Novosibirsk – Omsk 2:1 (po pr.) | Jekatěrinburg – Chanty-Mansijsk 3:1 (kon.)
konec
Avtomobilist Jekatěrinburg
3:1 (1:1, 0:0, 2:0)
Jugra Chanty-Mansijsk
Pondělí 23.11.2015, 15:00 • KrK Uralec • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.
     
    Příjemné pondělní odpoledne přeji všem fanouškům a fanynkám převážně ruského hokeje! Na řadě je další z celé řady utkání Kontinentální hokejové ligy, představí se týmy Avtomobilist Jekatěrinburg a Jugra Chanty-Mansijsk!
     
    Jugra Chanty-Mansijsk

    Hostující celek po výtečném vstupu do letošní sezóny, kdy v jednu chvíli dokonce držel druhou příčku na Východě, jakoby pomalu ztrácel dech a v současnosti již vypadl z elitní osmičky Východní konference. Aktuálně hráči Jugry drží devátou pozici a pětibodovou ztrátu na osmou Kazaň, která má navíc ještě dva zápasy k dobru. Forma hostů v poslední době opravdu není kdovíjak dobrá a sérii porážek pro tento tým se prozatím zastavil na čísle tři.

    Na soupisce hostujícího celku nenalezneme žádného hráče s českými či slovenskými kořeny, ba co víc, ani jiného cizince. Kádr Jugry totiž tvoří výhradně hokejisté ruské národnosti.

    Poslední zápasy

    Jaroslavl – Chanty-Mansijsk 3:1
    Soči – Chanty-Mansijsk 5:1
    Chanty-Mansijsk – Jokerit Helsinky 2:4

    Nejproduktivnější hráči

    Igor Bortnikov 18 bodů (10+8)
    Konstantin Panov 17 bodů (7+10)
    Nikita Gusev 14 bodů (7+7)
     
    Avtomobilist Jekatěrinburg

    Domácí hráči získali ještě o šest bodů více než jejich dnešní soupeř, což ve vyrovnané tabulce stejné konference stačí na průběžné šesté místo. Ztráta na druhý Magnitogorsk je však pouze čtyřbodová, dá se tedy říci, že se hokejisté Avta drží na špici Východní části soutěže. Dnes domácí celek v posledním kole konečně ukončil nepříjemnou sérii porážek, když zvítězil na ledě Soči 6:5 po prodloužení, ačkoliv ještě 5 minut před koncem utkání ztrácel dvě branky. Zpět nabyté sebevědomí by tak mohlo hrát ve prospěch právě hráčů hájících barvy Jekatěrinburgu.

    Na soupisce domácích nalezneme hned trojici českých hokejistů. Reprezentačního brankáře Jakuba Kováře (28 zápasů, úsp. 90,9%) a dva útočníky, Petra Koukala (34 zápasů, 19 bodů (5+14)) a Ondřeje Romana (25 zápasů, 6 bodů (1+5)).

    Poslední zápasy

    Soči – Jekatěrinburg 5:6p
    Jaroslavl – Jekatěrinburg 7:4
    Jekatěrinburg – Dinamo Riga 2:3sn

    Nejproduktivnější hráči

    Anatolij Golyšev 28 bodů (18+10)
    Alexej Simakov 22 bodů (2+20)
    Petr Koukal 19 bodů (5+14)
     
    Vzájemné zápasy

    V letošní sezoně se spolu oba týmy doposud neutkaly a tak je jejich dnešní souboj vůbec první vzájemné měření sil v tomto ročníku KHL. Loni se oba soupeři střetli čtyřikrát a z vítězství se radovali vždy domácí hráči, tedy dvakrát hokejisté Avta a stejně tak i jejich soupeři. Zajímavostí je, že hostující celek v těchto soubojích ani jednou nedokázal skórovat.
     
    Úvodní sestavy:

    Avtomobilist Jekatěrinburg: Kovář (Ustinskij) – Kivistö, Trjamkin, Timašov, Vasilevskij, Žuravljov, Turbin, Ščemjerov – Golyšev, Torčeňuk, Simakov – Garejev, Popov, Michnov – Dubrovskij, Koukal, Elo – Pankov, Jemelin, Polozov – Alexejev.

