Novokuzněck – Ufa 2:4 (kon.) | Jekatěrinburg – Viťaz 3:2 (kon.) | Čeljabinsk – Magnitogorsk 1:4 (kon.)
Nižněkamsk – Dynamo Moskva 5:3 (kon.)
konec
Metallurg Novokuzněck
2:4 (1:1, 0:3, 1:0)
Salavat Julajev Ufa
Středa 25.11.2015, 13:00 • Kuznetskie Sport Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    50:07 Maxim KAZAKOV - 2:4
     
    50:07
    Metallurg Novokuzněck právě vstřelil branku!
    Dva přesilovkové góly zaznamenává i Metallurg! Na konci rychlé akce byl MAXIM KAZAKOV, který dostal z levé strany přihrávku od Roberta Kousala, dobře trefil z první kotouč a uklidil ho pod víko. Asistence: Robert Kousal.
    38:41 Maxim MAJOROV - 1:4
     
    38:41
    Ufa právě vstřelila branku!
    Ufa však nakonec využívá i svou druhou přesilovou hru! Po pěkné kombinaci na jeden dotek se kotouč dostal k MAXIMU MAJOROVI, který jen nastavil hokejku a zblízka nasměroval puk od tyče do branky. Asistence: Dmitrij Makarov a Nikolaj Prochorkin.
    27:47 Andreas ENGQVIST - 1:3
     
    27:47
    Ufa právě vstřelila branku!
    Ufa využívá přesilovku! Višněvskij našel od modré čáry v mezikruží ANDREASE ENGQVISTA, který si zpracoval kotouč a následnou střelou rozvlnil síť za Karejevem. Asistence: Ivan Višněvskij a Alexander Loginov.
    22:42 Arťom ČERNOV - 1:2
     
    22:42
    Ufa právě vstřelila branku!
    Hosté jdou opět do vedení! ARŤOM ČERNOV si najel s pukem do mezikruží a přes obránce vypálil přesnou střelu k tyči. Karejev nestihl zareagovat. Bez asistence.
    19:37 Maxim KAZAKOV - 1:1
     
    19:37
    Metallurg Novokuzněck právě vstřelil branku!
    Je srovnáno! Domácí nakonec využívají přesilovku, když Robert Kousal přihrávkou z rohu kluziště našel před brankou zcela volného MAXIMA KAZAKOVA, který pohotově uklidil kotouč přesně k tyči. Asistence: Robert Kousal a Kirll Kaprizov.
    16:44 Denis CHLYSTOV - 0:1
     
    16:44
    Ufa právě vstřelila branku!
    Velký závar před domácí brankou končí gólem! Karejev dokázal několikrát zasáhnout, ale na dorážku DENISE CHLYSTOVA už nestačil a hosté se ujímají vedení. Asistence: Andreas Engqvist.

    Martin Švejkar

    Branky a nahrávky: 20. Kazakov (Kousal, Kaprizov), 51. Kazakov (Kousal) – 17. Chlystov (Engqvist), 23. Černov, 28. Engqvist (Višněvskij, Loginov), 39. Majorov (Makarov, Prochorkin)


    Metallurg Novokuzněck: Karejev (41. Podjapolskij) – Fairchild, Manuchov, Ljamkin, Kuklev, Kamalov, Glebov, Amirov, Skutar – Kazakov, Kousal, Kaprizov – Komaristij, Dostojnov, Drugov – Zemčenko, Romanov, Orlov – Razumov, Karavajev, Butuzov.
    Salavat Julajev Ufa: Svedberg (Sochackij) – Lepistö, Loginov, Višněvskij, Gončarov, Bodrov, Arzamascev, Curlygin, Derljuk – Chlystov, Engqvist, Ömark – Hartikainen, Makarov, Černov – Lazarev, Vorobjov, Nestěrov – Kabanov, Prochorkin, Majorov.

    Rozhodčí: Denis Bondar, Jakov Dejev – Nikita Viljugin, Ivan Nazarov

    Diváci: 3.894
    bahis siteleri