NY Rangers – Colorado 1:2 (kon.) | Carolina – New Jersey 1:5 (kon.) | Montreal – Washington 2:3 (kon.)
Ottawa – Chicago 4:3 (po pr.) | Detroit – Arizona 5:1 (kon.) | Nashville – Florida 1:2 (kon.)
Minnesota – Toronto 1:0 (kon.) | Vancouver – Dallas 2:4 (kon.)
konec
Detroit Red Wings
5:1 (3:0, 1:1, 1:0)
Arizona Coyotes
Pátek 04.12.2015, 01:30 • Joe Louis Arena, Detroit (kapacita 20027 míst) • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    44:28 Darren HELM - 5:1
     
    44:28
    Detroit právě vstřelil branku!
    Domácí přidávají další branku! Anders Lindbäck zastavil puk za vlastní brankou, pak ale předvedl obrovskou hrubku, když přímo namazal DARRENU HELMOVI před odkrytou branku! Helm v klidu poslal puk do branky a přidává pátou branku Detroitu! Bez asistence.
    27:18 Danny DEKEYSER - 4:1
     
    27:18
    Detroit právě vstřelil branku!
    Domácí si ale přeci jen berou třígólové vedení zpět! Pavel Dacjuk si dvakrát vyměnil kotouč s Jonathanem Ericssonem, jenž pak nabil na ránu DANNYMU DeKEYSEROVI, jehož tvrdý projektil skončil až v brance! Asistence: Jonathan Ericsson a Pavel Dacjuk.
    25:52 Jordan MARTINOOK - 3:1
     
    25:52
    Arizona právě vstřelila branku!
    Hostům se podařilo snížit! Navrátilec do sestavy Steve Downie nezazmatkoval za brankou soupeře a parádní přihrávkou našel na levém kruhu volného JORDANA MARTINOOKA, kterému se povedlo prostřelit vše, co mu stálo v cestě! Asistence: Steve Downie a Oliver Ekman-Larsson.
    19:36 Gustav NYQUIST - 3:0
     
    19:36
    Detroit právě vstřelil branku!
    A vzápětí přidávají domácí další branku! Darren Helm z obranného pásma našel ve střední třetině GUSTAVA NYQUISTA, jenž od červené čáry vyslal lehké nahození směrem na Smithovu branku, hostujícímu brankáři puk ale nepříjemně skočil a následně skončil za jeho zády! Asistence: Darren Helm a Mike Green.
    19:18 Nicklas KRONWALL - 2:0
     
    19:18
    Detroit právě vstřelil branku!
    Domácí v závěru první části hry přidávají další branku! Po parádní kombinaci se střelou z mezikruží prosazuje NIKLAS KRONWALL! Švédský obránce si i přes těsnou obranu hráčů Coyotes dvakrát vyměnil kotouč s Tomášem Tatarem a pak přesně zavěsil! Asistence: Tomáš Tatar a Pavel Dacjuk.
    12:30 Justin ABDELKADER - 1:0
     
    12:30
    Detroit právě vstřelil branku!
    Domácí se ujímají vedení! Dylan Larkin sebral za brankou kotouč váhajícímu Ekmanu-Larssonovi, přes dva bránící protihráče dokázal z otočky poslat puk před branku na JUSTINA ABDELKADERA, jenž prostřelil Mika Smithe v branec Coyotes! Asistence: Dylan Larkin.

    Adam Lacek

    Branky a nahrávky: 13. Abdelkader (Larkin), 20. Kronwall (Tatar, Dacjuk), 20. Nyquist (Helm, Green), 28. DeKeyser (Ericsson, Dacjuk), 45. Helm – 26. Martinook (Downie, Ekman-Larsson)


    Detroit Red Wings: Howard (Mrázek) – Kronwall, Green, DeKeyser, Ericsson, Smith, Marčenko – Larkin, Zetterberg (C), Abdelkader – Helm, Dacjuk, Pulkkinen – Nyquist, Sheahan, Tatar – Miller, Glendening, Richards. Trenér: Jeff Blashill.
    Arizona Coyotes: Smith (od 21. Lindbäck) – Ekman-Larsson, Stone, Grossmann, Murphy, Dahlbeck, Michálek – Rieder, Hanzal, Duclair – Domi, Vermette, Boedker – Martinook, Jeffrey, Downie – Richardson, Gordon, Chipchura. Trenér: Dave Tippett.

    Rozhodčí: Rank, O'Halloran – Murray, Galloway

    Diváci: 20027 (vyprodáno)
    bahis siteleri