Hradec Králové – Sparta 7:4 (kon.) | Česká Lípa – Rádio Krokodýl Brno 4:4 (kon.) | Kladno – Helas Brno 1:3 (kon.)
konec
FC Démoni Česká Lípa
4:4 (2:1)
FC Rádio Krokodýl Brno
Pátek 18.12.2015, 20:30 • Sportovní hala Česká Lípa • 1. Futsal liga • 13. kolo
Předzápasové kurzy
     
    37:41
    Démoni právě vstřelili branku!
    TOMÁŠ VOBOŘIL napravil své předchozí zaváhání měrou vrchovatou. Nová posila Démonů převzala pas od Švece a zahrála Kubíčkovi na housle vánoční koledu. Asistence: Martin Švec.
     
    36:56
    Rádio Krokodýl Brno právě vstřelilo branku!
    Faul Vobořila přišel Českolipské hodně draho. K nařízenému desetimetrovému kopu se postavil LUKÁŠ MATYSKA, který přesnou střelou k tyči překonal Michálka. Bez asistence.
     
    32:55
    Rádio Krokodýl Brno právě vstřelilo branku!
    Českolipští lacino inkasují. Brankář Michálek si vyšel z branky, načež se mu nepovedla rozehrávka a MARTIN BRŮNA poslal míč do úplně prázdné brány. Bez asistence.
     
    28:37
    Démoni právě vstřelili branku!
    Hostitelé si berou ztracené vedení zpět. V situaci dva na jednoho volil Lakatoš přihrávku na úplně volného KARLA KAŇKOVSKÉHO, který neměl problém dopravit hrací předmět do odkryté branky. Asistence: Milan Lakatoš.
     
    26:48
    Rádio Krokodýl Brno právě vstřelilo branku!
    Teď už to Krokodýlu vyšlo. Hrubý odcentroval z levé strany před branku, kde stál připravený PAVEL OUTRATA, který jen nastavil nohu a usměrnil míč za Michálkova záda. Asistence: Vítězslav Hrubý.
     
    12:19
    Démoni právě vstřelili branku!
    Hostitelé zažili deja vu. K dalšímu trestnému kopu se tentokrát postavil ostrostřelec KAREL KAŇKOVSKÝ, který s pomocí hostujícího hráče nakonec dopravil míč do sítě. Bez asistence.
     
    11:53
    Démoni právě vstřelili branku!
    Domácí měli k dispozici volný přímý kop a tuto výhodu využili beze zbytku. Vobořil přenechal hrací předmět MARTINU ŠVECOVI, který přesnou střelou k tyči vyrovnal. Asistence: Tomáš Vobořil.
     
    05:10
    Rádio Krokodýl Brno právě vstřelilo branku!
    Nyní už to Brněnským vyšlo. Pas od Havla převzal MARTIN BRŮNA, který střelou z úhlu prostřelil Michálka mezi nohy. Asistence: Jan Havel.

    Michal Šandor

    Branky: 12. Švec (Vobořil), 13. Kaňkovský, 29. Kaňkovský (Lakatoš), 38. Vobořil (Švec) – 6. Brůna (Havel), 27. Outrata (Hrubý), 33. Brůna, 37. Matyska (10 m kop)

    Karty:   19. Švec (CLI), 25. Vobořil (CLI), 30. Bejda (CLI), 36. Kaňkovský (CLI)


    FC Démoni Česká Lípa: Michálek (Chládek) – Kaňkovský, Musil, Bažant, Lakatoš, Bejda, Švec, Tvrzník, Hodač, Vobořil, Havlásek, Zemánek.
    FC Rádio Krokodýl Brno: Kubíček (Sýkora) – Matyska, Hrubý, Mareš, Outrata, Galia, Brůna, Veselovský, Havel.

    Rozhodčí: Lasch, Dragoun
    bahis siteleri