Columbus – San Jose 3:5 (kon.) | Montreal – NY Islanders 4:2 (kon.) | Vancouver – New Jersey 2:3 (kon.)
konec
Vancouver Canucks
2:3 (0:0, 0:1, 2:2)
New Jersey Devils
Pondělí 23.11.2015, 04:00 • Rogers Arena, Vancouver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Radim VRBATA - 2:3
     
    59:59
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Domácí fanoušci se přeci jen ještě mohou radovat ze vstřelené branky, jednu vteřinu před koncem základní hrací doby puk přešel za brankáře hostujícího celku, rozhodčí si jel ještě celou situaci ověřit na video, zda bylo vše v souladu s pravidly. Tato branka ale v rozdělování bodů už nic řešit nebude, Devils i tak zvítězí v základní hrací době. Autorem gólu je český útočník RADIM VRBATA. Asistence: Alexander Edler, Yannick Weber.
    Adam HENRIQUE - 1:3
     
    49:25
    Devils právě vstřelili branku!
    Sotva se dostali domácí hokejisté do zápasu, už je to zase o dva góly pro hostující New Jersey Devils. A znovu se jednalo o poměrně nečekanou akci, když se mužstvo v bílých trikotech dostalo do přečíslení. Za autora třetí branky Devils je označen ADAM HENRIQUE, ten si našel mezírku ve výstroji Jacoba Markströma a nedal mu téměř žádnou šanci zasáhnout. Dokáže se Vancouver ještě výsledkově dotáhnout? Asistence: Mike Cammalleri, Adam Larsson.
    Henrik SEDIN - 1:2
     
    47:21
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Vancouver Canucks se dostávají zpátky do zápasu, přestože nyní jejich střelecký počin asi nikdo v hale nečekal. Jsou to právě domácí muži, kdo hraje v oslabení, ale hokejisté v modrých trikotech se přesto prosazují a dělají radost tribunám v hale. Před brankou se do šance dostal proti gólmanovi Devils HENRIK SEDIN, který dostal nahrávku od svého bratra Daniela poté, co Schneider chybně rozehrál a nabídl sokovi luxusní možnost. A tou už útočník domácích nepohrdl. Asistence: Daniel Sedin.
    Andy GREENE - 0:2
     
    41:31
    Devils právě vstřelili branku!
    Ještě v přesilové hře se dostávají Devils do vedení o dvě branky, i když se zdálo, že už se v početní výhodě neprosadí. Zbývalo jen několik vteřin do návratu Sedina na led, to se ale hosté přesunuli do útočné třetiny a několika kombinacemi došli až k zakončení muže jménem ANDY GREENE, jenž propálil vše před sebou, včetně brankáře Jacoba Markströma. Domácí Canucks teď mají co dohánět, čas do konce třetí třetiny jim bude určitě rychle ubíhat. Asistence: Mike Cammalleri, Lee Stempniak.
    Mike CAMMALLERI - 0:1
     
    21:05
    Devils právě vstřelili branku!
    Tak jsme se dočkali první branky zápasu už na začátku druhé třetiny, New Jersey Devils se dostali poprvé během druhé periody do útočného pásma a hned toho využili naplno, jelikož se jim okamžitě daří skórovat. Krásnou nahrávku na hokejku zpoza branky obdržel autor tohoto zásahu MIKE CAMMALLERI, který tak rozšiřuje svou sbírku v kanadském bodování. Jak bude na inkasovaný gól reagovat domácí Vancouver? Asistence: Kyle Palmieri, Sergej Kalinin.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 48. H. Sedin (D. Sedin), 60. Vrbata (Edler, Weber) – 22. Cammalleri (Palmieri, Kalinin), 42. Greene (Cammalleri, Stempniak), 50. Henrique (Cammalleri, Larsson)


    Vancouver Canucks: Markström (Miller) – Tanev, Edler, Weber, Hamhuis, Bartkowski, Sbisa – Hansen, H. Sedin, D. Sedin – Vrbata, Horvat, Burrows – Higgins, McCann, Baertschi – Dorsett, Cracknell, Prust
    New Jersey Devils: Schneider (Kinkaid) – Larsson, Greene, Severson, Moore, Gelinas, Merrill – Stempniak, Henrique, Cammalleri – Palmieri, Zajac, Kalinin – O'Neill, Josefson, Farnham – Matteau, Gionta, Tootoo

    Rozhodčí: Kozari, Joannette – Rody, Cameron

    Diváci: 18 268
    bahis siteleri