NY Rangers – Colorado 1:2 (kon.) | Carolina – New Jersey 1:5 (kon.) | Montreal – Washington 2:3 (kon.)
Ottawa – Chicago 4:3 (po pr.) | Detroit – Arizona 5:1 (kon.) | Nashville – Florida 1:2 (kon.)
Minnesota – Toronto 1:0 (kon.) | Vancouver – Dallas 2:4 (kon.)
po prodl.
Ottawa Senators
4:3 (2:0, 0:2, 1:1 - 1:0)
Chicago Blackhawks
Pátek 04.12.2015, 01:30 • Canadian Tire Centre, Ottawa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    46:30
    Mike Hoffman (OTT) sice reklamuje nafilmovaný pád, ale je to právě on, kdo je vyloučen na dvě minuty za podražení. Přesilovou hru si Chicago zahraje po komerční přestávce.
     
    43:34
    Trest za příliš mnoho hráčů na ledě dostává hostující Chicago. Šance pro Sens!
     
    26:13
    Nakonec se ale po komerční přestávce vylučuje. Na trestnou lavici zamířil Chris Neil (OTT) i Brandon Mashinter (CHI) a hraje se tak ve čtyřech.
     
    22:20
    A pro domácí bude ještě hůře! Jared Cowen (OTT) hned po buly vyhodil kotouč do hlediště a míří za Methotem na lavici hanby. Jedna minuta a 57 sekund přesilové hry pěti proti třem pro Chicago!
     
    22:16
    Tentokrát si přesilovou hru zahrají Blackhawks. Za příliš dlouhé držení kotouče v rukavici je vyloučen Marc Methot (OTT).
     
    19:48
    Nyní je navíc za hrubost vyloučen Andrew Shaw (CHI) a hosté se tak v první třetině gólu zřejmě nedočkají.
     
    07:16
    Máme tady první přesilovou hru zápasu. Marián Hossa (CHI) inkasoval čistý hit od Borowieckiho, který moc nezvládl a snažil se oplácet, za což inkasuje dvě trestné minuty.

    Lukáš Podleśny

    Branky a nahrávky: 2. Hoffman (Turris, Ryan), 8. Ryan (Karlsson, Hoffman), 44. Stone (Karlsson, Ryan), 61. Hoffman (Karlsson) – 24. Kane (Keith, Panarin), 37. Panarin (Kane, Anisimov), 53. Anisimov (Kane, Panarin)


    Ottawa Senators: Anderson (Driedger) – Karlsson, Methot, Ceci, Cowen, Wideman, Borowiecki, Wiercioch – Ryan, Turris, Hoffman – Stone, Pageau, Prince – Chiasson, Smith, Lazar – Neil, Greening
    Chicago Blackhawks: Crawford (Darling) – Hjalmarsson, Keith, Seabrook, van Riemsdyk, Rozsíval, Daley – Garbutt, Toews, Shaw – Kane, Anisimov, Panarin – Hossa, Kruger, Daňo – Terevainen, Kero, Mashinter

    Rozhodčí: Trevor Hanson, Ian Walsch – Steve Barton, Vaughan Rody

    Diváci: 17.171
    bahis siteleri