Česko – Maďarsko 2:3 (0:1 po s.n.)
po s.n. (0:1)
Česko
2:3 (1:0, 1:1, 0:1 - 0:0)
Maďarsko
Pátek 01.01.2016, 18:30 • St. Pölten • Reprezentace žen
Partner:
     
    Utkání v rakouském St. Pölten je u konce a velmi překvapivě se raduje z vítězství ženský tým Maďarska. Ten sice ve střelecké aktivitě více než výrazně zaostával, Češky se ale potýkaly s velkou neefektivitou střelby. Na obranu českých hokejistek je třeba říci, že nastupují s několika mladými tvářemi a kouč Vozák zkouší různá složení formací. Nic to však nemění na tom, že pokud chtějí zítra pomýšlet na úspěch s Kanadou, budou muset rapidně zlepšit koncovku.

    Střely na branku: 50 – 12 (20:1, 13:6, 11:4 – 6:1) (20:54:49)
     
    Konec zápasu.
     
    65:00
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Maďarsko.
    Autorem vítězné branky je LILI PINTEROVÁ.
     
    Samostatné nájezdy začínají.
     
    Ani prodloužení vítěze utkání neurčilo a za okamžik začnou samostatné nájezdy. V brance českého týmu vsadí kouč Vozák na zkušenější gólmanku Kláru Peslarovou.
     
    65:00
    Prodloužení skončilo.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Že bude utkání s družstvem ze třetí divize výsledkově vyrovnané, to by si tipnul málokdo. Skutečnost je ale taková, že Maďarky dokázaly ve třetí třetině neinkasovat a zároveň samy vstřelily vyrovnávací branku. Ať už zápas v prodloužení dopadne jakkoliv – tohle je tedy pořádně překvapivý výsledek.

    Střely na branku po 3. třetině: 44 – 11 (20:1, 13:6, 11:4)
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:16
    Aby toho nebylo málo, necelou minutu před koncem se bude vhazovat před naší brankářkou Juřicovou. Potrestaná je totiž Lucie Manhartová (CZE) za hrubost.
     
    55:23
    Maďarsko právě vstřelilo branku!
    Tak to je nepříjemné. Češky inkasují ani ne pět minut před koncem základní hrací doby z hole ALEXANDRY RONAIOVÉ, a tak je znovu vyrovnáno. Jak se s překvapivým výsledkem česká děvčata popasují? Asistence: Lilien Szelenyiová, Kinga Jokai Szilagyová.
     
    53:28
    A to se jim povedlo. Horálková vydržela na trestné lavici celé dvě minuty, což je pro Českou republiku dobré znamení.
     
    51:28
    Už nám běží druhá polovina třetí dvacetiminutovky a na trestnou lavici je odeslána obránkyně Pavlína Horálková (CZE), která se provinila nedovoleným bráněním. Česko se bude muset dvě minuty bránit ve čtyřech.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    I po druhé třetině má překvapivě tým České republiky náskok jediného gólu! Chvíli bylo utkání dokonce vyrovnané, když na začátku druhé periody senzačně skórovaly Maďarky. Češky si sice vzaly téměř okamžitě vedení zpět, ale ve druhém dějství dle poměru střel už nebyly tak dominantními jako v první třetině.

    Střely na branku po 2. třetině: 33 – 7 (20:1, 13:6)
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    38:51
    Češky ani napotřetí nevyužívají výhodu přesilové hry.
     
    36:51
    Trest pro Lotti Odnogaovou (HUN) z hostujcího celku znamená dobrou příležitost na zvýšení vedení pro české hráčky. Maďarská obránkyně je vyloučena za nedovolené bránění.

    Matěj Mayer

    Branky a nahrávky: 14. Polenská (Kaltounková, Přibylová), 27. Lédlová (Manhartová) – 25. L. Pinterová (Gowieová), 56. Ronaiová (Szelenyiová, K. Jokai Szilagyová), rozh. náj. L. Pinterová


    Česko: Juřicová (nájezdy Peslarová) – Flachsová, Tejralová, Horálková, Herzigová, Pácalová, Černá – Polenská, Přibylová, Kaltounková – Manhartová, Povová, Lédlová – Vanišová, Pejzlová, Bukolská – Mlýnková, Forejtová, Matoušková
    Maďarsko: A. Nemethová (Horvathová) – Tothová, B. Nemethová, Odnogaová, Mayerová, Partosová, Medgyesová, Grkovicová, Szelenyiová – H. Pinterová, L. Pinterová, Dabasiová – Gowieová, Z. Jókai Szilagyová, Somogyiová – K. Jókai Szilagyová, Trencsenyiová, Brglesová – Gottlibetová, Pavuková, Ronaiová

    Diváci: 50
    bahis siteleri