Znojmo – EC-KAC 1:4 (kon.)
konec
HC LERAM Orli Znojmo
1:4 (0:1, 0:2, 1:1)
KAC Klagenfurt
Pátek 04.12.2015, 18:30 • Zimní stadion města Znojma • bet-at-home ICE Hockey League • 27. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:11
    Klagenfurt právě vstřelil branku!
    Hostům se podařilo rychle využít odkryté brány Znojma. JEAN-FRANCOIS JACQUES z levé strany trefuje prázdnou bránu a o vítězi je tak s největší pravděpodobností rozhodnuto. Asistence: Jamie Lundmark.
     
    41:57
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojmu se podařilo konečně překonat Brücklera! Číp přihrál na modrou čáru ANTONÍNU BOŘUTOVI, jenž nekompromisně střelil kotouč do brány! Asistence: Radek Číp, Roman Tomas.
     
    38:25
    Klagenfurt právě vstřelil branku!
    Znojmu se přesilová hra vůbec nevydařila a jejich soupeř jim posléze názorně ukázal, jak se dávají góly! STEVEN STRONG vybojoval kotouč, obešel tři hráče Znojma a ukázkově vymetl horní růžek branky! Bez asistence.
     
    28:07
    Klagenfurt právě vstřelil branku!
    Hosté jdou do dvoubrankového vedení! Střelu od modré šikovně tečoval Geier Nechvátalovi mezi betony a JEAN-FRANCOIS JACQUES pohotově doklepl kotouč do brány! Asistence: Manuel Geier.
     
    02:43
    Klagenfurt právě vstřelil branku!
    Už to vypadalo, že Orli oslabení ubrání, opak je však pravdou! OLIVER SETZINGER nabruslil po levé straně do pásma a rychlou střelou překonal Nechvátala! Asistence: Mark Popovic, Stefan Geier.

    Tomáš Teplý

    Branky a nahrávky: 42. Bořuta (Číp, Tomas) – 3. Setzinger (Popovic, S. Geier), 29. Jacques (M. Geier), 39. Strong, 58. Jacques (Lundmark)


    HC LERAM Orli Znojmo: Nechvátal (Fučík) – Stehlík, Šulák, Roupec, Biro, Štach, Bořuta, Bača – Beroun, Lattner, Novák – Tomas, Pucher, Rehuš – Šedivý, Bartoš, Yellow Horn – Špaček, Podešva, Číp – Csamango.
    KAC Klagenfurt: Brückler (Tuokkola) – Desantis, Kapstad, Popovic, Vallant, Strong, Schumnig – Geier M., Harand, Ganahl – Lundmark, Nordqvist, Jacques – Ban, Pöck, Walker.

    Rozhodčí: Gamper, Siegel – Pardatscher, Soos

    Diváci: 2639
    bahis siteleri