Motor ČB – Benátky n/J 4:1 (kon.) | Kladno – Prostějov 5:2 (kon.) | Přerov – Slavia 5:2 (kon.)
Šumperk – Kadaň 3:1 (kon.) | Ústí n/L – Třebíč 5:0 (kon.) | Litoměřice – Most 2:0 (kon.)
Havířov – Jihlava 1:4 (kon.)
konec
AZ Havířov
1:4 (0:2, 0:1, 1:1)
HC Dukla Jihlava
Středa 25.11.2015, 18:00 • K&K PNEU Aréna, Havířov • Chance liga • 26. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    47:13
    Havířov právě vstřelil branku!
    AZ ani po čtvrté brance soupeře neztratil do hokeje chuť a přichází tak zasloužená odměna v podobě první branky domácích. O tu se zasluhuje JAN MARUNA tvrdou ránou příklepem z vrcholu levého kruhu. Kotouč byl umístěn tak dobře, že si našel svou cestičku mezi vystrčeným betonem Honzíka a zbytkem výstroje.
    Asistence: Václav Meidl.
     
    45:52
    Dukla právě vstřelila branku!
    Klidné vody opět čeří jihlavský útok, který se prostřednictvím RICHARDA DIVIŠE prosazuje dnes již počtvrté. Laco je překonán hned při první vážnější šanci soupeře.
    Asistence: David Gríger, David Březina.
     
    39:26
    Dukla právě vstřelila branku!
    Vystřelit a jít si pro dorážku. Tak jednoduché to v hokeji může být. A Jihlava to moc dobře ví. Z této situace střílí v dnešním zápase již druhou branku. Dorážejícím hráčem se stává ONDŘEJ ŠAFÁŘ, jenž zůstal havířovskou obranou na malou chvíli nestřežen a na jeho pokus neměl vysunutý Laco nejmenší nárok.
    Asistence: Marek Melenovský, Richard Diviš.
     
    15:29
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlavští po zásluze vedou již o dvě branky. Po mohutném tlaku nepustili svého soupeře z Havířova z obranného pásma na dobrou minutu, výsledkem je pak rychlá obtočka kolem branky v podání MARKA PROKŠE, po které rychlostní souboj u bližší tyčky prohrál brankář Marek Laco.
    Asistence: Tomáš Kaláb, Jiří Dobrovolný.
     
    10:25
    Dukla právě vstřelila branku!
    Po velmi jednoduché situaci se však do vedení dostávají hosté z Jihlavy. Za tu pálil od modré čáry na branku Miha Štebih, a když jeho pokus vyrazil betonem před sebe brankář Laco, měl ONDŘEJ MALEC poměrně jednoduchou pozici při dorážce do odkryté branky.
    Asistence: Miha Štebih, Jakub Flek.
    Marken.cz

    David Motloch

    Branky a nahrávky: 48. Maruna (Meidl) – 11. Malec (Štebih, Flek), 16. Prokš (Kaláb, Dobrovolný), 40. Šafář (Melenovský, Diviš), 46. Diviš (Gríger, Březina)


    AZ Havířov: Laco (Matoušek) – Krisl, Bahounek, Mazanec, Graca, Korím, Ostrčil – Sztefek, Pechanec, Štumpf – Maruna, Meidl, Okál – Maliník, Sedláček, Kalus – Matějek, Hudeček, Kotala
    HC Dukla Jihlava: Honzík (Škarek) – Štebih, Šafář, Kaláb, Šimek, Grebenyuk, Parýzek, Dobrovolný – Březina, Gríger, Diviš – Důras, Skořepa, Jergl – Prokš, Melenovský, Jícha – Malec, Flek, Anděl

    Rozhodčí: Dědek – Barteček, Vengřín

    Diváci: 1 976
    bahis siteleri