Boston – NY Rangers 4:3 (kon.) | Philadelphia – Nashville 3:2 (po pr.) | Minnesota – Winnipeg 1:3 (kon.)
Anaheim – Chicago 2:3 (po pr.) | Washington – Tampa 4:2 (kon.)
po prodl.
Anaheim Ducks
2:3 (1:0, 1:0, 0:2 - 0:1)
Chicago Blackhawks
Pátek 27.11.2015, 23:00 • Honda Center, Anaheim • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:53
    Nepříjemnost pro Anaheim Ducks chvíli před koncem základní hrací doby, Corey Perry (ANA) fauloval soupeře podražením a musí jít sedět za katr. To je hodně dobrá možnost pro hosty.
     
    44:54
    Vyloučení z řad Chicaga, dvě minuty míří odpykat Andrew Shaw (CHI), který se podle soudu hlavního rozhodčího provinil podražením.
     
    39:52
    Ještě jedno vyloučení v prostřední části, přesilovku si zahrají Anaheim Ducks. Dvě minuty za držení dostává obránce hostů Niklas Hjalmarsson (CHI).
     
    25:28
    Nyní už ale trest také pro hostující stranu a Anaheim čeká početní výhoda. Na lavičce hanby už sedí Andrew Shaw (CHI), jenž musí pykat dvě minuty za sekání.
     
    23:07
    Je tu třetí přesilová hra pro Chicago v zápase, tentokráte se jedná o trest pro domácího hokejistu za hákování. Na dvě minuty je za katr odeslán Clayton Stoner (ANA).
     
    18:35
    Bude se vylučovat na obou stranách, pustili se do sebe totiž dva kohouti v podobě domácího Ryana Keslera (ANA) a hostujícího Jonathana Toewse (CHI). Oba dostávají dvě minuty za hrubost a k tomu osobní tresty.
     
    12:24
    Druhé vyloučení pro Anaheim Ducks v krátkém časovém sledu. Za katr tentokráte ke své nelibosti míří Sami Vatanen (ANA) za držení. Není ale s verdiktem rozhodčího spokojen.
     
    10:09
    Uvidíme první vyloučení dnešního utkání, přesilovku si zahrají Chicago Blackhawks. Na trestnou lavici totiž míří domácí bojovník Patrick Maroon (ANA), jenž inkasuje menší trest za nedovolené bránění.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 2. Cogliano (Hagelin, Fowler), 28. Stewart (Lindholm, Kesler) – 59. Hossa (Keith, Seabrook), 60. Keith (Seabrook, Kane), 62. Anisimov (Seabrook)


    Anaheim Ducks: Gibson (Chudobin) – Bieksa, Fowler, Stoner, Vatanen, Manson, Lindholm – Perry, Getzlaf, Rakell – Silfverberg, Kesler, Ritchie – Cogliano, Horcoff, Hagelin – Stewart, Santorelli, Maroon
    Chicago Blackhawks: Crawford (Darling) – Hjalmarsson, Keith, Seabrook, van Riemsdyk, Rozsíval, Daley – Kane, Anisimov, Panarin – Garbutt, Toews, Shaw – Hossa, Kruger, Daňo – Desjardins, Teräväinen, Mashinter

    Rozhodčí: Luxmore, Morton – Gibbons, Henderson

    Diváci: 17 174
    bahis siteleri