    Jugra Chanty-Mansijsk: Gerašvili (Fokin) – Kalašnikov, Želdakov, Ugolnikov, Antonov, Pogorišnyj, Vasilčenko, Chvostov – Panov, Rasskazov, Bortnikov – Varfolomejev, Ivanov, Lapenkov – Sitnikov, Jacenko, Buljanskij – Ankudinov, Beljajev, Jašin – Medvěděv.

    Rozhodčí: Ovčinnikov, Naumov – Viljugin, Litvinov.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Hokejisté obou týmů jsou již nastoupeni na ledové ploše. Poté, co si vyslechnou hymnu ruské federace, začne jejich vzájemný souboj.
     
    Po krátkém slavnostním ceremoniálu už se hráči chystají na úvodní buly tohoto zápasu.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:30
    První útočná akce dnešního duelu končí odpískaným ofsajdem proti domácímu týmu.
     
    00:55
    Ani hostům se příliš nedařilo při rozehrávce a po zakázaném uvolnění se hra přestěhuje před brankáře Gerašviliho.
     
    01:01
    Hned po buly ostře pálil jeden z domácích hráčů, a byl to konkrétně Dubrovskij, jeho ránu ale brankář hostů vyrážečkou pokryl.
     
    01:20
    První zákrok si na své konto připsal i český gólman v barvách Jekatěrinburgu, Jakub Kovář. Po jeho zásahu je hra přerušena a bude se vhazovat před brankou domácích.
     
    02:08
    Čtvrtá formace nepříjemně dotírala na domácí hráče před jejich brankou, do výraznější šance se ale hosté nedostali.
     
    02:50
    Kivistö málem vyrobil obří hrubku před vlastní brankou při rozehrávce, naštěstí pro něj ho ale Bortnikov nedokázal obrat o kotouč.
     
    03:46
    Jugra právě vstřelila branku!
    Hosté se zaslouženě ujímají vedení: Z levého kruhu nejprve trefil Ivanov břevno domácí branky, odražený puk našel Lapenkov, ale ani ten Kováře v brance Avta nepřekonal. To se povedlo až PAVLU VARFOLOMEJEVOVI, který z pravé strany dorážel puk backhandem z těžké pozice již do takřka odkryté domácí svatyně! Asistence: Andrej Ivanov, Jevgenij Lapenkov.
    03:46 Pavel VARFOLOMEJEV - 0:1
     
    03:58
    Další rána hostů přichází z levého kruhu, Sitnikov ale mířil pouze do postoje českého brankáře.
     
    04:45
    Domácí se nyní snaží zatlačit svého soupeře, zatím se však v útočné třetině příliš neprosazují.
     
    05:30
    Hokejisté v červených dresech, tedy ti domácí, vybojovali další buly v útočném pásmu. K jejich smůle je to však zatím to jediné, co se jim směrem vpřed podařilo.
     
    06:15
    Velký závar nyní vytvořili domácí hokejisté před hostující brankou, jenže Gerašvili s vypětím všech sil a díky svému brankářskému umění nakonec dokázal zastavit puk ještě před přechodem brankové čáry!
     
    06:50
    Alexandr Pankov se krásně uvolnil takřka na "pětníku" a z rohu kluziště si to namířil až před Gerašviliho, ten však zůstal pevně stát u své levé tyče a střelu domácího borce vyrazil!
     
    07:30
    Domácí zvyšují svůj nápor a hostující obrana nyní jen horko těžko stíhá útočné výpady soupeře. Střela Žuravljova zpoza kruhů nadělala velké starosti hostům, Gerašvili totiž příliš mnoho neviděl, ale nakonec si dokázal poradit.
     
    08:25
    Po delší době se dostali k zakončení i hosté, střela jednoho z útočníků Jugry z levé strany ale trefila pouze mantinel za Kovářovou svatyní.
     
    08:45
    Další rána míří na hostující klec z mezikruží, Gerašvili si ale na střele Popova doslova smlsl a krásně jej ukryl do své lapačky.
     
    09:35
    Hosté zcela vyklidili pozice a po vedoucí brance pouze brání těsný náskok. To se snad ani nemůže Jugře podařit ubránit toto vedení až do samého konce zápasu.
     
