NY Islanders – New Jersey 4:0 (kon.) | St. Louis – Colorado 1:3 (kon.) | Chicago – Vancouver 4:0 (kon.)
konec
St. Louis Blues
1:3 (0:2, 0:0, 1:1)
Colorado Avalanche
Pondělí 14.12.2015, 00:00 • Scottrade Center, St. Louis • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:39 Carl SODERBERG - 1:3
     
    59:38
    Colorado právě vstřelilo branku!
    CARL SODERBERG posílá puk do prázdné brány a pátým gólem v letošní sezóně NHL pečetí vítězství Colorada Avalanche!! Alexander Steen neudržel útočné pásmo a Carl Soderberg ze středního pásma puk poslal do prázdné brány. Asistence: Gabriel Landeskog.
    52:55 Vladimir TARASENKO - 1:2
     
    52:55
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    VLADIMIR TARASENKO střílí na své narozeniny gól a vrací St. Louis Blues v přesilové hře zpět do hry!! Konečně, je třeba říci, se Blues prosadili. Kevin Shattenkirk tvrdě vypálil od modré čáry a Vladimir Tarasenko se u levé tyče dostal k volnému puku, který o brusli brankáře Semjona Varlamova dopravil k levé tyči. Asistence: David Backes, Kevin Shattenkirk.
    11:50 John MITCHELL - 0:2
     
    11:50
    Colorado právě vstřelilo branku!
    JOHN MITCHELL střílí gól a posílá Avalanche do dvoubrankového vedení!! John Mitchell dostal krásnou přihrávku před bránu od zadního mantinelu od Alexe Tanguaye a v těžké pozici dokázal zamířit přesně k levé tyči. Asistence: Alex Tanguya, Brandon Gormley.
    06:09 Jack SKILLE - 0:1
     
    06:09
    Colorado právě vstřelilo branku!
    JACK SKILLE střílí svůj třetí gól v letošní sezóně NHL a posílá Colorado Avalanche do vedení!! Jack Skille dostal přihrávku do jízdy od Michajla Grigorenka a z pravého kruhu pro vhazování zamířil mezi vyrážečkou a pravým betonem Jakea Allena přesně ke vzdálenější levé tyči. Asistence: Michajl Grigorenko.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 53. Tarasenko (Backes, Shattenkirk) – 7. Skille (Grigorenko), 12. Mitchell (Tanguay, Gormley), 60. Soderberg (Landeskog)


    St. Louis Blues: Allen (Elliott) – Gunnarsson, Parayko – Lindbohm, Shattenkirk – Bouwmeester, Pietrangelo (A) – Upshall, Brodziak, Reaves – Jaškin, Lehtera, Fabbri – Steen (A), Backes (C), Brouwer – Paajarvi, Stastny, Tarasenko.
    Colorado Avalanche: Varlamov (Berra) – Gormley, Guenin – Holden, Barrie – Beauchemin, Johnson – McLeod (A), Grigorenko, Skille – Tanguay, Mitchell, Iginla (A) – Martinsen, Sodeberg, Comeau – Landeskog (C), MacKinnon, Duchene.

    Rozhodčí: Rob Martell, Frederick L'Ecuyer – Jonny Murray, Darren Gibbs
    bahis siteleri