Pardubice – Mladá Boleslav 4:5 (kon.)
konec
BA SOKOLI Pardubice
4:5 (1:2, 1:2, 2:1)
Předvýběr.CZ Florbal MB
Pondělí 23.11.2015, 17:00 • SH Dašická, Pardubice • Livesport Superliga • 11. kolo
Předzápasové kurzy
     
    58:52
    Jan Natov se u své branky dostal k míčku, který hned poslal vstříc prázdné brance. Ke smůle hostů ale trefil jen brankovou konstrukci!
     
    58:15
    Brankář Levínský zůstává na střídačce a Pardubice zkouší své štěstí bez brankáře!
     
    54:45
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté se ale rychle oklepali a znovu si berou ztracený náskok zpět. Novotný našel z místa pro rozehrávku dobře postaveného TADEÁŠE CHROUSTA, který se s tím nemazal a střelou z první poslal míček za Levínského záda. Asistence: Petr Novotný.
     
    54:20
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Tak to bude ještě hodně zajímavý závěr tohoto střetnutí. Boleslavští lacino přišli o míček, čehož využil Teichman, který našel na druhé vlně MARTINA ZOZULÁKA, jenž bez skrupulí vyrovnal na 4:4. Asistence: Ivo Teichman.
     
    51:03
    Jan Natov se zmocil míčku, natáhnul si Levínského, ale míček nad jeho ruce zvednout nedokázal. To byla dobrá šance pro Mladou Boleslav!
     
    45:16
    Budeme svědky hry ve čtyřech, na trestnou lavici současně odešli Teichman a Křenek. Prvně jmenovaný za sekání a Křenek za hrubost.
     
    43:24
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Východočeši se znovu dostávají na dostřel. Poté, co svou akci nedotáhli Boleslavští, ujal se hracího předmětu MICHAL JANEČEK a bleskový kontr zakončil přesnou střelou, na kterou Koráb nedosáhl. Asistence: Filip Bahník.
     
    27:11
    Salát našel zajímavě naběhnuvšího Pluhaře, ovšem brankář Levínský předvedl skvělý zákrok a boleslavskému hráči překazil radost!
     
    26:22
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Ovšem ani Boleslavští se nechtějí nechat zahanbit a berou si dvoubrankový náskok zpět. Zaváhání Lisy využil Tadeáš Chroust, jenž přenechal míček PETROVI NOVOTNÉMU, jenž se trefil poprvé po svém návratu do sestavy. Při zákroku se ale zranil brankář Levínský, avšak vypadá to, že bude pokračovat ve hře. Asistence: Tadeáš Chroust.
     
    24:53
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Východočeši přichází s další bleskovou odpovědí. Nejproduktivnější hráč domácích MARTIN ZOZULÁK centroval před branku, kde si míček do vlastní sítě nešťastně srazil Tomáš Novák. Asistence: Marek Ďopan.
     
    22:42
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Teď už se hosté dočkali. RADEK GWUŹDŹ u mantinelu udržel míček, načež se pokusil o střelu. Odražený balónek se ale k němu vrátil a napodruhé už odchovanec České Lípy nezaváhal a možná trochu překvapil Levínského. Bez asistence.
     
    07:45
    Brychta přišel při založení útoku o balónek, jehož se vzápětí zmocnil Jan Natov, ale mladoboleslavský Rumcajs svou střelu nasměroval těsně vedle Levínského klece!
     
    05:29
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Poté, co v obrovské šanci neuspěl Pluhař, udeřilo na druhé straně. Janeček zpoza branky přenechal míček DOMINIKU CHMELAŘOVI, který z bezprostřední blízkosti neměl problém přelstít Korába. Asistence: Michal Janeček.
     
    02:16
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Teď už to Středočechům vyšlo. Salát si na polovině hřiště zkušeně počkal na naběhnuvšího TOMÁŠE NOVÁKA, jenž z levého křídla rozvlnil síť za Levínským podruhé. Asistence: Petr Salát.
     
    00:35
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Domácí se sice po úvodním buly ujali míčku, ale Janeček vyrobil chybu na polovině hřiště a hosté rázem trestají. Balónku se ujal Tadeáš Chroust, který předložil svému bratrovi TOMÁŠI CHROSTOUVI, jenž přesnou střelou překonal Levínského. Asistence: Tadeáš Chroust.

    Michal Šandor

    Branky a nahrávky: 6. Chmelař (Janeček), 25. Zozulák (Ďopan), 44. Janeček (Bahník), 55. Zozulák (Teichman) – 1. Tom. Chroust (Tad. Chroust), 3. Novák (Salát), 23. Gwuźdź, 27. Novotný (Tad. Chroust), 55. Tad. Chroust (Novotný)


    BA SOKOLI Pardubice: Levínský (Vítek) – Oubrecht, Štastný, Brychta, Škeřík, Ďopan – Kunt, Janeček, Zozulák, Osinek, Junek, Teichman, Lisa, Bahník, Dlesk, Pakosta, Pilný, Chmelař, Němeček, Krigovský
    Předvýběr.CZ Florbal MB: Koráb – Novák, Gwuźdź, Kadlec, Pluhař, Křenek, Kološ, Jelínek, Krzyžanek – Lehký, Novotný, Ekl, Salát, Tom. Chroust, Tad. Chroust, Bouška, Ludvík, Curney, Natov, Renčín

    Rozhodčí: Valenta, Žďárský