Polsko – Slovensko 2:0 (kon.) | Švýcarsko – Česko 5:4 (kon.) | Švédsko – Finsko 5:4 (3:2 po s.n.)
konec
Švýcarsko
5:4 (0:1, 4:0, 1:3)
Česko
Sobota 12.12.2015, 11:30 • Hakametsä Ice Hall, Tampere (Finsko) • Mistrovství světa žen • O 3.–4. místo
Předzápasové kurzy
     
    59:45
    Na brankovišti byla volná Jarolímová, její rána mířila vedle!
     
    58:57
    Oddechový čas pro česká národní tým!
    50:41 KRUPNOVÁ - 5:4
     
    50:41
    Česko právě vstřelilo branku!
    Pojďme! Češky snižují na rozdíl jedné branky! Hana Koníčková skvěle rozjela protiútok 3 na 2, kdy předložila míček na pravou stranu Urbánkové, jejíž pokus byl zblokován pouze před ELIŠKU KRUPNOVOU, která z otočky dorážkou usměrnila míček po zemi za záda Schmidové – 5:4! Asistence: Tereza Urbánková.
     
    47:57
    Přesilovka pro Švýcarky. Vyloučena Klára Leierová na dvě minuty za bránění ve hře.
     
    47:35
    Po přihrávce Urbánkové se mohla dostat k dorážce dostat Krupnová, nicméně skákavý míček na brankovišti netrefila!
     
    46:06
    Fantastická Kubíčová! Tohle byl zákrok mistrovství v podání české brankářky! Do prázdné branky již mířila do protipohybu Nina Bartschiová, ovšem její ránu do šibenice česká brankářka skvěle vykopla pravou nohou! Neskutečný zákrok!
    45:38 JAROLÍMOVÁ - 5:3
     
    45:38
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češky snižují na rozdíl dvou branek! Míček se po nepřesné střele odrazil od zadního mantinelu, hned dvě hráčky jej promáchly, až se odrazil před volnou ANET JAROLÍMOVOU, která jej pohotově doklepla za záda nepozorné Schmidové – 5:3! Asistence: Eliška Krupnová.
     
    44:50
    Češkám však při přesilovce utekl Ruttimannová, která se dostala až před Kubíčkovou, ale její rána skončila pouze na pravé tyči české branky!
     
    44:35
    Další faul Švýcarek! Vyloučena Priska von Rickenbachová na dvě minut za blokování hole.
    DENISA RATAJOVÁ - 5:2
     
    43:13
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češky bleskově snižují! Po přihrávkách na pravé straně se míček dostal k Anet Jarolímové, jež vyslal krásnou křižnou přihrávku na DENISU RATAJOVOU, která se opřela do míčku a zamířila přesně do odkryté části branky – 5:5! Asistence: Anet Jarolímová.
     
    42:58
    Přesilovka pro český tým! Vyloučena Flurina Martiová na dvě minuty za faul na Denisu Ratajovou.
    41:24 SCHEIDEGGEROVÁ - 5:1
     
    41:24
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Ale ne, tohle si Češky rozhodně nepřály! MARGRIT SCHEIDEGGEROVÁ si vzala míček na polovině hřiště, sběhla si na střed a poté skvělým prudkým švihem trefila přesně pod břevno branky Kubíčkové – 5:1! Asistence: Janine Wuthrichová.
     
    36:38
    Fantastická Kubíčková nyní zamezila další brance! Zwiggiová si naběhla na křižnou přihrávku, avšak česká brankářka její ránu do odkryté klece skvěle pokryla!
    35:32 ULBEROVÁ - 4:1
     
    35:32
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Asi jsem to zakřikl. Po kombinaci na pravé straně bleskově otočila hru Bartschiová na levou stranu k SERANIY ULBEROVÉ, která sice rána příliš nesedla, nicméně skákavý míček zamířil za záda Kubíčkové – 4:1! Asistence: Nina Bartschiová.
     
