Columbus – San Jose 3:5 (kon.) | Montreal – NY Islanders 4:2 (kon.) | Vancouver – New Jersey 2:3 (kon.)
konec
Montreal Canadiens
4:2 (0:1, 2:0, 2:1)
New York Islanders
Pondělí 23.11.2015, 01:00 • Bell Centre, Montreal • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Max PACIORETTY - 4:2
     
    59:51
    Montreal právě vstřelil branku!
    Teď už domácí potvrzují své vítězství! MAX PACIORETTY střelou do opuštěné svatyně Islanders zvyšuje na 4:2. Asistence: Tomáš Plekanec.
    Alex GALCHENYUK - 3:2
     
    56:30
    Montreal právě vstřelil branku!
    Domácím stačilo na využití přesilovky pět sekund! Po vyhraném buly puk putoval po ose Markov, Subban a ALEX GALCHENYUK, který z pravého kruhu trefil odkrytou polovinu klece Islanders. Asistence: P.K. Subban a Andrej Markov.
    Anders LEE - 2:2
     
    51:53
    Islanders právě vstřelili branku!
    Hosté srovnávají přesně v momentě, kdy vyloučený Weise naskakoval na led! Grabovskij poslal bekhendem puk před branku, kde ho Bailey ještě posunul k ANDERSOVI LEEOVI a ten přehodil beton bezmocného Price. Asistence: Josh Bailey a Michail Grabovskij.
    Tomáš FLEISCHMANN - 2:1
     
    34:09
    Montreal právě vstřelil branku!
    Domácí se prosazují ve vlastním oslabení! TOMÁŠ FLEISCHMANN obral na obranné modré o kotouč Okposa a dostal se do samostatného úniku, který zakončil střelou do horního růžku nad vyrážečkou Greisse – 2:1.
    David DESHARNAIS - 1:1
     
    29:37
    Montreal právě vstřelil branku!
    Domácí přesilovku využívají a vyrovnávají stav zápasu! Po sérii přihrávek se odhodlal ke střele Subban a ke kotouči se před brankovištěm dostal Weise, jenž ho protlačil k DAVIDU DESHARNAISOVI a ten už z bezprostřední blízkosti překonal ležícího Greisse. Asistence: Dale Weise a P.K. Subban.
    John TAVARES - 0:1
     
    18:41
    Islanders právě vstřelili branku!
    Hosté se ujímají vedení! Střelu od modré vyrazil Price jen na hůl Okposa, který kotouč vrátil do brankoviště a JOHN TAVARES ho už dostal do odkryté klece. Asistence: Kyle Okposo a Travis Hamonic.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 30. Desharnais (Weise, Subban), 35. Fleischmann, 57. Galchenyuk (Subban, Markov), 60. Pacioretty (Plekanec) – 19. Tavares (Okposo, Hamonic), 52. Lee (Bailey, Grabovskij)


    Montreal Canadiens: Price (Condon) – Subban, Markov (A), Petry, Beaulieu, Pateryn, Gilbert – Gallagher (A), Plekanec, Pacioretty (C) – Andrighetto, Galchenyuk, Eller – Weise, Desharnais, Fleischmann – Sjomin, Flynn, Byron. Trenér: Michel Therrien
    New York Islanders: Greiss (Halák) – Hamonic, Leddy, Boychuk, de Haan, Pelech, Strait – Okposo (A), Tavares (C), Nelson – Bailey, Nielsen (A), Lee – Beck, Grabovskij, Kuljomin – Clutterbuck, Cizikas, Martin. Trenér: Jack Capuano

    Rozhodčí: Skilliter, McCauley – Knorr, Murphy
    bahis siteleri