Boston – Edmonton 2:3 (po pr.) | Pittsburgh – Washington 1:4 (kon.) | Columbus – Tampa 1:2 (kon.)
Ottawa – Los Angeles 5:3 (kon.) | Detroit – Buffalo 1:2 (kon.)
po prodl.
Boston Bruins
2:3 (0:2, 1:0, 1:0 - 0:1)
Edmonton Oilers
Úterý 15.12.2015, 01:00 • TD Garden, Boston • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:41 Andrej SEKERA - 2:3
     
    60:41
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Historie se opakuje a postaral se o to dámy a pánové ANDREJ SEKERA!! Andrej Sekera vypálil z prostoru mezi kruhy a Jonas Gustavsson dokázal jeho střelu vyrazit, český hokejista se ale poté dostal k dorážce a zamířil přesně do levého horní rohu. Asistence:
     
    55:22
    Gól je potvrzen a stav utkání mezi Bostonem a Edmontonem je vyrovnaný 2:2.
     
    55:22
    Trenér Todd McLellean si ještě vyžádal Coach Challenge kvůli možnému ofsajdu.
    55:22 Brad MARCHAND - 2:2
     
    55:22
    Bruins právě vstřelili branku!
    BRAD MARCHAND vyrovnává na 2:2 a TD Garden vybuchla radostí!! Brad Marchand napřáhl v pravém kruhu pro vhazování k parádní střele, kterou vymetl přesně vzdálenější levý horní roh brány Cama Talbota. Asistence: Landon Ferraro, Patrice Bergeron.
     
    55:05
    Torey Krug vypálil od modré čáry a jeho střela byla tečována těsně vedle vzdálenější pravé tyče!
     
    52:34
    Brad Marchand vypálil z pravého kruhu pro vhazování a Cam Talbot ukryl puk mezi rukou a tělem! Další fantastický a důležitý zákrok brankáře Edmontonu Oilers.
     
    51:31
    Zdeno Chára napřáhl od modré čáry ke tvrdé střele, která směřovala přesně do pravého horního rohu, Cam Talbot ale ukryl puk v lapačce!
     
    50:22
    Matt Beleskey mířil z levého křídla na vzdálenější pravou tyč, Cam Talbot byl ale připraven a po skvělém zákroku puk ukryl v lapačce!
     
    48:58
    Matt Beleskey se ocitl u pravé tyče v obrovské šanci, Eric Gryba ale jeho střelu z blízkosti přizvedl do ochranné sítě!
     
    47:27
    Zdeno Chára na pravém křídle tvrdě vypálil svou holí a jeho střela směřovala přesně ke vzdálenější levé tyči, Cam Talbot ji ale dokázal pravým betonem vyrazit! Skvělý zákrok.
     
    42:23
    Brad Marchand (BOS) dostal menší trest, 2 minuty hákování.
     
    39:50
    Mark Letestu (EDM) dostal menší trest, 2 minuty podražení.
     
    36:39
    Ryan Nugent-Hopkins se ocitl před bránou v dobré šanci, jeho střela ale skončila na levém betonu Jonase Gustavssona a následná dorážka Lukea Gazdica mezi tři tyče nezamířila.
     
    35:17
    Bruins vypálili z pravého křídla a Cam Talbot ukryl puk lapačce! Parádní semafor.
    33:29 Matt BELESKEY - 1:2
     
    33:29
    Bruins právě vstřelili branku!
    MATT BELESKEY skóruje kuriózní gól a vrací Boston Bruins zpět do hry!! Matt Beleskey si z pravého křídla vybruslil před bránu a u pravé tyče stačil puk mezi nohama usměrnit mezi tři tyče. Kotouč se vzápětí od pravé tyče odrazil do nohy Cama Talbota a poté do sítě. Asistence: David Krejčí, Zdeno Chára.
     
    29:05
    Frank Vatrano se u pravé tyče dostal ke třem dorážkám, Cam Talbot ale předvedl solidní zákroky a ani jednou puk za svá záda nepustil!
     
    23:48
    Justin Schultz vypálil z pravého křídla a před bránou jeho střelu skvěle tečoval Taylor Hall, od jehož hole se puk odrazil do horní tyče!
     
    23:31
    Patrice Bergeron mohl u levé tyče po přihrávce z pravého křídla dorážet puk do prázdné brány, jenže mu rozhodující chvíli přeskočil hůl.
     
