NY Islanders – New Jersey 4:0 (kon.) | St. Louis – Colorado 1:3 (kon.) | Chicago – Vancouver 4:0 (kon.)
konec
Chicago Blackhawks
4:0 (1:0, 0:0, 3:0)
Vancouver Canucks
Pondělí 14.12.2015, 01:00 • United Center, Chicago (kapacita 22428 míst) • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:50 Brandon MASHINTER - 4:0
     
    59:50
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Po vyhraném vhazování ale ještě přichází jedna branka! Ryan Miller sice dokázal zastavit tvrdou ránu Trevora Daleyho od modré čáry, k odraženému puku se ovšem dostal BRANDON MASHINTER a svým prvním gólem ve své kariéře v NHL uzavírá skóre dnešního zápasu! Asistence: Trevor Daley a Dennis Rasmussen.
    59:29 Andrew SHAW - 3:0
     
    59:29
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Je rozhodnuto! ANDREW SHAW dobruslil kotouč v rohu útočného pásma, naznačil přihrávku, kličkou se zbavil bránícího Webera a akci dokončil úspěšnou střelou do odkryté vancouverské klece! Asistence: Niklas Hjalmarsson.
    51:36 Dennis RASMUSSEN - 2:0
     
    51:36
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Domácí se ujímají dvoubrankového vedení! Andrew Shaw si elegantně zpracoval puk na útočné modré čáře, předal jej na druhou stranu pro Bickella, který se štěstím prostřelil Millera a puk pomalu klouzal do branky Canucks. Kotouč nakonec ještě z brankové čáry dorazil do branky DENNIS RASMUSSEN! Asistence: Bryan Bickell a Andrew Shaw.
    11:51 Duncan KEITH - 1:0
     
    11:51
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Tentokrát už je to branka! Artěmi Panarin podržel kotouč u levého mantinelu, poté jemnou přihrávkou našel na levém kruhu DUNCANA KEITHE, jehož skrytá rána se ještě otřela o Hansena a skončila za Millerovými zády! Asistence: Artěmi Panarin a Patrick Kane.

    Adam Lacek

    Branky a nahrávky: 12. Keith (Panarin, Kane), 52. Rasmussen (Bickell, Shaw), 60. Shaw (Hjalmarsson), 60. Mashinter (Daley, Rasmussen)


    Chicago Blackhawks: Crawford (Darling) – Keith, van Riemsdyk, Hjalmarsson, Seabrook, Daley, Rundblad – Teräväinen, Toews (C), Hossa – Panarin, Anisimov, Kane – Bickell, Rasmussen, Shaw – Mashinter, Krüger, Desjardins. Trenér: Joel Quenneville.
    Vancouver Canucks: Miller (Markström) – Edler, Tanev, Weber, Hutton, Biega, Bartkowski – D. Sedin, H. Sedin (C), Hansen – Baertschi, Horvat, Burrows – Higgins, McCann, Vrbata – Dorsett, Cracknell, Prust. Trenér: Willie Desjardins.

    Rozhodčí: Kozari, O'Halloran – Sericolo, Cvik

    Diváci: 21711
    bahis siteleri