Letňany – Jihlava 4:5 (0:1 po s.n.) | HC Litvínov – Kladno 1:3 (kon.)
konec
HC Litvínov
1:3 (0:0, 1:3, 0:0)
Rytíři Kladno
Pondělí 07.12.2015, 17:00Extraliga staršího dorostu • 26. kolo
Partner:
     
    54:34
    Domácí přečkali dlouhá oslabení, a také budou mít možnost přesilové hry. Václav Veber si vyšlápl na jednoho z domácích borců, za což odjíždí na trestnou lavici za hrubost. Uvidíme, jestli se domácím podaří využít přesilovku a dostat se zpět do utkání!
     
    51:27
    Je tu další přesilová hra pro Kladno a teď už to začíná být se starším dorostem Litvínova vážné. Na trestnou lavici míří také podruhé v utkání – Karel Schmidmayer, který omylem zasáhl jednoho z hráčů Kladna vysokou holí.
     
    45:44
    Kladno má šanci svůj náskok ještě navýšit. Podruhé v utkání míří na trestnou lavici David Drašar. Jeden z nejproduktivnějších hráčů domácích se provinil podražením, čímž oslabil svůj tým.
     
    38:54
    Daniel Smrž odjíždí na trestnou lavici za nedovolené bránění a Litvínovští mají velkou šanci na zkorigování nepříznivého výsledku.
     
    35:38
    Přesilová hra domácích nebude trvat celé dvě minuty, protože i oni se teď provinili. David Drašar zahákoval ve snaze získat puk jednoho ze svých protihráčů, za což odjíždí po právu na trestnou lavici.
     
    33:55
    Kladenští si nepohlídali střídání a v jednu chvíli se jich na ledové ploše objevilo rovnou šest. To neuniklo pozornosti rozhodčích, kteří je trestají. Trest za příliš mnoho hráčů na ledě odpyká Ondřej Bláha.
     
    28:21
    Máme tu další vyloučení. Druhým vyloučeným hráčem Litvínova v utkání je Karel Schmidmayer. Nedávno příchozí posila domácího kádru se provinila podražením, což neuniklo hlavnímu rozhodčímu, který jí posílá rovnou na lavici hanby. Uvidíme, jak si Rytíři poradí se svou druhou přesilovkou.
     
    23:32
    Netrvalo dlouho, a první přesilovou hru si zahrají také domácí Chemici! Hned z kraje třetiny je na trestnou lavici poslán hostující Václav Veber, který podrazil jednoho z hráčů Litvínova.
     
    15:08
    Rozhodčí dnešního utkání budou poprvé vylučovat! První přesilovou hru zápasu si zahrají hostující Rytíři. Štěpán Urbánek se provinil nedovoleným bráněním, za což si odsedí dvě minuty na trestné lavici. Uvidíme, jak si Kladenští se svou první přesilovou hrou poradí.

    Martin Stříbrný

    Branky a nahrávky: 32. Kumov (Vopat) – 33. Kubík (Husarik), 37. Zelingr (Bláha), 38. Kubík (Husarik)


    HC Litvínov: Havlík (Kovařík) – Macháč, Havlík M., Havlík D., Kučera, Urbánek, Hipius, Cikánek, Nídl, Schmidmayer, Ineman, Vopat, Vébr, Drašar, Myšák, Vaněk, Helt, Kumov, Pavlíček, Bečvář.
    Rytíři Kladno: Stahl (Zázvorka) – Klusáček, Malý, Šíma, Zelingr, Veber, Müller, Kiml, Smrž, Řepka, Hrabík, Svoboda, Bláha, Kouba, Kučera, Husarik, Kovacs, Kubík.

    Rozhodčí: Krob – Votrubec, Ševic
    bahis siteleri