Švýcarsko – Bělorusko 5:1 (kon.) | Rusko – Dánsko 4:3 (po pr.) | Švédsko – Slovensko 6:0 (kon.)
Finsko – Kanada 6:5 (kon.) | USA – Česko 7:0 (kon.)
konec
Švýcarsko
5:1 (1:1, 2:0, 2:0)
Bělorusko
Sobota 02.01.2016, 11:00 • Helsinki Ice Hall (FIN) • Mistrovství světa do 20 let • O udržení
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:59
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Tak se přeci jen Švýcaři dočkali páté trefy, i když o vítězi je jasno. Gólu se dočkal i kapitán TIMO MEIER. Asistence: Pius Suter a Denis Malgin.
     
    51:05
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Poněkud kuriózní gól. Kulbakov nezalehnul kotouč jak patrně plánoval a tak se otevřela možnost pro JULIENA PRIVETA, který poslal puk do odkryté branky. Asistence: Nico Hischier.
     
    38:41
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Nádherná akce DAMIENA RIATA, který se kličkou osamostatnil mezi kruhy a zápěstím vypálil puk do sítě. Asistence: Denis Malgin a Timo Meier.
     
    35:36
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Tentokrát se Švýcaři dočkali! DENIS MALGIN dostal přihrávku na pravou stranu a nikým nehlídán okamžitě vystřelil pod horní tyčku, Kulbakov neměl šanci. Asistence: Timo Meier a Damien Riat.
     
    06:36
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Je srovnáno! Švýcaři využili ponechané výhody, NOAH ROD se z levého kruhu natlačil před brankoviště a bekhendem dostal puk do sítě. Asistence: Pius Suter a Tino Kessler.
     
    01:59
    Bělorusko právě vstřelilo branku!
    Bělorusové první početní výhodu využívají! Půl minuty před vypršením trestu se Bělorusko dostalo do pásma a rychlou střelou z kruhu otevírá skóre DMITRI BUINICKIJ. Asistence: Grigori Veremjov.
    Marken.cz

    Michal Kuba

    Branky a nahrávky: 7. Rod (Suter, Kessler), 36. Malgin (Meier, Riat), 39. Riat (Malgin, Meier), 52. Privet (Hischier), 59. Meier (Suter, Malgin) – 2. Bujnickij (Veremjov)


    Švýcarsko: van Pottelberghe (Descloux) – Karrer, Siegenthaler, Glauser, Kindschi (A), Herlacher, Heldner, Forrer – Kessler, Suter, Rod (A) – Thürkauf, Malgin, Riat – Meyer, Egli, Meier (C) – Privet, Impose, Hischier.
    Bělorusko: Kulbakov (Verbickij) – Falkovskij, Gončarov (C), Romanovič, Bokun, Tabolin Vorobej, Suško – Šarangovič, Černikov, Karaban (A) – Bujnickij (A), Busko, Veremjov – Bobko, Vasilčuk, Malinovskij – Filippovič, Alexander Pacenkin, Belevič.

    Rozhodčí: Konc (SVK), Pešina (CZE) – Jensen (DEN), Sormunen (FIN)
    bahis siteleri