Kometa Brno – Havlíčkův Brod 4:3 (kon.) | Olomouc – Šumperk 3:8 (kon.) | Kladno – Slavia 1:4 (kon.)
Vsetín – Warriors Brno 5:1 (kon.) | K. Vary – Liberec 6:2 (kon.) | Jihlava – Žďár n/S 4:3 (1:0 po s.n.)
Chomutov – Písek 12:1 (kon.) | Třinec – Mountfield HK 5:1 (kon.) | HC Plzeň – Sparta 4:3 (kon.)
Zlín – Pardubice 0:0 (odl.) | Havířov – Opava 3:1 (kon.)
konec
HC Olomouc
3:8 (1:2, 1:5, 1:1)
DRACI PARS ŠUMPERK
Čtvrtek 26.11.2015, 14:00 • Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.500 míst. • ELIOD extraliga mladšího dorostu • Skupina E
Partner:
     
    57:57
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hanáci také ukazují, že umí využívat početní výhody. Až za záda šumperského brankáře se trefil obránce Hanáků PETR MADER. Asistence: Matěj Kořenek, Vítězslav Klesla.
     
    46:12
    Draci právě vstřelili branku!
    Šumperk ukazuje, že ani podstata přesilové hry mu není cizí. TOMÁŠ KRČ dokázal prostřelit Fajgla střelou zblízka a připsat si tak už svou druhou branku v utkání. Asistence: Dominik Jureček, Jan Štrbík.
     
    36:53
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí ale nesložili zbraně. Paradoxně dva obránci se vydali do útoku a snížili náskok hostů. Petr Mader našel před brankou TOMÁŠE DAJČARA, který z levé strany mířil přesně. Asistence: Petr Mader.
     
    35:28
    Draci právě vstřelili branku!
    Jestli to bylo s Kohouty při pátém gólu špatné, tak teď je to ještě horší. ADAM RUTAR dokázal Fajgla prostřelit z poměrně velké vzdálenosti a poslat Draky už do šestibrankového vedení.
     
    34:41
    Draci právě vstřelili branku!
    Šumperští se dostali do rychlého protiútoku a uštědřili Kohoutům další lekci. Přesnou mušku totiž prokázal TOMÁŠ KRČ, který přidává už šestou branku hostů. Bez asistence.
     
    33:53
    Draci právě vstřelili branku!
    Tohle už je pro Kohouty špatné. Šumperk po delší kombinaci přece jen našel skulinku, kudy dostat puk do brány, když se trefil JAN MOČKA. Asistence: Adam Scheuter, Adam Rutar.
     
    22:19
    Draci právě vstřelili branku!
    Velmi rychle přidávají Draci další branku, když z levé strany našel skulinku ve výstroji olomouckého brankáře JAN ŠTRBÍK. Asistence: Jaroslav Habrman.
     
    21:55
    Draci právě vstřelili branku!
    Chvíli na to se však do rychlého protiútoku dostali hosté. ŠTĚPÁN DUDYCHA pak střelou z pravé strany a bekhendem dokázal překonat olomouckého brankáře. Asistence: Martin Žižlavský.
     
    18:11
    Olomouc právě vstřelila branku!
    JAN VAŠENKA se u levého mantinelu dostal k puku, vyvezl jej až k vrcholu kruhu, kde napřáhl a propálil Venouše. Bez asistence:
     
    13:36
    Draci právě vstřelili branku!
    Draci uskakují domácím už o dvě branky. Do rychlého protiútoku se dostala lajna PAVLA VAŇOUSE, který dokázal překonat Machatého. Asistence: Štěpán Dudycha.
     
    04:52
    Draci právě vstřelili branku!
    Šumperští chvíli doráželi před bránou, a to tak důrazně, že se nakonec JAROSLAVU HABRMANOVI podařilo dostrkat puk pod výstrojí Machatého až do brány. Asistence: Aleš Moravec.

    Zuzana Spurná

    Branky a nahrávky: 19. Vašenka, 37. Dajčar (P. Mader), 58. Mader (Kořenek, Klesla) – 5. Habrman (Moravec), 14. Vaňous (Dudycha), 22. Dudycha (Žižlavský), 23. Štrbík (Habrman), 34. Moučka (Scheuter, Rutar), 35. Krč, 36. Rutar, 47. Krč (Jureček, Štrbík)


    HC Olomouc: Machatý (24. Fajgl) – Dajčar, Klesla, D. Mader, Vohrabal, Vosátko, Tichý, P. Mader – Harabiš, Kořenek, Janíček, Vašenka, Kret (C), Dvořák, Štefka, Smejkal, Palinek, Skřivánek.
    DRACI PARS ŠUMPERK: Venouš (Kašpar) – Rutar, Jureček, Habrman, Uhlíř (C), Moučka – Haluza, Vaňous, Krč, Scheuter, Žižlavský, Mácha, Štrbík, Dudycha, Vintr, Moravec.

    Rozhodčí: Kohoutek – Štreitová, Čuňočka
    bahis siteleri