Barys – Dynamo Moskva 2:1 (2:1 po s.n.) | Omsk – Viťaz 3:1 (kon.) | Jekatěrinburg – HC Slovan 4:3 (kon.)
Chanty-Mansijsk – Záhřeb 4:1 (kon.) | Jokerit – Toljatti 1:3 (kon.)
konec
Avangard Omsk
3:1 (1:1, 0:0, 2:0)
HC Viťaz Moskevská oblast
Úterý 01.12.2015, 14:00 • Arena Omsk, Omsk • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:38
    Vyloučení v týmu Viťaz Moskevská oblast: Jurij Kokšarov menší trest, 2 minuty podražení.
    Denis PARŠIN - 3:1
     
    58:44
    Avangard právě vstřelil branku!
    DENIS PARŠIN uklízí puk do prázdné brány a pečetí vítězství Avangardu Omsk!! Ilija Zubov se mezi kruhy pro vhazování dostal k odraženému puku po zablokované střele jeho spoluhráče a předložil puk doleva volnému Denisovi Paršinovi, který puk uklidil střelou po ledě do prázdné brány. Asistence: Ilja Zubov, Sergej Širokov.
     
    58:16
    Maxim Pěrežogin si táhl puk v útočném pásmu do středu a vypálil, jeho střelu ale zablokoval bruslí jeden z hráčů Viťazu!
     
    57:43
    Harri Sateri usedl na střídačku a hosté to zkoušejí ve hře bez brankáře!
     
    54:49
    Mario Kempe napřáhl od modré čáry ke krásné střele, která směřovala přesně do pravého horního rohu, jenže Dominik Furch předvedl skvělý semafor a po ukrytí puku v lapačce ještě dokázal po vybruslení do rohu kluziště rychle rozehrát!
     
    53:09
    Vyloučení v týmu Avangard Omsk: Ivan Lekomtsev menší trest, 2 minuty podražení.
    44:54 Sergej ŠIROKOV - 2:1
     
    44:54
    Avangard právě vstřelil branku!
    SERGEJ ŠIROKOV skvěle tečoval puk a posílá Avangard Omsk do vedení 2:1!! Ilija Zubov vypálil z vrcholu prostoru mezi kruhy pro vhazování a jeho střelu před bránou usměrnil dobrou tečí přesně k pravé tyči Sergej Širokov. Asistence: Ilija Zubov.
     
    42:01
    Vyloučení v týmu Avangard Omsk: Jurij Alexandrov menší trest, 2 minuty krosček.
     
    39:15
    Roman Horák v souboji českých hokejistů neuspěl a Dominik Furch jeho střelu z levého křídla bez větších potíží zneškodnil.
     
    38:23
    Martin Erat chytře tečoval střelu svého spoluhráče těsně před bránou bekhendem mezi betony Harriho Sateriho, ten ale včas zavřel vrátka!
     
    34:36
    Teemu Eronen napřáhl od modré čáry ke tvrdé střele, kterou sice Dominik Furch viděl na poslední chvíli, přesto ji ale dokázal vyrazit do ochranné sítě!
     
    34:06
    Viťaz má k dispozici přesilovou hru 5 na 3, která potrvá necelou minutu!
     
    33:47
    Vyloučení v týmu Avangard Omsk: Denis Paršin odpyká týmový trest, 2 minuty příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    32:57
    Vyloučení v týmu Avangard Omsk: Ivan Lekomtsev menší trest, 2 minuty podražení.
     
    30:53
    Vyloučení v týmu Viťaz Moskevská oblast: Igor Musatov větší trest, 10 minut nepřiměřené chování.
     
    29:21
    Ilija Zubov se řítil sám na bránu a chtěl zamířit střelou letící těsně nad ledem k levé tyči, jenže Harri Sateri předvedl skvělý zákrok a pravém betonem jeho střelu vyrazil!
     
    28:24
    Valentin Pjanov se skvěle protáhl mezi obránci a poté se řítil do samostatného úniku, následná klička do forhendu mu ale příliš nevyšla a brankář Harri Sateri pravým betonem puk vyrazil!
     
    24:12
    Jurij Petrov mohl vstřelit gól, když se v prostoru mezi kruhy pro vhazování dostal ke střele, kterou Harri Sateri levým betonem vyrazil před sebe, a jeho následná dorážka zamířila vedle pravé tyče!
     
    21:24
    Alexander Pěrežogin si z levého křídla skvěle sjel před bránu, puk ale nad rameno brankáře Harriho Sateriho ale umístit nedokázal! Dobrý zákrok brankáře Viťazu.
     
    20:35
    Vyloučení v týmu Viťaz Moskevská oblast: Igor Golovkov menší trest, 2 minuty hra vysokou holí.
     
    16:39
    Igor Musatov vypálil z levého křídla nad bránu, přesto Dominik Furch předvedl skvělý reflexivní zákrok a puk ukryl v lapačce!
    13:32 Artur LAUTA - 1:1
     
    13:32
    Avangard právě vstřelil branku!
    ARTUR LAUTA využívá přesilovou hru a vyrovnává stav utkání na 1:1!! Artur Lauta dostal pěknou přihrávku do prostoru mezi kruhy pro vhazování a střelou mezi betony Harriho Sateriho poslal puk do brány. Asistence: Michal Kempný, Martin Erat.
     
    12:10
    Vyloučení v týmu Viťaz Moskevská oblast: Maxim Afinogenov menší trest, 2 minuty držení puku v ruce.
    11:44 Vjačeslav SOLODUCHIN - 0:1
     
    11:44
    Viťaz právě vstřelil branku!
    VJAČESLAV SOLODUCHIN využívá přesilovou hru a jako správný kapitán posílí Viťaz do vedení 1:0!! Vjačeslav Soloduchin dostal dobrou přihrávku do pravého kruhu pro vhazování a poté puk uklidil přesnou střelou k přední pravé tyči. Asistence: Ilija Davydov, Pavel Lukin.
     
    10:40
    Vyloučení v týmu Avangard Omsk: Nikolaj Gluchov menší trest, 2 minuty hra vysokou holí.
     
    07:44
    Michal Kempný dal o sobě poprvé výrazně vědět a jeho střela z vrcholu levého kruhu pro vhazování orazítkovala horní tyč!
     
    05:53
    Mario Kempe si z pravého křídla sjel před bránu a poté táhlé kličce se snažil puk zasunout za záda Dominika Furcha, jeho následná střela ale zamířila těsně vedle levé tyče!

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 14. Lauta (Kempný, Erat), 45. Širokov (Zubov), 59. Paršin (Zubov, Širokov) – 12. Soloduchin (Davydov, Lukin)


    Avangard Omsk: Furch (Kostin) – Alexandrov, Kulik – Gusev, N. Gluchov. – Ahnělov, Kuljaš – Kempný, Lekomtsev – A. Gluchov, Lauta, Fiščenko – Lemťugov, Petrov, Černikov – Pěrežogin, Pjanov, Erat – Širokov, Paršin, Zubov (C).
    HC Viťaz Moskevská oblast: Sateri (Saprykin) – Kudinov – Davydov, Lukin – Eronen, Voronkov – Ježov, Golovkov – Musatov, Vyglazov, Abdullin, Makejev – Soloduchin (C), Kokšarov, Koroljov – Tsyganov, Horák, Palola – Kempe, Švets-Rogovoj, Afinogenov.

    Rozhodčí: Jurij Oskirko, Andrej Rogachjov – Nikita Viljugin, Andrej Matjuša

    Diváci: 7670
    bahis siteleri