Novosibirsk – Omsk 2:1 (po pr.) | Jekatěrinburg – Chanty-Mansijsk 3:1 (kon.)
konec
Avtomobilist Jekatěrinburg
3:1 (1:1, 0:0, 2:0)
Jugra Chanty-Mansijsk
Pondělí 23.11.2015, 15:00 • KrK Uralec • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:18
    Tak pokud jste ještě pochybovali o vítězství domácích, tak nyní už nemusíte. Konstantin Panov (JUG) se provinil sekáním, dostává menší trest a to znamená, že hráči v červených dresech dohrají dnešní duel v početní převaze.
    58:58 Nikita TRJAMKIN - 3:1
     
    58:58
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Jenže power play hostům vůbec nevyšla. Jakub Kovář chytil střelu jednoho z hostujících hráčů, puk si od něj převzal domácí bek NIKITA TRJAMKIN, jenž ho vyvezl až k červené čáře a od levého hrazení přesně trefil opuštěnou hostující branku! Asistence: Jakub Kovář.
     
    58:56
    Hosté to zkouší při hře bez brankáře, Gerašvili míří střídačku!
     
    Dnešní utkání sleduje 3.540 diváků.
    48:22 Alexandr PANKOV - 2:1
     
    48:22
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Domácí se ale přeci jen dočkali a podařilo se jim dvojnásobnou přesilovku využít, když se přesně trefil ALEXANDR PANKOV, jenž překvapil Gerašviliho z ostrého úhlu a poslal svůj celek do vedení! Asistence: Petr Koukal, Eeri Elo.
     
    47:31
    Oddechový čas pro domácí, kterým zbývá ještě minuta z dvojnásobné početní výhody.
     
    46:55
    Vcelku pochopitelně si hostující lavička vyžádala oddechový čas!
     
    46:55
    Rýsuje se nám možná klíčový okamžik pro vývoj celého zápasu! Igor Bortnikov (JUG) poslal puk mimo mantinely a dostane menší trest za zdržování hry. Domácí tak budou mít k dispozici více než minutu a půl dlouhou přesilovou hru pěti proti třem!
     
    46:33
    Tak snad nyní by se mohlo něco dít a to před brankou hostů. Hosté totiž půjdou do čtyř, neboť na trestnou lavici putuje za podražení Oleg Pogorišnyj (JUG).
     
    27:20
    Andrej Ivanov (JUG) inkasuje menší trest za podražení. Domácí se mohou dostat do vedení v početní převaze.
     
    19:55
    Vitalij Popov (JEK) vyloučen na dvě minuty za sekání. Stalo se tak při snaze domácího hráče vydolovat puk mezi betony Gerašviliho.
     
    19:55
    Už se zdálo, že se domácí hráči ještě stihnou prosadit před koncem první třetiny, ale vše je nakonec jinak! Popov sice dokázal dostat puk do branky, jenže sudí jeho branku neuznávají, neboť mu předcházel faul Vitalije Popova!
     
    18:24
    S hosty to v posledních minutách nevypadá příliš a nyní navíc půjdou do oslabení. Arťom Buljanskij (JUG) vyloučen na dvě minuty za vysokou hůl.
    17:48 Alexej MICHNOV - 1:1
     
    17:48
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Ale teď už se domácím povedlo vyrovnat! ALEXEJ MICHNOVvypálil z pravé strany přes obránce, puk ještě před brankou tečoval některý z hostů a ten doklouzal až za záda brankáře Gerašviliho! Asistence: Vitalij Popov.
     
    13:20
    Jegor Žuravljov (JEK) také dostává dvě minuty za nedovolené bránění. Síly na ledě se tak vyrovnají a za malý okamžik začne přesilovka Jugry.
     
    11:33
    Andrej Ankudinov (JUG) vyloučen na dvě minuty za nedovolené bránění. Domácí mohou srovnat stav zápasu v přesilové hře.
     
    06:15
    Velký závar nyní vytvořili domácí hokejisté před hostující brankou, jenže Gerašvili s vypětím všech sil a díky svému brankářskému umění nakonec dokázal zastavit puk ještě před přechodem brankové čáry!
    03:46 Pavel VARFOLOMEJEV - 0:1
     
    03:46
    Jugra právě vstřelila branku!
    Hosté se zaslouženě ujímají vedení: Z levého kruhu nejprve trefil Ivanov břevno domácí branky, odražený puk našel Lapenkov, ale ani ten Kováře v brance Avta nepřekonal. To se povedlo až PAVLU VARFOLOMEJEVOVI, který z pravé strany dorážel puk backhandem z těžké pozice již do takřka odkryté domácí svatyně! Asistence: Andrej Ivanov, Jevgenij Lapenkov.

    Daniel Kubelka

    Branky a nahrávky: 18. Michnov (Popov), 49. Pankov (Koukal, Elo), 59. Trjamkin (Kovář) – 4. Varfolomejev (Ivanov, Lapenkov)


    Avtomobilist Jekatěrinburg: Kovář (Ustinskij) – Kivistö, Trjamkin, Timašov, Vasilevskij, Žuravljov, Turbin, Ščemjerov – Golyšev, Torčeňuk, Simakov – Garejev, Popov, Michnov – Dubrovskij, Koukal, Elo – Pankov, Jemelin, Polozov – Alexejev.
    Jugra Chanty-Mansijsk: Gerašvili (Fokin) – Kalašnikov, Želdakov, Ugolnikov, Antonov, Pogorišnyj, Vasilčenko, Chvostov – Panov, Rasskazov, Bortnikov – Varfolomejev, Ivanov, Lapenkov – Sitnikov, Jacenko, Buljanskij – Ankudinov, Beljajev, Jašin – Medvěděv.

    Rozhodčí: Ovčinnikov, Naumov – Viljugin, Litvinov

    Diváci: 3.540
    bahis siteleri