    34:01
    Vyloučena česká kapitánka Denisa Billá, která si odpyká dvě minuty za bránění ve hře.
    29:47 BARTSCHIOVÁ - 3:1
     
    29:47
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Češky nyní znovu zaspaly a Švýcarky přidávají v krátkém sledu další branku! Na pravé straně se k balonku dostala Ruttimannová, která si všimla volné NINY BARTSCHIOVÉ, kterou našla přesnou křižnou přihrávkou a švýcarská útočnice pouze zamířila do prázdné branky, Kubíčková neměla šanci zasáhnout – 3:1! Asistence: Corin Ruttimannová.
    29:02 ULBEROVÁ - 2:1
     
    29:02
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Bohužel, Švýcarky jdou do vedení! Výbornou práci odvedla za brankou Stellaová, která si míček pokryla a poté jej bleskově poslal na bližší tyč SERAINĚ ULBEROVÉ, která jen procedila za záda Lenky Kubíčkové – 2:1! Asistence: Tanja Stellaová.
    28:43 MARTIOVÁ - 1:1
     
    28:43
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno! Švýcarky dlouho kombinovaly na polovině hřiště, až von Rickenbachová bleskově posunula míček na FLURINU MARTIOVOU, která se do něj opřela a pověsila jej přesně pod břevno branky Lenky Kubíčkové – 1:1! Asistence: Priska von Rickenbachová.
     
    26:16
    Velká šance Švýcarek! von Rickenbachová se už tlačila k dorážce do prázdné branky, nicméně česká brankářka pas na obránkyni Švýcarek zastavila perfektním zákrokem levou nohou!
     
    17:29
    Řepková utekla v přečíslení 2 na 1 a pokusila se míček předložit před prázdnou branku Sládečkové, ta však skákavý míček nedokázal trefit!
     
    14:14
    Kubíčková nejprve dobře pokryla ránu a pokusila se rychle vyhodit, nicméně míček zachytila Bartschiová, jejíž pokus vytáhla česká brankářka ramenem nad branku!
     
    13:39
    Po přihrávce Čapkové se odhodlala k ráně okamžitě Krupnová, ale její přízemní rána mířila vedle švýcarské branky!
     
    09:19
    Na druhé straně se skvěle přemístila proti ráně Ludwigové Kubíčková, která utěsnila mezírku u tyčky rychlým přesunem!
     
    03:13
    Znovu v šanci byla aktivní Sládečková, která se dostala k dorážce po ráně z dálky, nicméně její pokus mířil těsně vedle levé tyče branky Švýcarek!
    02:40 ČAPKOVÁ - 0:1
     
    02:40
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češky jdou do vedení! Po křižné přihrávce se míčku zmocnila MARTINA ČAPKOVÁ, která si potáhla míček a poté krásnou ranou z dálky trefila přesně pod břevno švýcarské branky – 0:1! Asistence: Klára Leierová.
     
    01:00
    Obrovská šance Češek! Sládečková v přečíslení 2 na 1 předložila míček před prázdnou branku Mlejnkové, která však míček poslal pouze nad branku!

    Daniel Kinc

    Branky a nahrávky: 29. Martiová (Rickenbachová), 30. Ulberová (Stellaová), 30. Bartschiová (Ruttimannová), 36. Ulberová (Bartschová), 42. Scheideggerová (Wuthrichová) – 3. Čapková (Leierová), 44. Ratajová (Jarolímová), 46. Jarolímová (Krupnová), 51. Krupnová (Urbánková)


    Švýcarsko: Schmidová (Bircherová) – von Rickenbachová, Martiová, Sgierová, Putziová, Mischlerová, Wuthrichová, Haubiová – Bartschiová, Ruttimannová, Wikiová – Zwinggliová, Ulberová, Stellaová – Ludwigová, Scheideggerová, Chalveratová – Dominioniová, Cinaová.
    Trenér: Sascha Brendler

    Česko: Kubíčková (Ranochová) – Leierová, Čapková, Billá, Koníčková, Paloncyová, Rybičková, Hyršlová – Urbánková, Krupnová, Ratajová – Sládečková, Mlejnková, Řepková – Vrátná, Jarolímová, Vojáčková – Bočanová, Enenkelová
    Trenér: Miroslav Janovský

    Rozhodčí: Tom Kirjonen, Jyrki Sirkka
    bahis siteleri