Hradec Králové – Sparta 7:4 (kon.) | Česká Lípa – Rádio Krokodýl Brno 4:4 (kon.) | Kladno – Helas Brno 1:3 (kon.)
konec
FC Démoni Česká Lípa
4:4 (2:1)
FC Rádio Krokodýl Brno
Pátek 18.12.2015, 20:30 • Sportovní hala Česká Lípa • 1. Futsal liga • 13. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:30.
     
    Příjemný páteční večer při sledování textového online přenosu z utkání 13. kola Chance Futsal ligy mezi týmy FC Démoni Česká Lípa a FC Rádio Krokodýl Brno.
     
    FC RÁDIO KROKODÝL BRNO


    Nováček soutěže Rádio Krokodýl Brno svými výsledky v první polovině sezony překvapil všechny zainteresované, když se od samého začátku ročníku usadil v horní polovině tabulky. V dosud posledním utkání porazil Kladno 6:2 a se ziskem dvaceti bodů mu momentálně patří čtvrté místo.


    Nejproduktivnějším hráčem mužstva je Pavel Outrata, který zaknihoval patnáct kanadských bodů za deset gólů a pět asistencí. Zároveň je i nejlepším střelcem týmu. Nejpilnějším nahrávačem je se šesti přihrávkami Michal Mareš.

     
    FC DÉMONI ČESKÁ LÍPA


    Démoni se na rozdíl od Brněnských nachází na předposlední příčce tabulky, když dokázali zvítězit pouze dvakrát. Naposledy prohráli na Slavii vysoko 10:5 a aktuálně mají na svém kontě šest bodů.


    Nejproduktivnějším hráčem je nestárnoucí Stanislav Bejda, který k pěti trefám přidal devět asistencí a současně je i nejlepším nahrávačem. Nejlepším střelcem ale zůstává Karel Kaňkovský, který sítě soupeřových brankářů rozvlnil už sedmkrát.

     
    POSLEDNÍ VZÁJEMNÝ ZÁPAS


    Oba týmy se naposledy střetly ve druhém kole, v němž Brno využilo domácího prostředí a deklasovalo Českou Lípu 7:2. Démoni tak mají svému soupeři určitě co oplácet.

     
    Úvodní sestavy:


    FC Démoni Česká Lípa: Michálek (Chládek) – Kaňkovský, Musil, Bažant, Lakatoš, Bejda, Švec, Tvrzník, Hodač, Vobořil, Havlásek, Zemánek.


    FC Rádio Krokodýl Brno: Kubíček (Sýkora) – Matyska, Hrubý, Mareš, Outrata, Galia, Brůna, Veselovský, Havel.


    Rozhodčí: Lasch, Dragoun.

     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:40
    Po faulu na Bejdu zahrávali domácí volný přímý kop, ale sám faulovaný kapitán České Lípy spolu s Vobořilem celou akci gólově nezakončili.
     
    01:37
    Vobořil se po dlouhém nákopu pokusil o elegantní zakončení zády k brance, ale Kubíčka nakonec vůbec neohrozil.
     
    02:09
    První větší šanci dnešního utkání má na svědomí hostující Mareš, který ale ze středu hřiště Michálkovu klec minul.
     
    02:55
    Po rohovém kopu se do míče pořádně opřel Hrubý, ale ke smůle hostů si neseřídil mířidla a Michálek tak nemusel zasahovat.
     
    03:48
    Teď už musel být Michálek ve střehu, protože před jeho branku centroval Hrubý, ale před českolipským brankářem se nenecházel nikdo z brněnských hráčů a Michálek tak měl snadnou úlohu.
     
    04:39
    O bleskurychlé zakončení se postaral Michal Mareš, ovšem míč mu pořádně nesedl a místo do domácí branky jej poslal do autu.
     
    05:10
    Rádio Krokodýl Brno právě vstřelilo branku!
    Nyní už to Brněnským vyšlo. Pas od Havla převzal MARTIN BRŮNA, který střelou z úhlu prostřelil Michálka mezi nohy. Asistence: Jan Havel.
     
    06:50
    Dlouhý výhoz Michálka líznul před Kubíčkem hlavou Švec, ale balón téměř nezměnil směr své dráhy a Kubíček tak neměl moc práce.
     
    07:15
    Českolipští vyrazili do rychlého protiútoku, který zakončil Havlásek pouze do boční sítě. V držení míče tak budou hosté.
     
    08:46
    Po ťukesu s Havláskem zakončil výpad Vobořil, ale nová posila Českolipských z pražské Sparty mířila dva metry mimo území vymezené třemi tyčemi.
     
    09:49
    Navrátilec do sestavy Karel Kaňkovský se pověsil do vzduchu a střihnul nůžky. Ke smůle Démonů ale míč netrefil, nicméně od publika si za tento husarský kousek vysloužil velký potlesk.
     
