Chodov – Bulldogs 9:1 (kon.) | Litvínov – Tatran 5:15 (kon.) | Královské Vinohrady – Otrokovice 4:6 (kon.)
Ostrava – Pardubice 12:5 (kon.)
konec
FBC ČPP Bystroň Group Ostrava
12:5 (5:1, 0:2, 7:2)
Sokoli Pardubice
Neděle 13.12.2015, 18:00 • ČPP Aréna Ostrava • Livesport Superliga • 14. kolo
Předzápasové kurzy
     
    57:28
    Ostrava právě vstřelila branku!
    PETR TRULÍK napodobuje Jana Kolajtu a završuje hattrick. Ani herní situace 4 na 4 nebyla pro Ostravany překážkou ke střelecké aktivitě a na vlastní kůži to poznal i sám gólman Levínský, jenž nestihl zlikvidovat letící míček. Asistence: Filip Hrabal.
     
    54:39
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Tady nestačil ani obětavý Levínského skok do strany. JAN KOLAJTA skvostně usměrnil ránu mimo dosah maskovaného muže a připisuje na své konto hattrick! Asistence: Filip Hrabal.
     
    53:10
    Ostrava právě vstřelila branku!
    JAN KOLAJTA dává druhou branku v rozmezí necelé minuty a završuje desítku v pardubické kleci. Při Levínského zákroku na strážce Sokolu spadla klec, přesto se míček mezi tyče dostal ještě v době, kdy konstrukce stála v povolené poloze. Asistence: Tomáš Vojtíšek.
     
    52:32
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Brejkové situaci ostravského celku nechybělo takřka nic. Pojištění vedení provedl přesvědčivým uklizením míčku do volné mezírky JAN KOLAJTA. Bez asistence.
     
    50:12
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Přesilovková kombinace dostává gólovou příchuť. Marek Ďopan naservíroval ideální střeleckou šanci pro MICHALA JANEČKA, a tak se zrodila pátá branková akce Sokolu. Závěr nejspíše bude zajímavý, neboť rozdíl není s ohledem na zbývající čas nijak zásadní. Asistence: Marek Ďopan.
     
    48:01
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Spolupráce mezi Martinem Zozulákem a MARKEM ĎOPANEM končí vlnící se síťkou za Lajovými zády. Střeleckou možnost využil druhý jmenovaný bez výraznější chyby a proměnil situaci po volném úderu do podoby čtvrtého gólu z dílny Východočechů. Asistence: Martin Zozulák.
     
    44:28
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Před brankou pardubického týmu se objevil TOMÁŠ VOJTÍŠEK, jemuž bylo umožněno odebrat míček obránci a ještě k tomu bleskově vystřelit. Levínský nedokázal polapit skvěle vyslaný bekhendový pokus. Bez asistence.
     
    42:46
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Bezprostředně po rozehrání v blízkosti pardubické branky se prodral k míčku PETR TRULÍK, ten se zbavil všech protihráčů a posunul Ostravu znovu o krok blíže k plnému bodovému zisku. Bez asistence.
     
    40:41
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Florbalisté domácích nakousli poslední dějství z jejich pohledu nejlepším možným způsobem. Vedení o tři branky zajistil PATRIK ŠIMÍČEK, jenž v rychlosti překonal dezorientovanou obranu Pardubic a zakončil do nechytatelných míst. Asistence: Tomáš Vojtíšek.
     
    30:58
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Hosté postupně mažou ztrátu z úvodní třetiny a aktuálně ztrácí už pouhé dvě branky. Třetí východočeský gól založil Janeček, který předložil míček nestřeženému DOMINIKU NIKOLASI CHMELAŘOVI. S nabídnutou pozicí si poradil nekompromisně. Asistence: Michal Janeček.
     
    24:49
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Nahození od půlky hřiště naplno ty nejoptimističtější východočeské představy a rozvlnilo síť Lajovy svatyně. Ukázkově umístěnou dělovkou zaskočil gólmana DOMINIK NIKOLAS CHMELAŘ a zmírnil rozdíl ve skóre. Asistence: Adam Šťastný
     
    19:31
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Do svatyně pardubického výběru pronikl další projektil. Dostatečný prostor k vyprodukování palebného pokusu si udělal PETR TRULÍK a přibaluje hostům na odchodu do šatny pátou ránu do jejich sebevědomí. Asistence: Filip Hrabal.
     
    16:43
    Ostrava právě vstřelila branku!
    VÁCLAV KOMAČKA si připisuje dnešní druhý zásah. Při této situaci se sebevědomě vrhl proti hostující defenzivě a s přehledem zvýšil už na tříbrankový rozdíl ve skóre. Bez asistence.
     
    16:19
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Nakonec se přece jen daří domácím dostrkat míček za čáru. Ostrava způsobila zmatek v brankovišti Levínského a to byla voda na mlýn ADAMA ZBOŘILA, jehož okamžitá střela nepoznala překážku. Asistence: Patrik Šimíček.
     
    14:16
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Jednoduchá akce z produkce ostravského družstva vrcholí druhým gólem během krátkého úseku hry. VÁCLAV KOMAČKA prověřil pozornost Levínského ranou z poměrně nemalé vzdálenosti a nemusel svého rozhodnutí ani na vteřinu litovat. Asistence: Tomáš Vojtíšek.
     
    12:52
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Tentokrát chybovali hostující, z čehož bez váhání těžil nejblíže stojící PATRIK ŠIMÍČEK. Střelec převzal skvostnou přihrávku od Vojtíška z otočky a vyslal neomylný výpal do odkrytého prostoru. Skóre je 1:1 a začíná se v podstatě od začátku. Asistence: Tomáš Vojtíšek.
     
    05:11
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Nepřesnost v rozehře byla Pardubickými nemilosrdně proměněna v gólovou situaci. MAREK ĎOPAN ukořistil ve středu hřiště míček a bleskově se s ním proběhl až k Lajovi, před nímž už měl jednoduchou práci. Bez asistence.

    Tadeáš Mima

    Branky a nahrávky: 13. Šimíček (Vojtíšek), 15. Komačka (Vojtíšek), 17. Zbořil (Šimíček), 17. Komačka, 20. Trulík (Hrabal), 41. Šimíček (Vojtíšek), 43. Trulík, 45. Vojtíšek, 53. Kolajta, 54. Kolajta (Vojtíšek), 55. Kolajta (Hrabal), 58. Trulík (Hrabal) – 6. Ďopan, 25. Chmelař (Šťastný), 31. Chmelař (Janeček), 49. Ďopan (Zozulák), 51. Janeček (Ďopan)

    Karty: 1 57. Škeřík (PCE)


    FBC ČPP Bystroň Group Ostrava: Laja (Klobučník) – Svačinka, Trulík, Šimčík, Macháček, Lipový, Hrabal, Dombrovský, Šimíček, Klečka, Kolajta, Vojtíšek, Plíhal, Pastor, Řezáč, Cirkl, Ivan, Komačka, Zbořil
    Sokoli Pardubice: Levínský (Víšek) – Oubrecht, Kunt, Šťastný, Petr, Janeček, Brychta, Zozulák, Junek, Teichman, Lisa, Bahník, Dlesk, Škeřík, Bartoš, Pakosta, Nikolas Chmelař, Ďopan, Formánek

    Rozhodčí: Kamil Sojka a Tomáš Sojka

    Diváci: 81
    bahis siteleri