    10:20
    Po delší době jsou u puku i hosté, rozehrávat však musí až zpoza vlastní branky.
     
    10:50
    "Bílým" se nakonec podařilo rozehrát a dlouho okupovali své útočné pásmo. Jediným výsledkem jejich útočného snažení však byla nepřesná střela obránce Kalašnikovova od modré čáry.
     
    11:14
    Domácí vyhráli buly před vlastní brankou a rychle se hnali vpřed. Puku se ujal Torčeňuk a po levé straně si to namířil k brance, jeho tvrdá rána z levého kruhu ale skončila mimo klec.
     
    11:33
    Andrej Ankudinov (JUG) vyloučen na dvě minuty za nedovolené bránění. Domácí mohou srovnat stav zápasu v přesilové hře.
     
    11:53
    Od modré čáry pálil do chumlu hráčů před brankou jeden z domácích beků, Gerašvili si ale puk našel a betonem vyrazil.
     
    12:10
    Hostům se daří se osvobodit a mohou vystřídat. Stejně tak i domácí, naskakuje jejich první formace.
     
    12:45
    Domácí však chybovali v rozehrávce a rychlý brejk dva na dva táhl po pravé straně Rasskazov, který si sjel na střed a ještě hledal před brankou jednoho ze spoluhráčů, Tomu však naštěstí pro domácí nakonec utekl puk.
     
    13:20
    Jegor Žuravljov (JEK) také dostává dvě minuty za nedovolené bránění. Síly na ledě se tak vyrovnají a za malý okamžik začne přesilovka Jugry.
     
    13:33
    Hosté jsou kompletní, začíná jejich zkrácená početní výhoda.
     
    14:00
    Ani hráčům Jugry se však zatím příliš nedaří podržet puk před Kovářem, domácí vyhazují a hosté musí začít znovu až od vlastní klece.
     
    14:15
    Další nepovedená rozehrávka Jugry končí až zakázaným uvolněním, vhazovat se tak bude před Gerašvilim a to domácím určitě vyhovuje.
     
    14:50
    Rasskazov se uvolnil ve středu hřiště a dokázal se dostat až před Kováře. Domácí mu však na poslední chvíli dokázali znepříjemnit zakončení a tak střela hostujícího hráče v brance neskončila.
     
    15:20
    Domácí v plném počtu.
     
    16:06
    Trjamkin dostal nabito před kruhy a z první se pokusil propálit Gerašviliho, ten opět dobře zasáhl a kotouč vyrazil do rohu.
     
    16:30
    Oba týmy již znovu hrají v pěti a domácí se opět dostávají do náporu. V cestě za vyrovnáním jim však stojí zatím bezchybně chytající brankáře Gerašvili.
     
    16:40
    Teď se ale domácím příliš nevedlo a po icingu se bude vhazovat před Kovářem.
     
    17:20
    HOokejisté Avta znovu dlouho obléhali obranné pásmo svého soupeře, jenže ten je k zakončení nepustil.
     
    17:48
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Ale teď už se domácím povedlo vyrovnat! ALEXEJ MICHNOVvypálil z pravé strany přes obránce, puk ještě před brankou tečoval některý z hostů a ten doklouzal až za záda brankáře Gerašviliho! Asistence: Vitalij Popov.
    17:48 Alexej MICHNOV - 1:1
     
    17:58
    A hosté se budou muset znovu bránit. Po zakázaném uvolnění se bude hrát znovu před jejich brankou.
     
    18:24
    S hosty to v posledních minutách nevypadá příliš a nyní navíc půjdou do oslabení. Arťom Buljanskij (JUG) vyloučen na dvě minuty za vysokou hůl.
     
    18:50
    Hostům se podařilo vyhodit, domácí se zatím nedokáží udržet v pásmu soupeře.
     
    19:20
    Opět letí kotouč až ke Kovářovi, přesilovkový zámek se domácím hráčům nedaří rozestavit.
     
    19:55
    Už se zdálo, že se domácí hráči ještě stihnou prosadit před koncem první třetiny, ale vše je nakonec jinak! Popov sice dokázal dostat puk do branky, jenže sudí jeho branku neuznávají, neboť mu předcházel faul Vitalije Popova!
     
