Letňany – Jihlava 4:5 (0:1 po s.n.) | HC Litvínov – Kladno 1:3 (kon.)
konec
HC Litvínov
1:3 (0:0, 1:3, 0:0)
Rytíři Kladno
Pondělí 07.12.2015, 17:00Extraliga staršího dorostu • 26. kolo
Partner:
     
    37:38
    Kladno právě vstřelilo branku!
    No vida. Rytíři z Kladna jdou do dvoubrankového trháku! Opět byla k vidění kombinace mezi ADAMEM KUBÍKEM a Pavlem Husarikem, kterou zakončil první jmenovaný přesně umístěnou střelu. Asistence: Pavel Husarik.
     
    36:59
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Kladenští využívají přesilovou hru a jdou do vedení! Velký talent kladenského hokeje – MATYÁŠ ZELINGR – schoval svou střelu od modré za bránícím hráčem, Havlík měl zcela zakrytý výhled, a kotouč se nakonec zastavil až v síti domácí brány. Asistence: Ondřej Bláha.
     
    32:51
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Tak to to domácím příliš dlouho nevydrželo... ADAM KUBÍK se dostal do střelecké pozice na levém kruhu a parádní ranou o tyč rozvlnil síť! Asistence: Pavel Husarik.
     
    31:23
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Domácí přečkali oslabení a teď jdou dokonce do vedení! První branku Litvínova vstřelil VASILIY KUMOV, který propálil Stahla ranou z otočky z mezikruží. Pro tohoto hráče je to tak první branka v dresu Chemiků! Asistence: Lukáš Vopat.

    Martin Stříbrný

    Branky a nahrávky: 32. Kumov (Vopat) – 33. Kubík (Husarik), 37. Zelingr (Bláha), 38. Kubík (Husarik)


    HC Litvínov: Havlík (Kovařík) – Macháč, Havlík M., Havlík D., Kučera, Urbánek, Hipius, Cikánek, Nídl, Schmidmayer, Ineman, Vopat, Vébr, Drašar, Myšák, Vaněk, Helt, Kumov, Pavlíček, Bečvář.
    Rytíři Kladno: Stahl (Zázvorka) – Klusáček, Malý, Šíma, Zelingr, Veber, Müller, Kiml, Smrž, Řepka, Hrabík, Svoboda, Bláha, Kouba, Kučera, Husarik, Kovacs, Kubík.

    Rozhodčí: Krob – Votrubec, Ševic
    bahis siteleri