K. Vary – Kometa Brno 3:5 (kon.) | HC Plzeň – Jihlava 4:2 (kon.) | Chomutov – Vítkovice 7:2 (kon.)
HC Litvínov – Třinec 5:4 (kon.) | Č. Budějovice – Mladá Boleslav 3:5 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
7:2 (1:1, 3:0, 3:1)
HC Vítkovice Ridera
Pondělí 21.12.2015, 17:30 • SD ARÉNA • DHL Extraliga juniorů • 29. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:45
    Piráti právě vstřelili branku!
    Nejlepší chomutovský hráč v tomto utkání se přecijen prosazuje. FRANTIŠEK WÁGNER obdržel přihrávku na modré čáře a hnal se sám na branku. V tváří tvář brankáři zakončil krásným bekhendem mezi betony a nejspíše uzavřel stav utkání. Asistence: Filip Palička.
     
    51:37
    Piráti právě vstřelili branku!
    Identická branka padla i na druhé straně. ADAM KELLERSTEIN obkroužil branku a ihned po jejím výjezdu nějakým způsobem našel škvírku mezi brankářem a tyčkou! Asistence: Martin Strunz, Tom Polák.
     
    50:01
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hosté se z přesilové hry nakinec radují! JOSEF DANIELČAK obkroužil branku, což branku neznamenalo, což se nedá říct o následné dorážce, která už byla úspěšná! Asistence: Vlastimil Malina, Jakub Ďurkáč.
     
    43:08
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti dávají pátou brankou a utíkají soupeři ještě více. Po chybě hostující obrany se k puku dostal JAROSLAV KULICH, jenž puk dovezl až do branky! Asistence: Jakub Navrátil.
     
    39:59
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutovští hokejisté se v úplném závěru třetiny prosazují. Střela LUKÁŠE BLAHY od modré čáry překvapivě zapadla za záda Waneckiho, a tak je stav utkání již 4:1! Asistence: Filip Palička.
     
    35:48
    Piráti právě vstřelili branku!
    JOSEF RINDOŠ se při zranění Navrátila ujal exekuce trestného střílení a krásnou kličkou vymíchal hostujícího brankáře.
     
    24:42
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti se v přesilovce přecijen prosazují. Robert Černý vypálil od modré čáry a před brankou jeho pokus stylově tečoval JOSEF RINDOŠ! Asistence: Robert Černý, Václavn Cestr.
     
    12:10
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovice srovnávají hodně zajímavou brankou. VLASTMIL MALINA nahodil puk na branku padáčkem, chomutovský brankář očekával teč, ale ta nepřišla, a tak puk zapadl za jeho záda! Asistence: Josef Danielčak.
     
    03:24
    Piráti právě vstřelili branku!
    Domácí jdou zaslouženě do vedení. Do protiútoku se vydali domácí, Részegh poslal puk na pravou stranu na volného FRANTIŠKA WÁGNERA, který ještě přihrával do brankoviště. Z této pozice si jeden z hostů puk srazil do branky – 1:0! Asistence: Filip Palička, Tamás Részegh.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 4. Wágner (Palička, Részegh), 25. Rindoš (Černý, Cestr), 36. Rindoš (TS), 40. Blaha (Palička), 44. Kulich (Navrátil), 52. Kellerstein (Strunz, Polák), 59. Wágner (Palička) – 13. Malina (Danielčak), 51. Danielčak (Malina, Ďurkáč)


    Piráti Chomutov: Danylec (Lukeš) – Páleník, Blaha, Hierman, Cestr, Hlaváček, Lidák, Černý – Wágner, Navrátil, Palička, Részegh, Tůma, Adámek, Kellerstein, Rindoš, Kulich, Strunz, Polák
    HC Vítkovice Ridera: Wanecki (Šimeček) – Šendera, Adamík, Charvát, Ďurkáč, Gabrhelík, Krčmář – Hartmann, Spratek, Šala, Malina, Žiak, Raška, Danielčak, Kmošek, Kafka

    Rozhodčí: Krob – Coubal, Šulo
    bahis siteleri