Chabarovsk – Jekatěrinburg 2:1 (kon.) | Vladivostok – Chanty-Mansijsk 4:3 (kon.) | N.Novgorod – Novosibirsk 3:2 (2:0 po s.n.)
Minsk – Novokuzněck 5:4 (1:0 po s.n.) | Petrohrad – Čeljabinsk 3:2 (po pr.) | Spartak Moskva – Nižněkamsk 3:5 (kon.)
po s.n. (2:0)
Torpedo Nižnij Novgorod
3:2 (2:1, 0:1, 0:0 - 0:0)
HC Sibir Novosibirsk
Pátek 04.12.2015, 17:00 • Konovalenko Sports Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    65:00
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Torpedo Nižnij Novgorod.
    Hosté se ani jednou neprosadili, zato domácí mířili přesně hned dvakrát, takže už po druhé sérii nájezdů bylo rozhodnuto!
    33:58 ULLSTRÖM - 2:2
     
    33:58
    Sibir právě vstřelil branku!
    Tak to byl fofr! Nový maskovaný muž v brance Novgorodu si nepřipsal ani jeden zákrok a už inkasuje, když se z bezprostřední blízkosti prosadil DAVID ULLSTRÖM! Asistence: Calle Ridderwall, Tomáš Vincour.
    14:24 Alexej KOPEJKIN - 2:1
     
    14:24
    Sibir právě vstřelil branku!
    Jako blesk z čistého nebe přichází snížení! Sergej Gimajev už nevěděl co s pukem, poodjel si na modré trochu do strany a trefil ALEXEJE KOPEJKINA, od kterého propadl kotouč až do branky!
    06:17 Carter ASHTON - 2:0
     
    06:17
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Domácí teď ukazují, jak se má hrát přesilová hra! Žerděv dostal puk do rohu, sjel si za branku a přesnou nahrávkou našel před brankovištěm nepochopitelně volného CARTERA ASHTONA! Asistence: Vladimir Galuzin, Nikolaj Žerděv
    02:15 Alexej POTAPOV - 1:0
     
    02:15
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Parádní akce Klingbera, po které jdou domácí do vedení! Klingberg se sám protáhl před gólmana, ten jeho první střelu i dorážku vyrazil, jenže připraven byl ALEXEJ POTAPOV, který doklepl kotouč do prázdné branky! Asistence: Carl Klingberg, Vadim Chomickij.
    Branky a nahrávky: 3. Potapov (Klingberg, Chomickij), 7. Ashton (Galuzin, Žerděv), rozh. náj. Galuzin – 15. Kopejkin (Gimajev), 34. Ullström (Ridderwall, Vincour)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    1:0   Kosticyn (NNO)
    1:0   Vincour (SIB)
    2. série:
    2:0   Galuzin (NNO)
    2:0   Ullström (SIB)


    Torpedo Nižnij Novgorod: Birjukov (Proskurjakov) – Jegoršev, Aljajev, Osipov, Piganovič, Budkin, Chomickij, Kolganov, Makarov – Galuzin, Mozer, Daugavinš – Ashton, Žerděv, S. Kosticyn – Klingberg, Potapov, Kuljomin – Sopin, Schutz, Frolov
    HC Sibir Novosibirsk: Bespalov (Salák) – Alexejev, Naumov, Ignatovič, Gimajev, Meňšikov, Meszároš, Mišarin, Beljakov – Šumakov, Bobrov, Sannikov – Okulov, Žafjarov, Vorošilo – Ridderwall, Ullström, Vincour – Gubin, Kopejkin, Šalunov

    Rozhodčí: Rogačjov, Gofman – Tomilov, Parfjonov

    Diváci: 5530
    bahis siteleri