Znojmo – Dornbirn 4:1 (kon.)
konec
HC LERAM Orli Znojmo
4:1 (2:0, 1:0, 1:1)
Dornbirn Bulldogs
Sobota 02.01.2016, 17:30 • Zimní stadion města Znojma • bet-at-home ICE Hockey League • 39. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:21
    Orli právě vstřelili branku!
    A je o vítězi rozhodnuto! ANTONÍN BOŘUTA měl spoustu času, proto mohl pořádně zamířit a střelou přes celé kluziště trefuje odkrytou bránu! Bez asistence.
     
    52:53
    Dornbirn právě vstřelil branku!
    Hostům se podařilo snížit! Sylvester přihrál před bránu na volného KYLE GREENTREEHO, jenž se s tím nepáral a poslal kotouč ihned do brány! Asistence: Dustin Sylvester, Matt Siddall.
     
    29:57
    Orli právě vstřelili branku!
    A je to 3:0! Biro našel před bránou volného RADKA ČÍPA, jemuž se podařilo rychlou střelou překonat brankáře! Asistence: Marek Biro.
     
    09:35
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojmo jde do dvoubrankového vedení! COLTON YELLOW HORN znovu využil chybné rozehrávky hostů a střelou z mezikruží posílá podruhé v dnešním zápase kotouč do sítě! Bez asistence.
     
    01:19
    Orli právě vstřelili branku!
    Netrvalo dlouho a hosté udělali první! COLTON YELLOW HORN zachytil ve středním pásmu nepřesnou rozehrávku a ujel sám na bránu. Na brankáře vytáhl bekhendový blafák a střílí první branku utkání! Bez asistence.

    Tomáš Teplý

    Branky a nahrávky: 2. Yellow Horn, 10. Yellow Horn, 30. Číp (Biro), 60. Bořuta – 53. Greentree (Sylvester, Siddall)


    HC LERAM Orli Znojmo: Nechvátal (Fučík) – Roupec, Biro, Šulák, Stehlík, Lattner, Bořuta – Tomas, Pucher, Rehuš – Šedivý, Bartoš, Yellow Horn – Podešva, Trivino, Číp – Beroun, Fiala, Novák – Špaček, Csamango.
    Dornbirn Bulldogs: Madlener (Hardy) – Magnan, D´Aversa, Caruso, Mackenzie, Lembacher, Crawford – D´Alvise, Arniel, Grabher Meier – Greentree, Sylvester, Siddal – Jeitziner, Zagrapan, Livingston – Macierzynski, Achermann, Putnik.

    Rozhodčí: Berneker, Štolc – Pardatscher, Smeibidlo

    Diváci: 2989
    bahis siteleri