Vítkovice – Liberec 1:3 (kon.) | Olomouc – Litvínov 3:0 (kon.) | Zlín – Plzeň 4:2 (kon.)
Chomutov – Sparta 3:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Třinec 4:1 (kon.) | K. Vary – Mountfield HK 1:2 (kon.)
Pardubice – Kometa Brno 3:1 (kon.)
konec
BK Mladá Boleslav
4:1 (1:0, 2:1, 1:0)
HC Oceláři Třinec
Pátek 04.12.2015, 17:30 • ŠKOENERGO Aréna • Tipsport extraliga • 25. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:08
    Jsme svědky ještě jednoho trestu. Za krosček dostal dvě minuty Jiří Kučný (MBL). Upraví ještě Slezané alespoň kosmeticky nepříznivé skóre?
     
    53:28
    Další přerušení. Na trestnou lavici totiž odjíždí Ctirad Ovčačík (MBL), rozhodčí ukazuje sekání. Jedná se nejspíše o poslední příležitost Třince, jak zdramatizovat utkání. Podaří se to Ocelářům?
     
    46:57
    Dnešní utkání sleduje 3 812 diváků.
     
    46:31
    Dvě minuty za držení protihráče vyfasoval Josef Hrabal (TRI). Budeme tedy svědky další početní výhody domácích.
    45:08 Radan LENC - 4:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    45:08
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    I tento gól musel posuzovat videorozhodčí a i ten uznává. Branka padla po pohledné kombinaci Bruslařů. Z pravého kruhu vystřelil Tomáš Hyka, Hamerlík kotouč sice vyrazil, ale jen na hůl rozjetého RADANA LENCE, který bez problémů zavěsil puk do odkryté klece. Asistence: Tomáš Hyka, Tomáš Voráček.
     
    37:35
    Jakub Klepiš (TRI) byl vykázán na trestnou lavici. Třinec by měl hrát dvě minuty ve čtyřech, protože se hostující útočník provinil hrou nebezpečnou výstrojí, protože si nenasadil spadlou helmu.
     
    37:32
    Pabiška trefil z velkého úhlu levou tyč třinecké svatyně.
     
    34:44
    Hosté si svou aktivitou vynutili faul. Za podražení dostal dvouminutový trest Tomáš Voráček (MBL). Přidají Oceláři další gólový zásah?
    32:17 Lukáš JAŠEK - 3:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    32:17
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři snižují chvíli poté, co se vrátil vyloučený Pacovský z trestné lavice. Boleslavští zaspali v obraně a kotouč pohotově zachytil LUKÁŠ JAŠEK, který jej poslal po zemi mezi tři tyče, a vstřílí tak svou první branku v Tipsport extralize. Asistence: Radim Matuš.
     
    30:03
    Boleslavští se budou bránit. Dvě minuty za nedovolené bránění inkasoval Dominik Pacovský (MBL). Početní výhoda Ocelářů začne po skončení komerční přestávky.
    27:48 Matěj STŘÍTESKÝ - 3:0
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    27:48
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Bruslaři dlouho a trpělivě kombinovali v pásmu a to jim přináší ovoce v podání třetí branky. Kapitán Mladé Boleslavi David Výborný přihrál MATĚJI STŘÍTESKÉMU, který překonal od levého kruhu Petera Hamerlíka střelou k levé tyči. Asistence: David Výborný, Marek Trončinský.
     
    27:05
    Komplikace pro Třinec, který by měl hrát 58 sekund ve třech. Dvě minuty za podražení vyfasoval Lukáš Galvas (TRI).
     
    26:03
    Hrou vysokou holí se provinil Zbyněk Irgl (TRI), který byl potrestán dvěma minutami.
    23:08 Richard JARŮŠEK - 2:0
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    23:08
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Jako blesk z čistého nebe rozjásal boleslavskou ŠKOENERGO Arénu gól z hole RICHARDA JARŮŠKA, který si mazácky proklestil cestu až k brankáři a několika kličkami překonal Hamerlíka skvěle provedeným blafákem. Bez asistence.
    17:58 Lukáš PABIŠKA - 1:0
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    17:58
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Branku musel posuzovat ještě videorozhodčí, který ji však uznal. Tomáš Urban se dostal do přečíslení ještě společně s LUKÁŠEM PABIŠKOU, kterému z levého kruhu naservíroval puk a Pabiška už jej jen doklepl do odkryté klece, protože Hrubec neměl šanci se přemístit. Asistence: Tomáš Urban, Marek Trončinský.
     
    16:14
    Tomáš Kopecký (TRI) za brankou Mladé Boleslavi se dopustil hrubosti, za což si vysloužil dvě minuty a mohl dostat ještě pěstí od Richarda Jarůška. Oba soky od sebe ale rozhodčí včas odtrhli.
     
    15:35
    Poprvé se vylučuje na domácí straně. Dvouminutový trest za vysokou hůl dostal extřinecký Marek Trončinský (MBL).
     
    11:41
    Za hákování dostal dvě minuty Daniel Rákos (TRI). Uvidíme tedy další početní výhodu ve prospěch domácích.
     
    11:40
    Skvělá akce Radima Hrušky, který ale z bezprostřední blízkosti na Hamerlíka nevyzrál. Bruslaři si však zahrají přesilovku.
     
    00:30
    První vyloučení zápasu prichází hodně brzy. Za podražení byl vyloučen na dvě minuty Lukáš Doudera (TRI). Boleslavi se ale početní výhody příliš nedaří, zlomí tuto bilanci proti sokovi z Třince?
    Marken.cz

    Vojtěch Drbohlav

    Branky a nahrávky: 18. Pabiška (Urban, Trončinský), 24. Jarůšek, 28. Stříteský (Výborný, Trončinský), 46. Lenc (Hyka, Voráček) – 33. Jašek (Matuš)


    BK Mladá Boleslav: Rittich (Groh) – Stříteský, Voráček, Trončinský, Holub, Ovčačík, Kučný – Jarůšek, Výborný, Pabiška – Látal, Urban, Pacovský – Hyka, Žejdl, Lenc – Musil, Hruška, Bárta – Ďurač
    HC Oceláři Třinec: Hamerlík (Hrubec) – Linhart, Nosek, Doudera, Galvas, Doudera, Roman, Hrabal – Dravecký, Kopecký, Klepiš – Chmielewski, Plíhal, Rákos – Adamský, Polanský, Irgl – Hrňa, Matuš, Jašek – Rufer

    Rozhodčí: Hodek, Hribik – Lhotský, J. Svoboda

    Diváci: 3 812
    bahis siteleri