Boston – Edmonton 2:3 (po pr.) | Pittsburgh – Washington 1:4 (kon.) | Columbus – Tampa 1:2 (kon.)
Ottawa – Los Angeles 5:3 (kon.) | Detroit – Buffalo 1:2 (kon.)
po prodl.
Boston Bruins
2:3 (0:2, 1:0, 1:0 - 0:1)
Edmonton Oilers
Úterý 15.12.2015, 01:00 • TD Garden, Boston • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:41 Andrej SEKERA - 2:3
     
    60:41
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Historie se opakuje a postaral se o to dámy a pánové ANDREJ SEKERA!! Andrej Sekera vypálil z prostoru mezi kruhy a Jonas Gustavsson dokázal jeho střelu vyrazit, český hokejista se ale poté dostal k dorážce a zamířil přesně do levého horní rohu. Asistence:
    55:22 Brad MARCHAND - 2:2
     
    55:22
    Bruins právě vstřelili branku!
    BRAD MARCHAND vyrovnává na 2:2 a TD Garden vybuchla radostí!! Brad Marchand napřáhl v pravém kruhu pro vhazování k parádní střele, kterou vymetl přesně vzdálenější levý horní roh brány Cama Talbota. Asistence: Landon Ferraro, Patrice Bergeron.
    33:29 Matt BELESKEY - 1:2
     
    33:29
    Bruins právě vstřelili branku!
    MATT BELESKEY skóruje kuriózní gól a vrací Boston Bruins zpět do hry!! Matt Beleskey si z pravého křídla vybruslil před bránu a u pravé tyče stačil puk mezi nohama usměrnit mezi tři tyče. Kotouč se vzápětí od pravé tyče odrazil do nohy Cama Talbota a poté do sítě. Asistence: David Krejčí, Zdeno Chára.
    13:58 Ryan NUGENT-HOPKINS - 0:2
     
    13:58
    Edmonton právě vstřelil branku!
    RYAN NUGENT-HOPKINS zvyšuje na 2:0 a Boston Bruins se ocitá v nemalých problémech!! Zdeno Chára v rohu kluziště prohrál osobní souboj s Jordanem Eberlem, který před bránou našel Ryana Nugenta-Hopkinse. První jeho střela sice byla zablokována, Jonas Gustavsson ale šel reflexivně na zem, čehož Ryan Nugent-Hopkins využil a poslal puk do odkryté brány. Asistence: Jordan Eberle, Nikita Nikitin.
    08:29 Jordan EBERLE - 0:1
     
    08:29
    Edmonton právě vstřelil branku!
    JORDAN EBERLE skóruje a trestá Boston za neproměněné šance!! Oilers vypálili od modré čáry a puk se odrazil od mantinelu za bránou k Jordanovi Eberlemu, který z úhlu u levé tyče uklidil puk do prázdné brány. Asistence: Erik Gryba, Brandon Davidson.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 34. Beleskey (Krejčí, Chára), 56. Marchand (Ferraro, Bergeron) – 9. Eberle (Gryba, Davidson), 14. Nugent-Hopkins (Eberle, Nikitin), 61. Sekera (Eberle, Nugent-Hopkins)


    Boston Bruins: Gustavsson (Rask) – Krug, K. Miller, Seidenberg, C. Miller, Chára (C), McQuaid – Marchand, Bergeron (A), Connolly – Beleskey, Krejčí (A), Eriksson – Vatrano, Spooner, Hayes – Ronaldo, M. Talbot, Ferraro. Hlavní trenér: Claude Julien.
    Edmonton Oilers: C. Talbot (Nilsson) – Davidson, Gryba, Nikitin, Schultz, Nurse, Sekera – Hall (A), Draisaitl, Purcell – Khaira, Nugent-Hopkins (A), Eberle (A) – Hendricks, Letestu, Korpikoski – Gazdic, Lander, Pakarinen. Hlavní trenér: Todd McLellan.

    Rozhodčí: Eric Furlatt, Chris Lee – Brian Murphy, David Brisebois