    19:55
    Vitalij Popov (JEK) vyloučen na dvě minuty za sekání. Stalo se tak při snaze domácího hráče vydolovat puk mezi betony Gerašviliho.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    Vyrovnaný stav 1:1 platí po první třetině. Domácí sice byli po většinu úvodní periody lepším týmem, ale inkasovali jako první z hole Pavla Varfolomejeva ve čtvrté minutě. Dlouho se poté hráči Avta nedokázali prosadit, z jejich střelecké nemohoucnosti je ale nakonec vysvobodil zásah Alexeje Michnova dvě minuty před koncem
     
    Statistiky utkání po první třetině

    Střely na branku: 12 – 7
    Vhazování: 13 – 9
    Vyloučení: 2 – 2
    Zblokované střely: 2 – 0
    Hity: 4 – 6
     
    Další třetina začne přibližně v 15:55.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:17
    Domácí začali aktivně druhou část a hned si vytvořili dobrou šanci. Trjamkin viděl od modré čáry volného Golyševa na pravém kruhu a tak mu adresoval prudkou přihrávku, po které pálil Golyšev jen těsně vedle!
     
    20:24
    Hosté v plném počtu.
     
    21:55
    Hostům se nepodařilo využít zkrácenou přesilovku a i domácí hokejisté již hrají v plném počtu.
     
    23:05
    Druhá třetina zatím příliš zajímavých okamžiků nenabídla, na výraznější šanci před jednou z branek stále čekáme
     
    23:35
    Ankudinov dostal přihrávku před branku a pokusil se obelstít Kováře při zakončení český gólman mu však dokázal puk vypíchnout holí
     
    25:10
    Kovář si připisuje na své konto další úspěšný zákrok, když vyrážečkou poslal nahozený kotouč od hrazení do rohu kluziště
     
    26:50
    Domácí mají ponechánu výhodu, po faulu Ivanova se bude vylučovat, Kovář mizí z branky na svou střídačku.
     
    27:05
    V ponechané výhodě pálil obránce Trjamkin, puk do branky se mu však dostat nepodařilo. Gerašvili nevypadá příliš dobře a asi bude muset střídat.
     
    27:20
    Andrej Ivanov (JUG) inkasuje menší trest za podražení. Domácí se mohou dostat do vedení v početní převaze.
     
    27:50
    Přesilová hra domácích začíná. Od modré pálí Timašov, z kruhu následně doráží Popov, ale ani jednomu se nepodařilo dostat puk do sítě.
     
    28:35
    Na led se dostává i třetí formace Avta, ale ani Elovi se nepodařilo úspěšně zakončit a hosté následně vyhazují kotouč daleko do bezpečí.
     
    29:10
    Znovu se opřel do puku obránce domácích Nikita Trjamkin, jenže jeho ránu kryje brankář Gerašvili, který se nakonec, jak se zdá, oklepal z předchozího momentu a ve hře pokračuje.
     
    29:20
    Hosté v plném počtu.
     
    29:50
    Jenže domácí se i nadále tlačí za vedoucí brankou a hosté to mají nyní velice těžké. Naštěstí pro ně se ale střela Timašova na zadní tyč neujala.
     
    30:20
    Michnov pálil z kruhu pro vhazování, jenže Gerašvili drží naděje svého týmu na bodový zisk z tohoto duelu i nadále.
     
    31:30
    No, tak Gerašvili se nyní ve své brance rozhodně nenudí a nyní si připsal i pěkný zákrok lapačkou po ráně obránce Kivista od modré čáry.
     
    31:50
    Dubrovského střelu tečoval jeden z hostujících beků a po tomto zásahu končí puk mimo mantinely. Přerušení hry rozhodně přijde hostům vhod, neboť ti se v posledních minutách pouze brání.
     
    32:15
    Po delší době o sobě dali vědět i hráči hostujícího celku, po zakončení Bortnikova ale nakonec přikryl puk Jakub Kovář a přerušil hru.
     
    33:20
    Pěkná kombinace v podání třetí pětky domácích. Dubrovskij našel volného Ela, který okamžitě pálil, jeho střelu ale rukavicí dokátal zastavit hostující brankář.
     
