží utkání rozhodnout. Místo zakončení ale vidí žlutou kartu za útočný faul Sio.
     
    86
    Po levé straně pláchl Maurice-Belay, který následně střílel na branku. Jeho pokus byl tečován a skončil jen v rukavicích brankáře Costila. Byla to ovšem hodně nebezpečná situace.
     
    85
    Tempo utkání se nakonec dostává do nejvyšších obrátek a nyní sledujeme opravdu pohledný fotbal. Uvidíme, jak vše nakonec dopadne a jestli uvidíme ještě nějakou branku.
     
    83
    Dvě rychlé branky utkání ale pomáhají! Ounas se nyní prodral až do zakončení, ale brankáře Costila se mu ve špatné pozici nepovedlo překonat!

    David Panuška

    Branky: 31. Dembèlé (Ntep), 75. Grosicki (Doucouré) – 41. Crivelli, 78. Contento (Maurice-Belay)

    Karty:   87. Sio (REN), 90+1. Armand (REN) – 23. Khazri (BOR), 90. Crivelli (BOR)   90+5. Pallois (BOR)

    Neproměněná penalta: 90+6. Sio (REN), brankář Carrasso zneškodnil


    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 3:5. Střely mimo: 5:3. Rohy: 5:2. Ofsajdy: 4:2. Fauly: 17:12.
    Stade Rennes: Costil – Moreira, Diagné, Armand, Baal – Fernandes, André (46. Sylla) – Dembèlé (73. Boga), Doucouré, Ntep (67. Grosicki) – Sio.
    Náhradníci: Sorin – M'Bengue, Mendes, Quintero, Sylla, Grosicki, Boga.

    Girondins Bordeaux: Carrasso – Guilbert, Sané (54. T. Touré, 73. Ounas), Pallois (30. Plašil), Contento – Chantôme, Yambéré, Saivet – Khazri, Crivelli, Maurice-Belay.
    Náhradníci: Prior – Ounas, Gajić, Pablo, T. Touré, Plašil, Jussiê.

    Rozhodčí: Moreira – Ocak, Aube

    Diváci: 23 289
    bahis siteleri