Hellas Verona – Neapol 0:2 (kon.) | Atalanta BC – Turín 0:1 (kon.) | Carpi FC – Chievo 1:2 (kon.)
Fiorentina – Empoli 2:2 (kon.) | Janov – Sassuolo 2:1 (kon.) | Lazio – Palermo 1:1 (kon.)
Udinese – Sampdoria 1:0 (kon.) | Inter – Frosinone 4:0 (kon.)
konec
Inter Milán
4:0 (1:0)
Frosinone Calcio
Neděle 22.11.2015, 20:45 • Stadio Giuseppe Meazza (San Siro), Milán (82 955 míst) • Italská Serie A • 13. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Dnešní utkání je u konce! Inter Milán potvrdil roli favorita, a v domácím prostředí porazil Frosinone Calcio 4:0!

    První poločas nabídl vcelku zajímavý fotbal! Hned v šesté minutě zahrozil hostující outsider, který mohl jít klidně do vedení. Ostrou střelu Soddima však Handanovič dokázal vyrazit! Domácí fanoušci se dočkali po necelé půl hodině hry, kdy se trefil Jonathan Biabiany! O vyrovnání se mohl postaral hostující Rosi, nicméně jeho hlavička mířila těsně vedle!

    Hned na začátku druhého poločasu navýšil vedení svého týmu Mauro Icardi, kterému gól připravil Ljajić! Inter následně směřoval k vítězství, a vedení mohl navýšit ještě Biabiany, nicméně jeho střelu vykopl Blanchard. V samotném závěru se ještě prosadil Jeison Murillo a Marcelo Brozović, který upravil na konečných 4:0!

    To je z mé strany vše, a u dalšího textového přenosu se těším brzy nashledanou! (22:43:34)
    Inter Milán dnes podal velmi dobrý výkon, a připsal si nejvyšší výhru v této sezóně! Navíc se milánský celek posunul na první místo tabulky!

     
    90+3
    Konec zápasu.
    90+2. Marcelo BROZOVIĆ - 4:0
     
    90+2
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    Tak ještě jedna branka v síti Frosinone! Před vápnem se dostal k míči Adem Ljajić, který krásně viděl na pravé straně MARCELA BROZOVIĆE, který se opřel do míče, a poslal ho přesně k tyči!
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje celkem tři minuty nad rámec základní hrací doby!
     
    89
    Jeison Murillo je v posledních minutách při chuti, a skvělým napadáním dokázal obrat o míč obránce Rosiho. Kolumbijský stoper však raději poslal míč do středu, a Inter zahajuje svou kombinaci na útočné polovině!
     
    88
    Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Mauro Icardi, přichází Marcelo Brozović.
    87. Jeison MURILLO - 3:0
     
    87
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    Milánský celek se v samotném závěru dočkává své třetí branky v zápase! Frosinone chybovalo ve středu hřiště, a Inter se dostal do protiútoku. Perišič hned po svém přichodu poslal míč do vápna na Jovetiće, který krásnou patičkou našel JEISONA MURILLA, který dokázal překonat Lealiho!
     
    86
    Roberto Mancini provádí své druhé střídání v tomto zápase! Ze hřiště odchází Jonathan Biabiany, který podal skvělý výkon. Na hřišti ho nahrazuje Ivan Perišič!
     
    85
    Střídající Carlini se pokoušel dostat do pokutového území před Kondogbiu. Mladý francouzský středopolař však odvedl skvělou práci, a svého soupeře dokázal obrat o míč!
    Na dnešní utkání se přišel podívat Javier Zanetti a také Gianni Infantino!

     
    83
    Střídání v týmu Frosinone Calcio: ze hřiště odchází Luca Paganini, přichází Massimiliano Carlini.
     
    82
    Po nedovoleném zákroku Alexe Tellese zahrávalo Frosinone standardní situaci, které se ujal Danilo Soddimo. Jeho centr však dokázala obrana Interu odvrátit!
     
    81
    Frosinone se ještě pokouší v závěru vstřelit snižující branku, a utkání tak zdramatizovat. Z levého křídla poslal do vápna Interu nebezpečný centr Soddimo, nicméně Alex Telles míč odhlavičkoval!
     
    79
    Akce milánského celku však pokračovala, a Alex Telles vybojoval rohový kop. Brazilský obránce rozehrál rohový kop společně s Jovetićem. Tato dvojice však branku Lealiho nedokázala ohrozit!
     
    78
    Inter v poklidu kombinoval na útočné polovině, následně se k ostrému centru z pravé strany dostal Mauro Icardi. Argentinský útočník však nikiho ze svých spoluhráčů ve vápně nenašel!

    Jan Havlovic

    Branky: 29. Biabiany, 53. Icardi (Ljajić), 87. Murillo (Jovetić), 90+2. Brozović (Ljajić)

    Karty:   26. Miranda (INM) – 10. Diakité (FRS), 40. Soddimo (FRS), 62. Paganini (FRS)


    Držení míče: 64 % : 36 %.
    Střely na branku: 16:8. Střely mimo: 6:5. Rohy: 6:7. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 15:18.
    Inter Milán: Handanovič – Nagatomo (60. Ranocchia), Miranda, Murillo, Telles – Melo, Kondogbia – Biabiany (86. Perišič), Jovetić, Ljajić – Icardi (C) (88. Brozović).
    Náhradníci: Carrizo, Berni – Jesus, Palacio, Guarín, Montoya, Medel, Ranocchia, Gnoukouri, D'Ambrosio, Perišič, Brozović.

    Frosinone Calcio: Leali – Rosi, Diakité, Blanchard, Crivello – Paganini (83. Carlini), Gori (77. Gucher), Sammarco, Soddimo – Ciofani (C) (77. S. Longo), Castillo.
    Náhradníci: Zappino, L. Gomis – Frara, Gucher, Verde, S. Longo, Ciofani, Carlini, Bertoncini.

    Rozhodčí: Guida – Marrazzo, Tasso (vš. Itálie)
    bahis siteleri