    10:36
    Českolipští jsou v těchto fázích hry aktivnější, Lakatošovu přihrávku přes šířku útočné poloviny ale Bažant nedostihl.
     
    11:10
    Pavel Outrata s Michalem Marešem se snažili doslova prostřelit českolipskou obranu, ale ta si poradila jako pevná zeď a balón odvrátila do zámezí.
     
    11:53
    Démoni právě vstřelili branku!
    Domácí měli k dispozici volný přímý kop a tuto výhodu využili beze zbytku. Vobořil přenechal hrací předmět MARTINU ŠVECOVI, který přesnou střelou k tyči vyrovnal. Asistence: Tomáš Vobořil.
     
    12:19
    Démoni právě vstřelili branku!
    Hostitelé zažili deja vu. K dalšímu trestnému kopu se tentokrát postavil ostrostřelec KAREL KAŇKOVSKÝ, který s pomocí hostujícího hráče nakonec dopravil míč do sítě. Bez asistence.
     
    13:56
    Brněnští teď měli kulatý nesmysl na svých kopačkách, obléhání útočné poloviny zakončil z pravé strany Veselovský, ale příliš veselý být nemohl, protože míč nasměroval jen do boční sítě.
     
    14:48
    Michálek se rozhodl pro dlouhý výkop, na který ale Kaňkovský nedosáhl a k balonu se tak lacino dostávají hosté.
     
    15:13
    Karel Kaňkovský chtěl vystřelit, ale míč promáchl, čehož okamžitě využil Outrata, jenž podnikl rychlý kontr, ale svým výpadem nevybojoval ani rohový kop.
     
    15:58
    Hráči Brna teď měli k dobru sérii rohových kopů, po tom posledním zakončoval Hrubý, který nastřelil tyč Michálkovy klece!
     
    16:39
    Standardní situaci v podobě volného přímého kopu měli i Jihomoravané, ale Mareš nastřelil pouze stojícího protihráče.
     
    18:01
    Švec byl při napadání až moc důrazný a za své následné protesty si vysloužil do rozhodčího Lasche žlutou kartu.
     
    19:10
    Nabídku Hrubého z pravé strany se snažil před Michálkem tečovat Galia, ale ten měl k míči daleko a Michálek tak mohl zůstat v klidu.
     
    20
    První poločas skončil.
     
    Máme za sebou první poločas, po němž vedou Démoni 2:1. Skóre utkání ale otevřeli hosté, když se prosadil Martin Brůna. Hostitelé ale během pár vteřin převrhli misky vah na svou stranu po trefách Martina Švece a Karla Kaňkovského. Druhé dějství začne přibližně ve 21:20.
     
    20:01
    Začal druhý poločas.
     
    20:39
    Rádio Krokodýl měl hned v úvodu druhé půle velkou šanci. Veselovský našel přesným pasem Mareše, ale ten sám před Michálkem poslal míč Pánu Bohu do oken.
     
    22:46
    Hrubý si v souboji s Kaňkovským počínal opravdu hrubě, což neuniklo pozornosti rozhodčích, kteří brněnskému hráči odpískali útočný faul.
     
    23:29
    Poté, co neuspěl Hrubý, který nechal vyniknout Michálka, podnikl rychlý protiútok Vobořil, ale z jeho akce vytěžili domácí jen rohový kop.
     
    24:08
    Havlásek odehrál kulatý nesmysl pouze k Veselovskému, jenže ten nabídnutou šanci nedokázal využít a pokazil přihrávku na Mareše.
     
    24:28
    Tomáš Vobořil při snaze zabránit centru zasáhl míč rukou a sudí Dragoun jej ocenil kartou žluté barvy.
     
    24:49
    Na hrací ploše zůstal chvíli ležet Bažant, ale nakonec sám vstal a zdá se, že bude pokračovat ve hře.
     
    25:13
    Brno bylo blízko vyrovnání! Veselovský měl na kopačce druhý gól, ale bohužel pro hosty nastřelil pouze břevno!
     
    26:09
    Domácím se nepovedlo odvrátit balón do bezpečí, ale Veselovský se svými spoluhráči nedokázali toto zaváhání potrestat. Veselovský vzápětí reklamoval ruku jednoho z Českolipských, ale rozhodčí tentokrát zůstali v klidu.
     
    26:48
    Rádio Krokodýl Brno právě vstřelilo branku!
    Teď už to Krokodýlu vyšlo. Hrubý odcentroval z levé strany před branku, kde stál připravený PAVEL OUTRATA, který jen nastavil nohu a usměrnil míč za Michálkova záda. Asistence: Vítězslav Hrubý.
     
    28
    Tvrzník chtěl vysunout naběhnuvšího Bažanta, před kterým na poslední chvíli zasáhl dobře bránící Matyska. Českolipští ale získali alespoň rohový kop.
     
    28:37
    Démoni právě vstřelili branku!
    Hostitelé si berou ztracené vedení zpět. V situaci dva na jednoho volil Lakatoš přihrávku na úplně volného KARLA KAŇKOVSKÉHO, který neměl problém dopravit hrací předmět do odkryté branky. Asistence: Milan Lakatoš.
     
