Jaroslavl – Chabarovsk 4:1 (kon.) | CSKA Moskva – Kazaň 2:1 (kon.) | Čerepovec – Toljatti 4:3 (1:0 po s.n.)
Soči – Vladivostok 1:4 (kon.)
konec
Lokomotiv Jaroslavl
4:1 (1:0, 0:0, 3:1)
Amur Chabarovsk
Středa 23.12.2015, 17:00 • Arena 2000 • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Petri KONTIOLA - 4:1
     
    59:50
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Gól do prázdné brány a je definitivně hotovo! PETRI KONTIOLA se dostal ve středním pásmu ke kotouči po pasu od Averina a rozhoduje tak svým čtvrtým gólem v sezoně o tom, že Lokomotiv Jaroslavl dnes získá tři body! Asistence: Jegor Averin.
     
    58:56
    Vyloučení v týmu Lokomotiv Jaroslavl (2 min. pro hráčskou lavici - příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Kirill Kapustin.
     
    58:55
    Juha Metsola zůstává na střídačce, Chabarovsk se o vyrovnání pokusí se šesti hráči v poli!
     
    58:45
    Definitivní rozhodnutí na holi měli Emil Galimov a Vladislav Kartajev! Prvně jmenovanému nabil do tutové šance Denis Mosaljov, ale brankář Metsola vyrazil puk. Kartajev se poté ještě dostal k dorážce, kterou ale neproměnil!
    Jegor AVERIN - 3:1
     
    53:58
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Hostující defenziva ale nyní zaspala a je za to potrestána! Daniil Apalkov fantasticky nahrál přes bránící hráče na JEGORA AVERINA, který tváří v tvář Metsolovi skóroval bekhendem a poslal tak Jaroslavl do vedení o dva góly! To je velká komplikace pro tým z Chabarovsku. Asistence: Patrik Hersley a Daniil Apalkov.
     
    50:49
    Emil Galimov byl faulován v samostatném úniku na branku, trestné střílení z toho ale nebude. Bude se "jen" vylučovat, dvě minuty za sekání dostává Arťjom Zub (CHA).
     
    50:36
    Akim Aliu předvedl naprosto parádní kličkovanou, kdy z vlastního pásma prorazil až ke střele v tom útočném! Kolesnik pouze vyrazil kotouč a k němu se tak dostal dorážející Vladimir Pervušin, který ale zamířil jen do domácího gólmana!
    Ilja LJUBUŠKIN - 2:1
     
    48:43
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Teď se ale vše změnilo! Hráči Lokomotivu se nastěhovali do útočného pásma a na modré čáře se do kotouče pořádně opřel ILJA LJUBUŠKIN, jehož tvrdá rána s přispěním šťastného odrazu od brusle bránícího Jana Koláře skončila za zády Juhy Metsoly! Domácí celek se podruhé v utkání ujímá vedení. Asistence: Staffan Kronwall a Vladislav Kartajev.
     
    47:09
    Vzájemné vyloučení. Za sekání usedají na trestnou lavici Daniil Apalkov (JAR) a Jevgenij Gračjov (CHA).
     
    42:56
    Emil Galimov (JAR) se provinil útočným faulem a usedá na trestnou lavici za hákování. Následuje pátá přesilovka pro Amur.
    Vladislav UŠENIN - 1:1
     
    41:50
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    A máme srovnáno, 1:1! Tohle byla ukázkově sehraná akce Chabarovsku. Střela Rinata Ibragimova byla zblokována a puk se dostal na hokejku Vjačeslava Ušenina, který na levém křídle našel volného bratra VLADISLAVA UŠENINA, který se tak trefil pojedenácté v sezoně! Asistence: Vjačeslav Ušenin a Rinat Ibragimov.
     
    38:28
    Na trestnou lavici nyní za hákování míří Daniil Stalnov (CHA). Jak si s početní výhodou poradí domácí celek?
     
    35:02
    V mezikruží odvedl výbornou práci Emil Galimov, který se uvolnil ke střele. Brankář Juha Metsola ale stál ve správnou chvíli na správném místě a dokázal zákrokem přerušit hru!
     
    31:44
    Vladislav Ušenin byl v šanci podražen Vladislavem Gavrikovem (JAR) a Amur si tak zahraje čtvrtou přesilovou hru v dnešním utkání! Dokáže jí konečně využít?
     
    26:18
    Domácí se dostali do přečíslení dva na jednoho a nabito na volej dostal Jegor Averin, který měl před sebou poloodkrytou klec. Tu ovšem trestuhodně minul!
     
    19:32
    Šance i na straně chabarovské, kdy před bránou hrozil Vladimir Pervušin. Domácí brankář Vitalij Kolesnik ale ze souboje vzešel jako vítěz, když přikryl puk po střele Toma Wandella a Pervušinovi tak zabránil v dorážce!
     
    15:55
    Rychlý útočný výpad zakončoval Emil Galimov kličkou do bekhendu, kterou puk přizvedl do vzduchu. Brankář Juha Metsola ale máchnul svojí lapačkou a pěkným zákrokem tak přerušil hru!
     
    12:00
    Mnohem horší pro hosty je ale to, že Ilja Gorochov (JAR) zcela zbytečně hodil na branku útočníka Olega Liho. Ten zůstal dlouho ležet na ledě a moc dobře to s ním nevypadalo, nakonec se ale zvedl po svých. Domácí obránce už sedí na trestné lavici za nedovolené bránění.
     
    11:54
    Obrovská šance na vyrovnání! Vladislav Ušenin se zjevil zcela osamocený před brankářem Kolesnikem, ale nedokázal ho překonat! Domácí brankář dobře zasáhl svým levým betonem.
    Vladislav GAVRIKOV - 1:0
     
    10:16
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Domácí celek si vytvořil tlak v útočném pásmu a ujímá se vedení 1:0! VLADISLAV GAVRIKOV se dostal ke kotouči na modré čáře po pasu od Ljubuškina a nekompromisní ranou propálil vše, co mu stálo v cestě! A že toho bylo hodně – Juha Metsola měl naprosto zakrytý výhled a byl bez šance. Asistence: Andrej Sigarjov a Ilja Ljubuškin.
     
    07:11
    Sergej Konkov (JAR) se nyní provinil držením protihráče a po komerční přestávce si tak Amur znovu zahraje přesilovou hru.
     
    04:25
    Uvidíme první přesilovou hru. Dvě minuty za hákování dostává domácí Andrej Loktijonov (JAR).

    Michal Belšán

    Branky a nahrávky: 11. Gavrikov (Sigarjov, Ljubuškin), 49. Ljubuškin (Kronwall, Kartajev), 54. Averin (Hersley, Apalkov), 60. Kontiola (Averin) – 42. Vl. Ušenin (Vj. Ušenin, Ibragimov)


    Lokomotiv Jaroslavl: Kolesnik (Murygin) – Hersley, Kronwall, Gavrikov, Ljubuškin, Grigorjev, Gorochov, Koledov – Averin, Kontiola, Apalkov – Sigarjov, Novotný, Kapustin – Mosaljov, Kartajev, Galimov – Konkov, Loktijonov, Malcev – Iljenko
    Amur Chabarovsk: Metsola (Pečurskij) – Kolář, Aliu, Zub, Šulakov, Stalnov, Ibragimov, Čerepanov – Pervušin, Wandell, Bergfors – Gračjov, Litovčenko, Dědunov – Vl. Ušenin, Vj. Ušenin, Li – Železnov, Skladničenko, Byvalcev

    Rozhodčí: Ibatulin, Ščenjov – Bersenjov, Judin

    Diváci: 8 500
    bahis siteleri