    35:05
    Jednu z ojedinělých akcí v podání hostujícího týmu zastavuje postavení mimo hru.
     
    36:12
    Ale už se opět hraje v tradičních místech, tedy útočném pásmu domácího Jekatěrinburgu. Zpoza obránce zakončoval Pankov, ale i s tímto nepříjemným pokusem si dokázal Gerašvili poradit.
     
    37:30
    Obraz hry je krátce před koncem druhé třetiny i nadále stejný. Domácí po většinu času kontrolují puk a tlačí se do útoku, hosté se prozatím úspěšně brání.
     
    39:10
    Tak ještě jeden zákrok si nakonec v této třetině připíše Jakub Kovář. Zpoza branky dostal přesnou nahrávku Jacenko, který však nedokázal vyzrát na dobře zasahujícího českého brankáře.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Druhá třetina branku nenabídla, ačkoliv zejména domácí hokejisté se často dostávali do zakončení, s Gerašvilim si však zatím nedokáží poradit. I proto platí po 40 minutách hry stav 1:1.
     
    Statistiky utkání po druhé třetině

    Střely na branku: 27 – 13
    Vhazování: 21 – 19
    Vyloučení: 2 – 3
    Hity: 10 – 8
    Zblokované střely: 4 – 3
     
    Další třetina začne přibližně v 16:47.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    41:30
    Opatrně vstoupily oba týmy do poslední dvacetiminutovky. Zdá se, že nikdo z nich nechce udělat chybu, která by v této fázi zápasu mohla být již osudová.
     
    43:10
    Tak až nyní vidíme zakončení a je u něho i český hokejista Petr Koukal, jehož ránu však dokázal přizvednout jeden z hostujících hráčů a puk tak skončil až mezi diváky.
     
    45:20
    Tak třetí perioda nám opravdu nenabízí žádné úchvatné hokejové okamžiky a pokud budeme i nadále pokračovat bez šancí, brzy se dočkáme prodloužení.
     
    46:33
    Tak snad nyní by se mohlo něco dít a to před brankou hostů. Hosté totiž půjdou do čtyř, neboť na trestnou lavici putuje za podražení Oleg Pogorišnyj (JUG).
     
    46:55
    Rýsuje se nám možná klíčový okamžik pro vývoj celého zápasu! Igor Bortnikov (JUG) poslal puk mimo mantinely a dostane menší trest za zdržování hry. Domácí tak budou mít k dispozici více než minutu a půl dlouhou přesilovou hru pěti proti třem!
     
    46:55
    Vcelku pochopitelně si hostující lavička vyžádala oddechový čas!
     
    47:05
    Domácí navíc vyhráli vhazování a okamžitě se usazují v útočném pásmu.
     
    47:20
    A první závar musel řešit Gerašvili v okolí svého brankoviště, nakonec jej vyřešil tak, že kotouč raději zalehl a přerušil hru.
     
    47:31
    Oddechový čas pro domácí, kterým zbývá ještě minuta z dvojnásobné početní výhody.
     
    47:50
    Hostům se ale podařilo dostat kotouč ven ze třetiny a na chvíli si oddechnou-
     
    48:22
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Domácí se ale přeci jen dočkali a podařilo se jim dvojnásobnou přesilovku využít, když se přesně trefil ALEXANDR PANKOV, jenž překvapil Gerašviliho z ostrého úhlu a poslal svůj celek do vedení! Asistence: Petr Koukal, Eeri Elo.
    48:22 Alexandr PANKOV - 2:1
     
    48:22
    Jekatěrinburg má navíc k dispozici ještě přes půl minuty klasické početní výhody.
     
    48:55
    Hosté v plném počtu.
     
    50:05
    Hosté pochopitelně musí začít útočit a zákrok si po delší době připsal i Kovář, který si poradil se zakončením Bulajnského.
     
    51:15
    Čas pro Jugru nyní utíká jako zběsilý a tak se není zvýšené útočné aktivitě v podání hostů vůbec co divit. Další pokus v jejich podání ale proletěl jen kousek vedle břevna domácí branky.
     
    51:45
    I domácí se ale snaží držet puk a čas od času zaútočit. Golyšev byl však v prostoru kruhu pro vhazování sám a tak nemohl nic kloudného vymyslet.
     
