Motor ČB – Prostějov 4:2 (kon.) | Třebíč – Přerov 5:4 (po pr.) | Most – Šumperk 3:2 (kon.)
Jihlava – Ústí n/L 4:1 (kon.) | Slavia – Benátky n/J 3:1 (kon.) | Kadaň – Kladno 3:5 (kon.)
Havířov – Litoměřice 3:4 (kon.)
konec
Sportovní klub Kadaň
3:5 (2:2, 1:1, 0:2)
Rytíři Kladno
Pondělí 30.11.2015, 18:00 • Zímní stadion, Kadaň • Chance liga • 28. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:49
    Račukovi dnes zkrátka není přáno! Domácí útočník se potřetí v zápase dostal do úniku, tentokráte si i Mensatora rozpohyboval, ale kotouč za jeho beton nedokázal zasunout!
     
    57:05
    Stach krásným pasem z rohu kluziště nabil na střelu z první Nashovi, ale Dlouhý tentokrát předvedl krásný semafor a ještě podržel svůj tým!
     
    56:15
    Za sekání je vyloučen Darek Hejcman (KAD).
     
    54:53
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Poprvé v zápase jde jeden z týmů do dvoubrankového vedení a jsou to hosté! DENIS KINDL dostal přihrávku do mezikruží, ještě si pohrál s kotoučem a následně vypálil přímo pod víko! Asistence: David Stach a Vítězslav Bílek.
     
    46:51
    Kladno právě vstřelilo branku!
    A hosté jdou podruhé v zápase do vedení! David Stach rozjel akci po levé straně, přihrál do druhé vlny DAVIDU RŮŽIČKOVI a ten z mezikruží propálil domácího brankáře. Asistence: David Stach a Denis Kindl.
     
    45:44
    Račuk se opět dostal za obranu a ujížděl sám, jenže opět pohořel na Mensatorově betonu!
     
    43:45
    Za hákování je vyloučen Patrik Machač (KLA).
     
    40:37
    Skuhravý byl nikým nehlídán před brankou a stačilo mu už jen přehodit Dlouhého beton, nicméně kladenský kapitán branku netrefil!
     
    39:55
    Domácí jdou do tří! Za hákování je vyloučen Lukáš Vrána (KAD).
     
    38:08
    Martin Rýgl (KAD) je vyloučen za držení protihráče.
     
    37:57
    Skuhravý dostal přihrávku za obranu, ale musel se otáčet, a tak neměl potřebnou rychlost, aby se dostal do úniku. Nakonec přihrál ještě do druhé vlny Ptáčkovi, ale jeho tvrdá ráda z první orazila jen Dlouhého betony!
     
    37:29
    Marek Račuk to ale nedělal vůbec dobře, vlastně vůbec nic nenaznačil a kotouč končí bezpečně ve výstroji Lukáše Mensatora!
     
    37:29
    Marek Račuk ujížděl sám na branku, ale byl faulován! Trestné střílení pro Kadaň!
     
    34:57
    Kladno právě vstřelilo branku!
    A opět je vyrovnáno! Hosté si dokázali v posledních minutách vytvořit slušný tlak a ten končí vyrovnávací brankou PATRIKA MACHAČE! Rudovský vypálil z vrcholu kruhu a kotouč se odrazil od Machačovy brusle rovnou do sítě. Asistence: Jan Rudovský a Václav Skuhravý.
     
    34:33
    Veselý se zničehonic objevil v mezikruží a vypálil tvrdě z první, jenže zasáhl jen zakleknutého Koláříka!
     
    33:29
    Tak to byla krása! Stach si sjel od levého mantinelu před branku a ještě si lehkým ťukecem vyměnil kotouč s Bílkem, který byl za brankou! Nicméně Stachova rána neměla potřebnou razanci a skončila jen na Dlouhého betonech.
     
    30:24
    Šilhavý se objevil zničehonic na levém kruhu a pálil hodně svižně tahem! Dlouhý měl co dělat, aby vymrštil své rameno a vytěsnil tuto nebezpečnou střelu!
     
