Technika Brno – Nový Jičín 7:0 (kon.) | SK Karviná – Vsetín 1:10 (kon.) | Poruba 2011 – SHK Hodonín 2:3 (kon.)
Frýdek-M. – Opava 6:0 (kon.) | Kopřivnice – Mor. Budějovice 3:9 (kon.) | Břeclav – Val. Meziříčí 4:1 (kon.)
Klášterec nO – Havlíčkův Brod 2:3 (kon.) | Řisuty – Vrchlabí 3:2 (po pr.) | Děčín – Jablonec n/N 2:5 (kon.)
konec
HC Děčín
2:5 (1:0, 0:3, 1:2)
HC Vlci Jablonec nad Nisou
Středa 09.12.2015, 18:00 • HC Děčín • 2. liga skupina Západ • 24. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:34
    Děčín právě vstřelil branku!
    Medvědi se přeci jenom ještě dokázali prosadit a překonali nedobytného Stejskala v jablonecké brance. JAROSLAV HAŠEK se dostal k odraženému puku z hole jednoho z obránců Vlků a posílá puk za záda brankáře hostí. Bez asistence.
     
    47:35
    Vlci právě vstřelili branku!
    Z další takřka nenápadné akce se hosté znovu prosazují. V závaru před domácí brankou se nejlépe zorientoval LUKÁŠ TONDR a posílá puk znovu za bezmocného Štichu. Hned na to si oddechový čas vzala domácí lavička. Asistence: Kamil Bříška.
     
    40:06
    Vlci právě vstřelili branku!
    Velmi rychlou brankou dávají hosté hned v úvodu třetí třetiny. Hned po buly ve středovém kruhu dostal puk KAMIL BŘÍŠKA, který nakonec ujel úplně sám na domácí branku a svou střelou dokázal Štichu překonat. Hosté tak mají v zádech už tříbrankový náskok. Asistence: Petr Pilař, Jan Šulc.
     
    38:19
    Vlci právě vstřelili branku!
    V prostoru mezi kruhy byl připravený LUKÁŠ TONDR, kam na něho také mířila Pilařova přihrávka. První jmenovaný poté svou prudkou střelou vymetl v domácí brance všechny pavučiny. Hosté jdou do dvoubrankového náskoku. Asistence: Petr Pilař, Jan Šulc.
     
    35:26
    Vlci právě vstřelili branku!
    Hosté přidávají druhou branku v utkání a otáčejí tak skóre na svou vlastní stranu. JIŘÍ PEŘINA dostal puk na svoji hůl a takovou spíše vzdušnou střelou nakonec překonal Štichu v domácí brance. Medvědi tak nyní budou muset jednobrankovou ztrátu dotahovat. Asistence: Tomáš Čechura.
     
    31:28
    Vlci právě vstřelili branku!
    O tu ale v tuto chvíli přichází. Nejprve vyrazil střelu Lukáše Tondera před sebe, nikdo z domácích však puk nedokázal poslat pryč, a tak pro JANA ŠULCE nebyl žádný problém zasunout kotouč do odkryté domácí klece. Je tedy vyrovnáno a začíná se znovu od začátku. Asistence: Lukáš Tondr, Petr Pilař.
     
    12:06
    Děčín právě vstřelil branku!
    Medvědi jdou do vedení. Po krásně sehrané akci před hostující brankou dostal přesnou přihrávku od Daniela Volrába na svoji hůl LUKÁŠ ZIKA, který švihem překonává Stejskala v brance hostí. Asistence: Daniel Volráb, Michal Oliverius.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 13. Zika (Volráb, Oliverius), 59. Hašek – 32. Šulc (Tondr L., Pilař), 36. Peřina (Čechura), 39. Tondr L. (Pilař, Šulc), 41. Bříška (Pilař, Šulc), 48. Tondr L. (Bříška)


    HC Děčín: Šticha (od 51. Kácha) – Vaněk, Hříbal, Kaltenböck, Zdvořáček, Procházka, Klement, Kvaček, Michajličenko – Volráb, Hašek, Buďa – Oliverius, Zika, Kment – Fojt, Faigl, Sýkora – Chovanec
    HC Vlci Jablonec nad Nisou: Stejskal (Bouška) – Tondr M., Pilař, Čechura, Pavlů, Zeman, Abraham, Pulec – Šulc, Bříška, Tondr L. – Nevyhoštěný, Demel, Peřina, Mulač – Brokeš, Frk, Hric – Homolka

    Rozhodčí: Battěk – Beránek, Žídek
    bahis siteleri