    29:05
    Stanislav Bejda porušil všechny futsalové regule, za což si vysloužil žlutou kartu.
     
    30:25
    Tomáš Vobořil zužitkoval své zkušenosti z nejvyšší soutěže a elegantně přihrál Havláskovi, který ale nastřelil jen stojícího protihráče.
     
    31:06
    Českolipští přišli o míč a hosté rozjeli hodně nadějnou akci. Jenomže ani Havel a po něm ani Matyska nedopravili balon na místo určení.
     
    31:56
    Brno teď mělo i pořádnou porci štěstí. Tvrzník přihrál do běhu Kaňkovskému, který ale trefil jen boční konstrukci branky a oslava hattricku se odkládá na neurčito.
     
    32:44
    Čas se pomalu krátí, čehož si jsou Jihomoravané vědomi. Nyní ale Veselovský pokazil přihrávku a z nadějně vypadající akce tak nebylo nic.
     
    32:55
    Rádio Krokodýl Brno právě vstřelilo branku!
    Českolipští lacino inkasují. Brankář Michálek si vyšel z branky, načež se mu nepovedla rozehrávka a MARTIN BRŮNA poslal míč do úplně prázdné brány. Bez asistence.
     
    33:48
    Hostující futsalisté měli blízko vedoucímu gólu. Michal Mareš se pěkně uvolnil, ale záhy zamířil těsně vedle.
     
    34:18
    Po rozehrané standardní situaci se míč dostal k Švecovi, který zkoušel přelstít Kubíčka střelou mezi nohy, ale brněnský gólman se ošálit nenechal.
     
    35:08
    Domácí měli obrovskou příležitost! Karel Kaňkovský se objevil úplně sám před Kubíčkem, jenže ten mu zmenšil střelecký úhel a celou šanci zneškodnil.
     
    35:15
    Kaňkovský vzápětí zajel do jednoho z brněnských hráčů a hned se před jeho očima zažlutilo.
     
    36:22
    Poté, co Brůna ztratil míč, vyrazili do protiútoku Tvrzník s Lakatošem. Prvně jmenovaný volil přihrávku, ale Lakatošovi se balon trochu zamotal mezi nohama a z této šance tak nebylo nic.
     
    36:56
    Rádio Krokodýl Brno právě vstřelilo branku!
    Faul Vobořila přišel Českolipské hodně draho. K nařízenému desetimetrovému kopu se postavil LUKÁŠ MATYSKA, který přesnou střelou k tyči překonal Michálka. Bez asistence.
     
    37:41
    Démoni právě vstřelili branku!
    TOMÁŠ VOBOŘIL napravil své předchozí zaváhání měrou vrchovatou. Nová posila Démonů převzala pas od Švece a zahrála Kubíčkovi na housle vánoční koledu. Asistence: Martin Švec.
     
    39:10
    Démoni mohli rozhodnout! Bejda se Švecem měli míč na kopačce, ale nedokázali jej dostat za Kubíčkova záda.
     
    Konec zápasu.
     
    Je za námi hodně dramatické a vyrovnané utkání, které končí nerozhodně 4:4. Vstup do zápasu se povedl lépe Brnu, které se zásluhou Brůny ujalo vedení. Démoni ale poté přepnuli na vyšší obrátky a Martin Švec s Karlem Kaňkovským otočili skóre ve prospěch České Lípy. Po přestávce srovnal Outrata, ale domácím vrátil vedení svým druhým gólem Karel Kaňkovský. Ve 33. minutě vyrobil hrubku Michálek a Brůna trefou do prázdné branky opět srovnal. Lukáš Matyska pak sice zajistil Brnu jednobrankový náskok, ale o konečné dělbě bodů rozhodl Tomáš Vobořil.
     
    To je ode mě pro dnešek vše, děkuji vám za pozornost a přeji hezký víkend. (22:10:13)

    Michal Šandor

    Branky: 12. Švec (Vobořil), 13. Kaňkovský, 29. Kaňkovský (Lakatoš), 38. Vobořil (Švec) – 6. Brůna (Havel), 27. Outrata (Hrubý), 33. Brůna, 37. Matyska (10 m kop)

    Karty:   19. Švec (CLI), 25. Vobořil (CLI), 30. Bejda (CLI), 36. Kaňkovský (CLI)


    FC Démoni Česká Lípa: Michálek (Chládek) – Kaňkovský, Musil, Bažant, Lakatoš, Bejda, Švec, Tvrzník, Hodač, Vobořil, Havlásek, Zemánek.
    FC Rádio Krokodýl Brno: Kubíček (Sýkora) – Matyska, Hrubý, Mareš, Outrata, Galia, Brůna, Veselovský, Havel.

    Rozhodčí: Lasch, Dragoun
    bahis siteleri