    28:39
    Domácím se rázem nabízelo přečíslení, ve kterém přišel kotouč do druhé vlny na Szathmáryho! Ten si ještě vylepšil pozici více na střed, ale pohořel na Mensatorovi, který byl tentokrát dobře vyjetý.
     
    27:38
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Domácí jdou opět do vedení! Akce byla vedená po levé straně, zatímco u protější tyče zůstal trestuhodně za obranou ROMAN CHLOUBA, který už posílal kotouč vlastně do prázdné branky. Asistence: Jaroslav Mrázek a Jakub Chrpa.
     
    24:06
    Za vysokou hůl je vyloučen Dominik Tejnor (KAD).
     
    21:33
    Kaše střílel z bezprostřední blízkosti a puk vypadl za Mensatorova záda a kulil se k brankové čáře! Nebýt kladenských beků, asi by šli domácí opět do vedení!
     
    19:50
    Patrik Machač (KLA) je vyloučen za hru vysokou holí.
     
    19:50
    Machač se ještě krásně hnal před branku, ale bekhendem nedokázal usměrnit kotouč mezi Dlouhého betony!
     
    18:59
    Bílek zůstal zapomenutý v mezikruží a vypálil z první, jenže Dlouhý teď předvedl dobrý zákrok vyrážečkou a podržel svůj tým!
     
    17:49
    Kladno právě vstřelilo branku!
    To byla skutečně luxusní asistence hostujícího kapitána, která znamená vyrovnání! Skuhravý objel branku a přímo před brankovištěm našel volného JANA RUDOVSKÉHO, který už se trefil přesně pod horní tyč! Asistence: Václav Skuhravý.
     
    14:36
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Tak takto krásná kombinace se jen tak nevidí! Domácí hráči si mezi sebou vyměnili puk přes šíři kluziště a následně přihráli do druhé vlny na JAROSLAVA MRÁZKA! Ten vypálil tvrdě z první a trefil se přesně do růžku kladenské branky! Asistence: Roman Chlouba a Dominik Vaněk.
     
    10:44
    Po delších diskuzích je Václav Skuhravý (KLA) vyloučen za nedovolené bránění.
     
    08:32
    Kadaň právě vstřelila branku!
    O deset sekund později už je ale srovnáno! Trefný vypálil tvrdě od modré čáry, ale branku netrefil. Puk se však odrazil od zadního mantinelu příhodně pro MARTINA KADLECE a ten už dokázal dorazit za Mensatorova záda. Asistence: Darek Hejcman a Jakub Trefný.
     
    08:16
    Patrik Machač (KLA) je vyloučen za podražení. Domácí si vyzkoušejí první přesilovku v zápase.
     
    05:43
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Hosté jdou do vedení! Vítězslav Bílek objevil trochu prostoru na středu, ale Szathmáryho nedokázal obhodit. Kotouč doputoval až k brankáři Dlouhému, ale ten holí rozehrál pouze před brankoviště na DENISE KINDLA a ten už nabídnutou možností nepohrdl. Bez asistence.
    Marken.cz

    Filip Ardon

    Branky a nahrávky: 9. Kadlec (Hejcman, Trefný), 15. Mrázek (Chlouba, Vaněk), 28. Chlouba (Mrázek, Chrpa) – 6. Kindl, 18. Rudovský (Skuhravý), 35. Machač (Rudovský, Skuhravý), 47. Růžička (Stach, Kindl), 55. Kindl (Stach, Bílek)


    Sportovní klub Kadaň: Dlouhý (Dvořák) – Charousek, Drtina, Rýgl, Mrázek (A), Trefný (C), Szathmáry, Tejnor, Rohan – Račuk (A), Kaše, Sloboda – Veselý, Chlouba, Chrpa – Kadlec, Hejcman, Hlava – Vaněk, Vrána, Šťovíček
    Rytíři Kladno: Mensator (Švihálek) – Repe, Nash, Růžička, Kolářík, Ptáček, Gutwald – Rudovský, Skuhravý (C), Machač – Bílek (A), Stach (A), Kindl – Redlich, Pitule, Dvořáček – Strnad, Lukáč, Šilhavý

    Rozhodčí: Wagner – Toman, Hejl

    Diváci: 795
    bahis siteleri