    19:21
    Dennis Seiderberg (BOS) dostal menší trest, 2 minuty držení.
     
    17:55
    Torey Krug tvrdě vypálil od modré čáry, Cam Talbot ale jeho střelu dobře viděl a pravým betonem ji vyrazil!
     
    15:58
    Taylor Hall (EDM) dostal menší trest, 2 minuty vražení na hrazení.
     
    15:33
    Adam McQuaid (BOS) dostal menší trest, 2 minuty hákování.
    13:58 Ryan NUGENT-HOPKINS - 0:2
     
    13:58
    Edmonton právě vstřelil branku!
    RYAN NUGENT-HOPKINS zvyšuje na 2:0 a Boston Bruins se ocitá v nemalých problémech!! Zdeno Chára v rohu kluziště prohrál osobní souboj s Jordanem Eberlem, který před bránou našel Ryana Nugenta-Hopkinse. První jeho střela sice byla zablokována, Jonas Gustavsson ale šel reflexivně na zem, čehož Ryan Nugent-Hopkins využil a poslal puk do odkryté brány. Asistence: Jordan Eberle, Nikita Nikitin.
    08:29 Jordan EBERLE - 0:1
     
    08:29
    Edmonton právě vstřelil branku!
    JORDAN EBERLE skóruje a trestá Boston za neproměněné šance!! Oilers vypálili od modré čáry a puk se odrazil od mantinelu za bránou k Jordanovi Eberlemu, který z úhlu u levé tyče uklidil puk do prázdné brány. Asistence: Erik Gryba, Brandon Davidson.
     
    05:33
    Torey Krug napřáhl na vrcholu pravého kruhu pro vhazování k nádherné střele, která se od horní tyče odrazila do ochranné sítě!
     
    04:47
    Darnell Nurse (EDM) dostal menší trest, 2 minuty podražení.
     
    03:56
    Brad Marchand se po přihrávce Zdena Cháry dokázal na levém křídle protáhnout kolem obránce a vypálit, Cam Talbot proti němu ale skvěle vyjel a jeho střelu vyrazil!
     
    03:21
    Matt Hendricks (EDM) dostal větší trest, 5 minut rvačka.
     
    03:21
    Zac Rinaldo (BOS) dostal větší trest, 5 minut rvačka.
     
    03:21
    Zac Rinaldo a Matt Hendricks shodili rukavice a pustili se do sebe!
     
    02:16
    Matt Beleskey tvrdě vypálil z pravého křídla a Cam Talbot měl co dělat, aby jeho nebezpečnou střelu, která ještě byla tečována, vyrazil!
     
    01:14
    Patrice Bergeron zmátl svým pohybem za bránou hráče Oilers a po vybruslení zpoza ní se snažil puk zasunout k pravé tyči, Cam Talbot byl ale opět připraven a levým betonem jeho pokus zastavil!
     
    00:43
    Brad Marchand málem potrestal chybu Oilers v rozehrávce, když si z levého křídla vybruslil před bránu a bekhendem se snažil zamířit nad lapačku Cama Talbota, ten ale vytáhl první fantastický zákrok a puk ukryl v ní!

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 34. Beleskey (Krejčí, Chára), 56. Marchand (Ferraro, Bergeron) – 9. Eberle (Gryba, Davidson), 14. Nugent-Hopkins (Eberle, Nikitin), 61. Sekera (Eberle, Nugent-Hopkins)


    Boston Bruins: Gustavsson (Rask) – Krug, K. Miller, Seidenberg, C. Miller, Chára (C), McQuaid – Marchand, Bergeron (A), Connolly – Beleskey, Krejčí (A), Eriksson – Vatrano, Spooner, Hayes – Ronaldo, M. Talbot, Ferraro. Hlavní trenér: Claude Julien.
    Edmonton Oilers: C. Talbot (Nilsson) – Davidson, Gryba, Nikitin, Schultz, Nurse, Sekera – Hall (A), Draisaitl, Purcell – Khaira, Nugent-Hopkins (A), Eberle (A) – Hendricks, Letestu, Korpikoski – Gazdic, Lander, Pakarinen. Hlavní trenér: Todd McLellan.

    Rozhodčí: Eric Furlatt, Chris Lee – Brian Murphy, David Brisebois
    bahis siteleri