Linz – Znojmo 4:5 (0:1 po s.n.)
po s.n. (0:1)
Steinbach Black Wings Linz
4:5 (0:0, 0:1, 4:3 - 0:0)
HC LERAM Orli Znojmo
Pátek 01.01.2016, 17:30 • Keine Sorgen Eisarena Linz • bet-at-home ICE Hockey League • 38. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    ŠEDIVÝ - 4:5
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Orli Znojmo.
    Autorem vítězné branky je ŠEDIVÝ.
    DORION - 4:4
     
    54:22
    Linz právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno! Orli byli pod obrovským tlakem a MARC-ANDRÉ DORION posílá v přesilové hře kotouč do sítě! Asistence: Sebastian Piché, Brett McLean.
    LUKAS - 3:4
     
    52:43
    Linz právě vstřelil branku!
    Dnes to bude opravdu velké drama! Tlak Linze sílil, až jej ROBERT LUKAS ukončil gólem na 3:4! Asistence: Brett McLean, Jeff Ulmer.
    NOVÁK - 2:4
     
    50:37
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojmo výborně napadalo v útočném pásmu a získalo puk. Fiala poté přihrával před bránou volnému PATRIKU NOVÁKOVI, jenž se nemýlil a posílá svůj tým do dvoubrankového vedení! Asistence: Ondřej Fiala, Jiří Beroun.
    Yellow HORN - 2:3
     
    49:21
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojmo je znovu ve vedení! Bartoš vyhrál vhazování v útočném pásmu a COLTON YELLOW HORN připomněl fanouškům Linze, že je to právě on, kdo šlape jejich nejlepšímu střelci na paty v kanadském bodování soutěže! Asistence: David Bartoš.
    LATTNER - 2:2
     
    45:55
    Orli právě vstřelili branku!
    A je znovu vyrovnáno! Také znojemský JAN LATTNER předvedl fanouškům svoji dělovku od modré a brankář neměl nárok! Asistence: Martin Podešva, Peter Pucher.
    PALIN - 2:1
     
    43:20
    Linz právě vstřelil branku!
    Tak to není pro znojemské hokejisty vůbec dobré! Domácí po nekompromisní dělovce BRETTA PALINA od modré otáčejí vývoj zápasu ve svůj prospěch! Asistence: Mario Altmann, Olivier Latendresse.
    KOZEK - 1:1
     
    41:18
    Linz právě vstřelil branku!
    A domácí srovávají! ANDREW KOZEK se zmocnil před bránou kotouče a všem ukázal, proč je právě on nejlepším střelcem celé EBEL! Asistence: Jeff Ulmer, Brett Palin.
    TOMAS - 0:1
     
    27:51
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojmo jde po zásluze do vedení! Ouzas hodně dlouho odolával, avšak na zakončení ROMANA TOMASE byl již krátký! Asistence: Branislav Rehuš, Jakub Stehlík.

    Tomáš Teplý

    Branky a nahrávky: 42. Kozek (Ulmer, Palin), 44. Palin (Altmann, Latendresse), 53. Lukas (McLean, Ulmer), 55. Dorion (Piché, McLean) – 28. Tomas (Rehuš, Stehlík), 46. Lattner (Podešva, Pucher), 50. Yellow Horn (Bartoš), 51. Novák (Fiala, Beroun), rozh. náj. Šedivý

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Piché (LNZ)
    0:1   Šedivý (ZNO)
    2. série:
    0:1   Kozek (LNZ)
    0:1   Pucher (ZNO)
    3. série:
    0:1   Ulmer (LNZ)


    Steinbach Black Wings Linz: Ouzas (Dechel) – Piché, Dorion, R. Lukas, Palin, Altmann, Fechtig, Mayrhauser, Kirchschläger – Kozek, McLean, Ulmer – Spannring, Hisey, Hofer – Latendresse, Oberkofler, Göhringer – Moderer, P. Lukas, Gaffal.
    HC LERAM Orli Znojmo: Nechvátal (Fučík) – Roupec, Bača, Šulák, Stehlík, Lattner, Bořuta, Šťáva – Tomas, Pucher, Rehuš – Šedivý, Bartoš, Yellow Horn – Podešva, Trivino, Novák – Beroun, Fiala, Číp – Csamango.

    Rozhodčí: Babic, Widmann – Nagy, Nemeth
    bahis siteleri