Skalica – Slovan Bratislava 0:2 (kon.) | Zlaté Moravce – Myjava 1:3 (kon.) | Michalovce – Ružomberok 1:3 (kon.)
Žilina – Trnava 2:0 (kon.)
konec
MFK Skalica
0:2 (0:1)
ŠK Slovan Bratislava
sk Sobota 28.11.2015, 13:00 • MFK Skalica • Niké liga
Předzápasové kurzy
     
    82
    Slovan dal gól!
    Je zrejme rozhodnuté, Slovan v závere strieľa poisťujúci druhý gól! Akcia začala u Vitteka, ten vpredu hľadal Milinkoviča, pred ktorým veľmi laxne zahral Vrablec. Obranca Skalice vracal hlavou loptu Fišanovi, avšak veľmi slabo, lopty sa preto stihol ujať MARKO MILINKOVIČ, išiel už sám na bránu, obišiel Fišana a namieril do prázdnej brány!
     
    22
    Slovan dal gól!
    Belasí strieľajú dôležitý úvodný gól, a hneď sa im bude v Skalici hrať o niečo ľahšie! Hostia rozohrali na vlastnej polovici, Simovič sa stiahol hlbšie do obrany a dlhým oblúčikom našiel na pravej strane nabiehajúceho Čikoša. Čikoš sa aj so šťastím presadil cez Ciprysa, už z úrovne bránkovej čiary vyslal prihrávku pod seba, ktorú si v strede šestnástky našiel RÓBERT VITTEK a zblízka napálil popri pravej ruke Fišana do siete!
    Asistencia: Erik Čikoš

    Tomáš Schügerl

    Branky: 22. Vittek (Čikoš), 82. Milinković

    Karty:   72. Vaško (SKA)


    MFK Skalica: Fišan – Vrablec, Majerník (C), Petrovský, Ciprys (83. Švrček) – Neoveský, Čermák, Hlinka (67. Gašparík), Vaško – Ulrich (57. Lietava), Šebesta.
    Náhradníci: Lupač – Fialka, Švrček, Jakubek, Gašparík, Lietava.

    ŠK Slovan Bratislava: Mucha – Čikoš, Gorosito, Sekulić, Kubík – Simović, Savičevič (86. Štefánik) – Milinković (C) (86. Oršula), Priskin, Mészáros (60. Peltier) – Vittek.
    Náhradníci: Krnáč – Hudák, Štefánik, Gašparovič, Šefčík, Oršula, Peltier.

    Rozhodčí: Weiss – Hancko, Jenčura
    bahis siteleri