Motor ČB – Prostějov 4:2 (kon.) | Třebíč – Přerov 5:4 (po pr.) | Most – Šumperk 3:2 (kon.)
Jihlava – Ústí n/L 4:1 (kon.) | Slavia – Benátky n/J 3:1 (kon.) | Kadaň – Kladno 3:5 (kon.)
Havířov – Litoměřice 3:4 (kon.)
konec
Sportovní klub Kadaň
3:5 (2:2, 1:1, 0:2)
Rytíři Kladno
Pondělí 30.11.2015, 18:00 • Zímní stadion, Kadaň • Chance liga • 28. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:53
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Poprvé v zápase jde jeden z týmů do dvoubrankového vedení a jsou to hosté! DENIS KINDL dostal přihrávku do mezikruží, ještě si pohrál s kotoučem a následně vypálil přímo pod víko! Asistence: David Stach a Vítězslav Bílek.
     
    46:51
    Kladno právě vstřelilo branku!
    A hosté jdou podruhé v zápase do vedení! David Stach rozjel akci po levé straně, přihrál do druhé vlny DAVIDU RŮŽIČKOVI a ten z mezikruží propálil domácího brankáře. Asistence: David Stach a Denis Kindl.
     
    34:57
    Kladno právě vstřelilo branku!
    A opět je vyrovnáno! Hosté si dokázali v posledních minutách vytvořit slušný tlak a ten končí vyrovnávací brankou PATRIKA MACHAČE! Rudovský vypálil z vrcholu kruhu a kotouč se odrazil od Machačovy brusle rovnou do sítě. Asistence: Jan Rudovský a Václav Skuhravý.
     
    27:38
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Domácí jdou opět do vedení! Akce byla vedená po levé straně, zatímco u protější tyče zůstal trestuhodně za obranou ROMAN CHLOUBA, který už posílal kotouč vlastně do prázdné branky. Asistence: Jaroslav Mrázek a Jakub Chrpa.
     
    17:49
    Kladno právě vstřelilo branku!
    To byla skutečně luxusní asistence hostujícího kapitána, která znamená vyrovnání! Skuhravý objel branku a přímo před brankovištěm našel volného JANA RUDOVSKÉHO, který už se trefil přesně pod horní tyč! Asistence: Václav Skuhravý.
     
    14:36
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Tak takto krásná kombinace se jen tak nevidí! Domácí hráči si mezi sebou vyměnili puk přes šíři kluziště a následně přihráli do druhé vlny na JAROSLAVA MRÁZKA! Ten vypálil tvrdě z první a trefil se přesně do růžku kladenské branky! Asistence: Roman Chlouba a Dominik Vaněk.
     
    08:32
    Kadaň právě vstřelila branku!
    O deset sekund později už je ale srovnáno! Trefný vypálil tvrdě od modré čáry, ale branku netrefil. Puk se však odrazil od zadního mantinelu příhodně pro MARTINA KADLECE a ten už dokázal dorazit za Mensatorova záda. Asistence: Darek Hejcman a Jakub Trefný.
     
    05:43
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Hosté jdou do vedení! Vítězslav Bílek objevil trochu prostoru na středu, ale Szathmáryho nedokázal obhodit. Kotouč doputoval až k brankáři Dlouhému, ale ten holí rozehrál pouze před brankoviště na DENISE KINDLA a ten už nabídnutou možností nepohrdl. Bez asistence.
    Marken.cz

    Filip Ardon

    Branky a nahrávky: 9. Kadlec (Hejcman, Trefný), 15. Mrázek (Chlouba, Vaněk), 28. Chlouba (Mrázek, Chrpa) – 6. Kindl, 18. Rudovský (Skuhravý), 35. Machač (Rudovský, Skuhravý), 47. Růžička (Stach, Kindl), 55. Kindl (Stach, Bílek)


    Sportovní klub Kadaň: Dlouhý (Dvořák) – Charousek, Drtina, Rýgl, Mrázek (A), Trefný (C), Szathmáry, Tejnor, Rohan – Račuk (A), Kaše, Sloboda – Veselý, Chlouba, Chrpa – Kadlec, Hejcman, Hlava – Vaněk, Vrána, Šťovíček
    Rytíři Kladno: Mensator (Švihálek) – Repe, Nash, Růžička, Kolářík, Ptáček, Gutwald – Rudovský, Skuhravý (C), Machač – Bílek (A), Stach (A), Kindl – Redlich, Pitule, Dvořáček – Strnad, Lukáč, Šilhavý

    Rozhodčí: Wagner – Toman, Hejl

    Diváci: 795
    bahis siteleri