    53:05
    Domácím hráčům se nyní daří držet puk a šetří, pro ně velice pomalu, ubíhající čas.
     
    54:20
    Snaha nelze v tuto chvíli hráčům Jugry upřít, ale ke Kovářově svatyni se v tuto chvíli dostávají jen velice zřídka a do konce utkání již mnoho času nezbývá.
     
    55:25
    Panov zavezl kotouč za domácí branku a přihrávkou do prostoru kruhů se pokusil vyzvat ke skórování některého ze svých spoluhráčů...mělo to ale jednu vadu, nikdo v bílém se v těch místech zrovna nevyskytoval.
     
    Dnešní utkání sleduje 3.540 diváků.
     
    57:25
    Domácí se s tím v posledních minutách příliš nepářou a když cítí možnost nebezpečí pro svou branku, tak puk jednoduše odpálí mimo své obranné pásmo.
     
    57:40
    Do dobré příležitosti se dostal hostující Jacenko, jenž pálil bez přípravy, Jakub Kovář ale předvedl dobrý reflex a jeho střelu betonem vyrazil.
     
    58:00
    Do konce třetí třetiny a možná i celého zápasu zbývají přesně dvě minuty.
     
    58:56
    Hosté to zkouší při hře bez brankáře, Gerašvili míří střídačku!
     
    58:58
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Jenže power play hostům vůbec nevyšla. Jakub Kovář chytil střelu jednoho z hostujících hráčů, puk si od něj převzal domácí bek NIKITA TRJAMKIN, jenž ho vyvezl až k červené čáře a od levého hrazení přesně trefil opuštěnou hostující branku! Asistence: Jakub Kovář.
    58:58 Nikita TRJAMKIN - 3:1
     
    59:18
    Tak pokud jste ještě pochybovali o vítězství domácích, tak nyní už nemusíte. Konstantin Panov (JUG) se provinil sekáním, dostává menší trest a to znamená, že hráči v červených dresech dohrají dnešní duel v početní převaze.
     
    Konec zápasu.
     
    Domácí hráči nakonec dokázali vydřít tři body z tohoto utkání, když o jejich výhře rozhodl v dvojnásobné početní výhodě Alexandr Pankov. Pojistku na výhru Avta poté ještě minutu před koncem střelou do prázdné branky přidal Nikita Trjamkin.
     
    Statistiky utkání

    Střely na branku: 37 – 19
    Vhazování: 34 – 27
    Vyloučení: 2 – 6
    Hity: 13 – 10
    Zblokované střely: 5 – 5
     
    Československá stopa v utkání:

    Petr Koukal (JEK) 0+1, 3 střely, čas na ledě 17:29


    Jakub Kovář (JEK) 60 minut, 18 zákroků, 1 ink. gól, 94,7%; 1 asistence

    Ondřej Roman (JEK) - nenastoupil
     
    Ode mne je to pro tuto chvíli již vše, přeji Vám krásný zbytek dnešního dne. Nashledanou. (17:29:44)

    Daniel Kubelka

    Branky a nahrávky: 18. Michnov (Popov), 49. Pankov (Koukal, Elo), 59. Trjamkin (Kovář) – 4. Varfolomejev (Ivanov, Lapenkov)


    Avtomobilist Jekatěrinburg: Kovář (Ustinskij) – Kivistö, Trjamkin, Timašov, Vasilevskij, Žuravljov, Turbin, Ščemjerov – Golyšev, Torčeňuk, Simakov – Garejev, Popov, Michnov – Dubrovskij, Koukal, Elo – Pankov, Jemelin, Polozov – Alexejev.
    Jugra Chanty-Mansijsk: Gerašvili (Fokin) – Kalašnikov, Želdakov, Ugolnikov, Antonov, Pogorišnyj, Vasilčenko, Chvostov – Panov, Rasskazov, Bortnikov – Varfolomejev, Ivanov, Lapenkov – Sitnikov, Jacenko, Buljanskij – Ankudinov, Beljajev, Jašin – Medvěděv.

    Rozhodčí: Ovčinnikov, Naumov – Viljugin, Litvinov

    Diváci: 3.540
    bahis siteleri