Polsko – Slovensko 2:0 (kon.) | Švýcarsko – Česko 5:4 (kon.) | Švédsko – Finsko 5:4 (3:2 po s.n.)
konec
Švýcarsko
5:4 (0:1, 4:0, 1:3)
Česko
Sobota 12.12.2015, 11:30 • Hakametsä Ice Hall, Tampere (Finsko) • Mistrovství světa žen • O 3.–4. místo
Předzápasové kurzy
    50:41 KRUPNOVÁ - 5:4
     
    50:41
    Česko právě vstřelilo branku!
    Pojďme! Češky snižují na rozdíl jedné branky! Hana Koníčková skvěle rozjela protiútok 3 na 2, kdy předložila míček na pravou stranu Urbánkové, jejíž pokus byl zblokován pouze před ELIŠKU KRUPNOVOU, která z otočky dorážkou usměrnila míček po zemi za záda Schmidové – 5:4! Asistence: Tereza Urbánková.
    45:38 JAROLÍMOVÁ - 5:3
     
    45:38
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češky snižují na rozdíl dvou branek! Míček se po nepřesné střele odrazil od zadního mantinelu, hned dvě hráčky jej promáchly, až se odrazil před volnou ANET JAROLÍMOVOU, která jej pohotově doklepla za záda nepozorné Schmidové – 5:3! Asistence: Eliška Krupnová.
    DENISA RATAJOVÁ - 5:2
     
    43:13
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češky bleskově snižují! Po přihrávkách na pravé straně se míček dostal k Anet Jarolímové, jež vyslal krásnou křižnou přihrávku na DENISU RATAJOVOU, která se opřela do míčku a zamířila přesně do odkryté části branky – 5:5! Asistence: Anet Jarolímová.
    41:24 SCHEIDEGGEROVÁ - 5:1
     
    41:24
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Ale ne, tohle si Češky rozhodně nepřály! MARGRIT SCHEIDEGGEROVÁ si vzala míček na polovině hřiště, sběhla si na střed a poté skvělým prudkým švihem trefila přesně pod břevno branky Kubíčkové – 5:1! Asistence: Janine Wuthrichová.
    35:32 ULBEROVÁ - 4:1
     
    35:32
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Asi jsem to zakřikl. Po kombinaci na pravé straně bleskově otočila hru Bartschiová na levou stranu k SERANIY ULBEROVÉ, která sice rána příliš nesedla, nicméně skákavý míček zamířil za záda Kubíčkové – 4:1! Asistence: Nina Bartschiová.
    29:47 BARTSCHIOVÁ - 3:1
     
    29:47
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Češky nyní znovu zaspaly a Švýcarky přidávají v krátkém sledu další branku! Na pravé straně se k balonku dostala Ruttimannová, která si všimla volné NINY BARTSCHIOVÉ, kterou našla přesnou křižnou přihrávkou a švýcarská útočnice pouze zamířila do prázdné branky, Kubíčková neměla šanci zasáhnout – 3:1! Asistence: Corin Ruttimannová.
    29:02 ULBEROVÁ - 2:1
     
    29:02
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Bohužel, Švýcarky jdou do vedení! Výbornou práci odvedla za brankou Stellaová, která si míček pokryla a poté jej bleskově poslal na bližší tyč SERAINĚ ULBEROVÉ, která jen procedila za záda Lenky Kubíčkové – 2:1! Asistence: Tanja Stellaová.
    28:43 MARTIOVÁ - 1:1
     
    28:43
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno! Švýcarky dlouho kombinovaly na polovině hřiště, až von Rickenbachová bleskově posunula míček na FLURINU MARTIOVOU, která se do něj opřela a pověsila jej přesně pod břevno branky Lenky Kubíčkové – 1:1! Asistence: Priska von Rickenbachová.
    02:40 ČAPKOVÁ - 0:1
     
    02:40
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češky jdou do vedení! Po křižné přihrávce se míčku zmocnila MARTINA ČAPKOVÁ, která si potáhla míček a poté krásnou ranou z dálky trefila přesně pod břevno švýcarské branky – 0:1! Asistence: Klára Leierová.

    Daniel Kinc

    Branky a nahrávky: 29. Martiová (Rickenbachová), 30. Ulberová (Stellaová), 30. Bartschiová (Ruttimannová), 36. Ulberová (Bartschová), 42. Scheideggerová (Wuthrichová) – 3. Čapková (Leierová), 44. Ratajová (Jarolímová), 46. Jarolímová (Krupnová), 51. Krupnová (Urbánková)


    Švýcarsko: Schmidová (Bircherová) – von Rickenbachová, Martiová, Sgierová, Putziová, Mischlerová, Wuthrichová, Haubiová – Bartschiová, Ruttimannová, Wikiová – Zwinggliová, Ulberová, Stellaová – Ludwigová, Scheideggerová, Chalveratová – Dominioniová, Cinaová.
    Trenér: Sascha Brendler

    Česko: Kubíčková (Ranochová) – Leierová, Čapková, Billá, Koníčková, Paloncyová, Rybičková, Hyršlová – Urbánková, Krupnová, Ratajová – Sládečková, Mlejnková, Řepková – Vrátná, Jarolímová, Vojáčková – Bočanová, Enenkelová
    Trenér: Miroslav Janovský

    Rozhodčí: Tom Kirjonen, Jyrki Sirkka
    bahis siteleri